bol resimli istanbul edirne keşan gezimiz 3 motor ybr apache ve inazuma
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 21:14
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 21:37
motora terlikle binmişsiniz gözümden kaçmadı ) fotolar çok güzel, kazasız belasız sürüşler.
-
25 Haziran 2013, 21:39
-
25 Haziran 2013, 22:37
arada sakin yerde ben de apacilik yapıyorum sizin gibi...onun da ayrı bir zevki var tabi...gezi de güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler
-
25 Haziran 2013, 23:29
-
26 Haziran 2013, 00:19
serdar1547 adlı üyeden alıntı
arada sakin yerde ben de apacilik yapıyorum sizin gibi...onun da ayrı bir zevki var tabi...gezi de güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler
o bendede var vallaha apaçilikte zevkli iş yalan değil
-
26 Haziran 2013, 01:22
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Gezi (yollar tarihi yerler deniz v.s) çok güzel hareketler bunlar
lakin arada korumalardan özellikle kasktan taviz verilmiş
olsada genede güzel paylaşım teşekkürler
haklısın reis ama ama hani hız yok tehlike yok ağar ağar geze geze dolaştık o vaziyette çok yol yapmadık zaten plaja kadar gitmiştik o vaziyette
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
waxow adlı üyeden alıntı
motora terlikle binmişsiniz gözümden kaçmadı
) fotolar çok güzel, kazasız belasız sürüşler.
valla önce ayakkabı ile çıkmıştık yola ayaklar yanınca sıcaktan daha fazla dayanamadım hemen çıkarttım çantadan terlikleri
-
26 Haziran 2013, 01:43
süper gezi olmuş. çok eğlendiğiniz resimlerden belli.
ancak.. verilmiş sadakanız varmış.. şehir turu bile olsa ekipman yok.. herşey açık. hadi onu geçtik kask bile yok..hem kötü örnek hem risk.. bari biz bilinçli kullanıcılar olarak yapmayalım!!
-
26 Haziran 2013, 09:40
Gezi super fakat kirmizi şapkalı arkadaş cok ciddi duruyor biraz gulseydin dahada super olurdu :D
-
26 Haziran 2013, 09:54
KTM07 adlı üyeden alıntı
Gezi super fakat kirmizi şapkalı arkadaş cok ciddi duruyor biraz gulseydin dahada super olurdu :D
kırmızı şapkalı arkadaş benim benim tipim öyle, Allah vergisi. yoksa normalde neşeli sayılırım
-
26 Haziran 2013, 11:53
Gezi gayet güzel olmuş be abi, apaçimapaçi fark etmez o kişinin kendi bileceği birşey.
Yalnız bir ara 3 motorun 2'sinin plakası yoktu sonra birinde var diğerinde yok tuhaf bişeyler olmuş orda anlayamadım : )
Zaten çok eğlenmişsiniz belli, yüzünüzden okunuyor. Tebrik ederim, kazasız belasız sürüşler.
-
26 Haziran 2013, 12:17
Garip1701 adlı üyeden alıntı
süper gezi olmuş. çok eğlendiğiniz resimlerden belli.
ancak.. verilmiş sadakanız varmış.. şehir turu bile olsa ekipman yok.. herşey açık. hadi onu geçtik kask bile yok..hem kötü örnek hem risk.. bari biz bilinçli kullanıcılar olarak yapmayalım!!
ekipman fulldu zaten sadece ev ile plaj arasi osekilde gittik oda zaten 4 km
sonrasinda zaten kask mont dizlik eldiven hersey vardi
dgoto cekerken haligtle cikarttik
-
26 Haziran 2013, 12:38
thb adlı üyeden alıntı
Gezi gayet güzel olmuş be abi, apaçimapaçi fark etmez o kişinin kendi bileceği birşey.
Yalnız bir ara 3 motorun 2'sinin plakası yoktu sonra birinde var diğerinde yok tuhaf bişeyler olmuş orda anlayamadım : )
Zaten çok eğlenmişsiniz belli, yüzünüzden okunuyor. Tebrik ederim, kazasız belasız sürüşler.
benim plakam hep takılıydı. diğer arkadaşlar gerekli açıklamayı yapsınlar
-
26 Haziran 2013, 12:55
-
26 Haziran 2013, 13:34
thb adlı üyeden alıntı
benimde dikkatimi bu çekmişti .)
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
26 Haziran 2013, 15:03
selo9115 adlı üyeden alıntı
Zaten otoban resimlerinde görünmüyor bitek, otoyolda matkabı kim kaybetmişte siz bulasınız. Belli ki yolu bitirince bi tamirci bulmuşsunuz.
thb
bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır
-
26 Haziran 2013, 17:35
valla daha takmadim duruyor oyle isten fursatim olmadi
guzel yorumlariniz icin herkeze tesekkurler...
-
26 Haziran 2013, 17:52
selo9115 adlı üyeden alıntı
Ben bilmem eşim bilir gibi olmuş bu
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
26 Haziran 2013, 23:04
gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...
-
26 Haziran 2013, 23:34
mesut hoca adlı üyeden alıntı
gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...
olur mu öyle şey mesut hoca tabiki kötülüğümüzü istemezsin kimse istemezki bir motorcu arkadaşımız kaza yapsın düşsün yaralansın
mesajında çok haklısın hani bizde plaja gidiyorduk mesafe yakın olduğu için ekipmanları takmadık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)