3150 Km. yapmayı planladığım gezi için önerilerinizi bekliyorum..
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 02:10
25.06 2013 salı günü Elazığ'dan 2 motor 4 kişi ile, benimde bu bölümde artcı olarak çıkacağım yolculuğumuzun ilk durağı Mersin olacak. Mersin de ben arkadaşlarımdan ayrılıp direkt Antalya ya geçip yeni motorumu teslim alacam (Honda Varadero) bundan sonraki bölümde yolculuğuma tek devam edeceğim. Aşağıda ki rotam da görüleceği üzere, Antalya sonrasındaki güzergah konusunda görmem gereken yerler konusunda siz değerli arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum, Hepiniz Allah'a emanet olun...
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 02:16
Abi yolun Kütahyadan geçiyor Kütahyaya geldiğinde benimle irtibata geçersen ve ben müsait olursam Çavdarhisar Aizoni harabelerini gezebiliriz ve ilmerkezinin her iki tarafında bulunan kaplıcalara götürebilirim seni beklerim
-
25 Haziran 2013, 02:34
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Abi yolun Kütahyadan geçiyor Kütahyaya geldiğinde benimle irtibata geçersen ve ben müsait olursam Çavdarhisar Aizoni harabelerini gezebiliriz ve ilmerkezinin her iki tarafında bulunan kaplıcalara götürebilirim seni
beklerim
Teşekkür ederim egelim, Kütahya'ya yaklaşınca buradan haber veririm..
-
25 Haziran 2013, 02:47
Profilimde numaram yazıyo abi oradanda haber edebilirsin
-
25 Haziran 2013, 03:00
Profilimde numaram yazıyo abi oradanda haber edebilirsin
İki numaranı da rehberime ekledim.
-
25 Haziran 2013, 03:05
-
25 Haziran 2013, 07:38
Cuma günü olabilir.
-
25 Haziran 2013, 09:39
antalya dan sonra eskişehir hariç görülecek yer yok..hepsini kaldır at bence ama yol yapmış olursun işte
-
25 Haziran 2013, 12:44
-
25 Haziran 2013, 19:14
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
26 Haziran 2013, 00:56
Cuma günü 10 Rıder's ın düzenlediği Balıkesir/Sındırgı/Emendere motosiklet festivaline gitmeyi düşünüyorum abi
nasıl yapsakki
istersen beraber gidebiliriz seninle
Hayırlısı olsun bakalım Rabbim ne nasip eder..
-
26 Haziran 2013, 02:05
Şu an nerdesiniz çıktınızmı yola
-
26 Haziran 2013, 13:10
Şu an nerdesiniz çıktınızmı yola
Şu an mersindeyim, antalya ya otobüs hareket saatini bekliyorum hareket saati 13:00 aldığım bilgiye göre gece saat 23:30 da antalya otogarında olurmuşuz. Motoru alma işi yarına kaldı noter işleri bitince durumumu tekrar gözden girecem birgün benim için büyük kayıp oldu.
-
26 Haziran 2013, 14:09
-
26 Haziran 2013, 16:17
Mersin -Antalya arası ne kadar uzakmış otobüsle
neyse abi hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inş. Yarın noter işleri bitince hemen çıkabilcekmisin yola peki
eğer hemen çıkarsan akşama burada olursun sabahına beraber çıkabiliriz Sındırgıya doğru yola
Mersin, antalya 460 km. Amma bu otobüsler yolcu minibüsü gibi böyle giderse yarın akşama anca varırız.
-
26 Haziran 2013, 16:20
Abicim yolun açık olsun hayırlı yolculuklar bence antalyadan yolu uzatıp devam edebilirsen daha güzel olabilir kemer,çıralı kaş vs bende temmuzun 8 den sonra istanbuldan Erzincan üzeri Pülümürdeki köyüme gitmek istiyorum bir crf250L aldıktan sonra malum köy yolların ancak o uygun denk gelseydim dönüş yolunda eşlik ederdim size kazasız belasız sürüşler...
-
27 Haziran 2013, 00:10
Abi heke hayırlısıyla bi var Antalyaya işlerini hallet motorunu teslim al yarın öğleden sonra bu tarafa doğru yol alabilirsen Cuma sabahı hep beraber çıkarız nasipse Sındırgıya doğru olaki yetişemezsen Sındırgıda buluşuruz inş.
-
27 Haziran 2013, 08:30
Blackboy adlı üyeden alıntı
Abicim yolun açık olsun hayırlı yolculuklar bence antalyadan yolu uzatıp devam edebilirsen daha güzel olabilir kemer,çıralı kaş vs bende temmuzun 8 den sonra istanbuldan Erzincan üzeri Pülümürdeki köyüme gitmek istiyorum bir crf250L aldıktan sonra malum köy yolların ancak o uygun
denk gelseydim dönüş yolunda eşlik ederdim size kazasız belasız sürüşler...
Teşekkür ederim, çok sağol. Evet haklısın köy yolları sıkıntılı. motor seçimin güzel ancak bu kadar uzun yolda yorulursun, dinlenerek gel kazasız belasız gel. Telefonum profilde var geldiğinde ararsan görüşme imkanımız olur sanırım. Söylemiş olduğun güzergahı dikkate alacam, ama önce Egeli 43 ile buluşmam lazım söz verdim.
-
04 Temmuz 2013, 01:18
Abi nasılsın gidip gelmişsin hayırlısıyla yokmu fotoğraf gezi yazısı falan
-
05 Temmuz 2013, 02:45
Abi nasılsın gidip gelmişsin hayırlısıyla yokmu fotoğraf gezi yazısı falan
var bugün başladım yazmaya, biraz uzun olacak. benim sitede başladım yazmaya takip etmek istersen www.mototrac.net bakabilirsin bitirince buraya yönlendirecem..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)