Küçük Motorla Küçük Bir Beypazarı Gezisi
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 03:02
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 03:14
Hayırlı olsun şimdiden alacağınız motosiklet güzel bi veda gezisi olmuş tebrikler
-
21 Haziran 2013, 14:43
Güzel gezi olmuş. Yeni motor alırsam ben de düşünüyorum Beypazarı Kızılcahamam falan
-
21 Haziran 2013, 15:20
Teşekkürler arkadaşlar. Bence de çok keyifli beypazarı yolunda ayaş var orası da çok güzel gölet mevkii özellikle sucuk ekmek yapmak için birebir. Yani beypazarı ile ayaş birleştirilirse çok daha keyifli olabilir
-
21 Haziran 2013, 15:28
Abi bu motorun nasil almayi dusunuyorum da titresim felan varmi
-
21 Haziran 2013, 15:58
Merhaba Umut guzel gezi olmus.Bende ufak motor kompleksi olmayan birilerini arıyordum bak sen cıktın karsıma. Diyorum ki bir ara 125 - 250 cc arası 3 veya 4 motor bilemedin 5 olsun hadi , toplanıp bi çamlı dere kampı yapsak ne dersin?Ben de de cb125e var yeni aldım fakat hanımla bir basımıza pek gitmeye cesaret edemiyoruz.Buyuk motorlarada ayak uyduramayız diye diğer ekiplere de katılamıyoruz.125-250 cc Çiftler kampı yapalımmı?
-
21 Haziran 2013, 21:45
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Merhaba Umut guzel gezi olmus.Bende ufak motor kompleksi olmayan birilerini arıyordum bak sen cıktın karsıma.
Diyorum ki bir ara 125 - 250 cc arası 3 veya 4 motor bilemedin 5 olsun hadi , toplanıp bi çamlı dere kampı yapsak ne dersin?Ben de de cb125e var yeni aldım fakat hanımla bir basımıza pek gitmeye cesaret edemiyoruz.Buyuk motorlarada ayak uyduramayız diye diğer ekiplere de katılamıyoruz.125-250 cc Çiftler kampı yapalımmı?
dostum ben motoru sattım ama bugün yarın yeni bi motosiklet alacağım. işin aslı ben de bu şekilde bir kamp vs düşünüyordum önce motosikleti alayım hem tanışırız hem de bol bol gazlarız :D benim için motosiklet bir ulaşım ve seyahat aracı hız tutkum pek yok tork tutkum var :D bugün honda bayiindeydim cbe125e yi de beğenmedim değil hani. bazen şeytan paran cebinde kalsın küçük bir şey al deyip duruyor :D
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
MOTO71 adlı üyeden alıntı
Abi bu motorun nasil almayi dusunuyorum da titresim felan varmi
Almayı düşünürsen bu kasasını gözün kapalı alabilirsin. Eski kasalarını kullanmadım yorum yapamıyorum ama bu kasada titreşim 0 konfor gayet yerinde. Performans da az buz değil 100km hızı çok rahat görür ama bence bu tip motorlar için 80 km en sağlıklısı.
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
21 Haziran 2013, 23:20
Merhaba Umut guzel gezi olmus.Bende ufak motor kompleksi olmayan birilerini arıyordum bak sen cıktın karsıma.
Diyorum ki bir ara 125 - 250 cc arası 3 veya 4 motor bilemedin 5 olsun hadi , toplanıp bi çamlı dere kampı yapsak ne dersin?Ben de de cb125e var yeni aldım fakat hanımla bir basımıza pek gitmeye cesaret edemiyoruz.Buyuk motorlarada ayak uyduramayız diye diğer ekiplere de katılamıyoruz.125-250 cc Çiftler kampı yapalımmı?
Hmm 125-250 cc çiftler kampı güzel bi fikir aynı dertten bende muzdaripim burda sanki kızılay dağıtmış gibi herkesde F650- GSvar burda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
21 Haziran 2013, 23:34
Küçük cc'nin de tadı başka aga :D 8 kuruş / km nedir ya :D
-
22 Haziran 2013, 00:18
bu motorun kendisi küçük ama yüreği çok büyük,fotolar 10 numara,iyide gezmişsiniz,emeğinize ve yüreğinize sağlık,alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.saygılar
-
22 Haziran 2013, 00:24
Ankaralı olmama rağmen Ankaranın çoğu gezilecek yerlerini bilmiyorum.büyük motur alırsan peşinden gelirim abi
-
22 Haziran 2013, 17:41
Umut acelemiz yok,bende saglam ve guvenilir bir ekip ile cok guzel gezilere imza atacağımıza inanıyorum.Ben balık tutmayı, kamp yapmayı ,gunu birlik veya bir iki gecelik konaklamalı gezilere gitmeyi cok istiyorum.Tarihi alanları ziyaret etmeyi ve yöresel tadları denemeyi cok severim.Evli olmam nedeniyle,gezilere mumkun mertebe eşimle katılıcam,bu durumda malumunuz, guvenilir ,saygılı yol arkadaşları en az motosikletin frenleri kadar önem arz ediyor. Malum yurdumuz da seyahatleri cefa ya çevirecek bol miktarda insan var.Neyse aksam konusuruz kendinize iyi bakın...
-
22 Haziran 2013, 18:37
-
22 Haziran 2013, 18:39
forevermore adlı üyeden alıntı
Olur neden olmasın bak şu an benden bir adım öndesin ben halen motosiklet alamadım
model bakmaktan web sitesi sahibinden ilanı gezmekten başım döndü
Aslında senle tanışmak ve tvs ye bir yakından bakmak isterim
İnazuma'nın yarı fiyatında olması ben, cezbetmiyor değil
yakından incelersen inazumadan vazgeçersin baştan söyleyeyim...
-
22 Haziran 2013, 18:40
Umut acelemiz yok,bende saglam ve guvenilir bir ekip ile cok guzel gezilere imza atacağımıza inanıyorum.Ben balık tutmayı, kamp yapmayı ,gunu birlik veya bir iki gecelik konaklamalı gezilere gitmeyi cok istiyorum.Tarihi alanları ziyaret etmeyi ve yöresel tadları denemeyi cok severim.Evli olmam nedeniyle,gezilere mumkun mertebe eşimle katılıcam,bu durumda malumunuz, guvenilir ,saygılı yol arkadaşları en az motosikletin frenleri kadar önem arz ediyor.
Malum yurdumuz da seyahatleri cefa ya çevirecek bol miktarda insan var.Neyse aksam konusuruz kendinize iyi bakın...
Aynen grup halinde bir iş yapılırken katılan herkesin aynı bilinçte olması çok önemli. O zaman her gezinin programın keyfi başka oluyor. İnşallah kendimize münhasır minik bir grup kurabiliriz :D
-
22 Haziran 2013, 21:21
Umut inazuma guzel motosiklet hatta bir ay önce bende dusundum onu almayı,sonra sitelerde daha cok dusuk kilometrelerde satanları görünce içime bi kurt dustu vaz geçtim.Baktım o paraya CBF500 alırım hem saglam kendini kanıtlamış motor hemde kalıplı bir motor.CBF500 u listeye al derim.CB125e ye gelince şiddetle tavsiye ediyorum.Forumlarda bir cok yanlıs degerlendirme var sakın kulak asma onlara,hem ekonomik hem kıvrak hemde cok ama cok dengeli bir motor.Bende senin gibi hız meraklısı degilim, bana saglam olsun,butceme uysun,dengeli olsun yeter.Ben beklentimi dusuk tutdugumdan mıdır bilemiyorum ama verdiğim her kurusa değdi diyebilirim.Fakat bende ileride CBF500 alıcam alma sebebimde, buyuk motorlu guruplarla daha uzun mesafelerde guvenli ulasım saglamak.Daha fazla yer keşfetmek.
Ama şehir içi konfor rahatlık haftasonu gezileri için bence CB125e yeterli.Ve 2012 modelini peşin ödeyerek ,plaka, ruhsat,vergiler ve ön koruma demiri dahil, 4,100 e alabilirsin.Bu sitedeydi sanırım Cb125e ile YBR125 kıyaslaması var orda dogru bir şekilde motorun artıları ve eksileri anlatılıyor,ordan da bakarak degerlendirmeni yapabilirsin.Bir ara görüşürüz motra yakından bakar kullanır degerlendirmeni birde canlı olarak yaparsın.Hadi kalın saglıcakla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Dostum ismini bilmediğim için isminle hitab edemiyorum kusura bakma.Eger kucuk bir ankara gurubu yaparsak sizlerinde katıla bilecegi rotalar cizerek ortak bulusma noktalarında bir araya gelebiliriz.Sizlerle tanısmaktan cok memnuniyet duyacagımızdan emin olabilirsin,görüşmek umidiyle....dostumm.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
23 Haziran 2013, 00:36
125cc'ye takılıyorum biraz çünkü kendi kullanım alışkanlıklarım ve iş için sık sık istanbul yolu / konya yoluna çıkmak zorunda oluşum göz önünde bulundurulursa, 125cc bazen kıvraklık ve sıkıştıranlardan kaçmak için yetersiz kalabiliyro. 2500cc ninja ile bu konuda çok rahat etmiştim. Ama işte dediğim gibi paramın neredeyse 3te birini harcayarak beklentilerimi %70 karşılayacak bir motosiklete sahip olma imkanı da beni cezbetmiyor değil. Ama haziran bitmeden kararımı verip satın alacağım.
Düşük kmde satmaya çalışanlar var evet büyük ihtimal 250ccde bir ninja performansı beklediler ama ninja 250 cc nin hırçın çocuğu. Naked olayında maksimum hız değil ivme benim için önemli. Çift silindir enjeksiyon kalıplı oluşu çift ekzos ve şık gösterge paneli ve de konforlu selesi benim için yeterli kıstaslar. Ha biraz daha çıkabilsem duke 200 veya ninja 250r almam mı? Delilik yapıp alırım :D
-
23 Haziran 2013, 09:57
Gunaydın umut , Haziranda motor sahibi olur isen Temmuz başlarında bi çamlı dere yapabiliriz.Tabi sana ve diğer arkadaşlara da uyrasa
Bir de bu hafta içerisinde bir gun ve bir yer belirleyelim bulusalım.Artık ismen değil resmen tanısalım. Hadi kalın sağlıcakla.Bu arada bu tanısma diğer 125-250 cc motosiklet sahibi , gunu birlik Ankara ve çevre vilayetlere gezi dusunen tum arkadaşlarımıza da acık olacaktır.Tum forumdaş larımıza duyrulurr...
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
23 Haziran 2013, 14:49
Olur olur tanışalım. Malum bu ara vasıta yok altımda Toplu taşıma ile gelinebilecek her yer bana uyar. Ankamall veya Antares olursa on numara olur ama :D
-
23 Haziran 2013, 15:30
Tamamdır mesaj alındı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler