Paekala hocam sen öyle diyorsan doğrudur o halde ne diyelim saygılar bizden
Paekala hocam sen öyle diyorsan doğrudur o halde ne diyelim saygılar bizden
İki satır yazıdan yoksun, sadece resimlerden oluşan gezi paylaşımlarının yanında sizin ki fotoroman gibi geliyor. Teşekkürler paylaşım için .
Selamlar güzel bir gezi olmuş. Gezdiğiniz yerleri resmen bana da yaşattınız. Emeğinize sağlık. Ha bu arada çadırı nereden aldınız ve kaç kişilik. Ben de ufak ufak geziler yapmaya başladım. Çapı genişletirsem ihtiyacım olacağını düşünüyorum.
selamlar sanada olsun efekan09, gezimi beğendiğin için sevindim, gezmek hakikaten çok güzel insanın bütün sıkıntısını alıyor, daha doğrusu insan kafaya reset atıyor ,çadırı kütahyada kipa dan indirimden aldım.su geçirmiyor denendi ve görüldü,çadır 4 kişilik 2.40-2.10 ölçülerinde ,satış fiyatı 115 tl idi,ben indirimden 55tl ye aldım ,uykutulumu 29tl, mat 20 tl,her geziye çıkarken bulunması gereken malzemeler (tabi, kamp yapacaklar için)ilgin için teşekkürler...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
gezmek güzel ,hayat gezince güzel,hayat paylaşınca güzel!!!!!
Tek başına bu kadar yol kamp vs ilk bakışta ürkütücü ama muhteşem bir gezi olmuş fotolardan anlaşıldığı üzere. Teşekkürler gezi fotoları için tekeriniz düz bassın
Manzara + Manzara = 10 Numara
Tekerin daima düz bassin
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
canlandıralım hocam on numara gezi olsun 9-1 ,9-2 , 9-3 birgün bizide gezelerine alırsın inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)