- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Bende ege bölgesine araba ile gezerek bir tatil planlıyordum. PLana senin yüzünden Gökçe adayı da ekledim. Süpersin , teşekkürler.
Çok güzel bir gezi olmuş. Tekerin düz bassın, yolun açık olsun.
gezimi beğendiğin için sevindim,ben gezmeyi seviyorum ve her fırsatı değerlendiriyorum,sanada gökçeadayı gezmeni tavsiye ederim,çünki çok bakir bir yerleşim yeri,yollarda gezerken dikkat et ,her an önüne sahipsiz bir koyun veya keçi çıka bilir,sanada iyi bir geziler dilerim, ALLAH kaza göstermesin.saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
güzel gezi . askerlik yaptığım yeri şimdi bende gidip görmek istemem çünkü ağlarım psikolojimde sağlam bozulur eminim..
askerlik yaptığım yeri lağv ettiler. malesef şansımızdan kötü yerlerde askerlik yaptık.hala daha rüyalarıma girer ağlatırlar eşşek kadar beni. doğuda askerlik yapan kardeşlerimize allah sabır versin .sizler cennet gibi yerlerde askerlik yapmışsınız. kıskandım vallaha.saygılar.
bu efe mut'lu
Çok güzel yaa harika olmuş çok özendim,4 sene boyunca yazları gitmek sureti ile 1-1.5 ay kadar kaleköyde herkesin çadırını kurabildiği bi kamp alanı vardı orda kaldım ailemle.Son 4 senedir de gitmek nasip olmadı,inşallah bu yaz gidip yine 1 ay kalmak istiyorum,resimler açıklamalar gerçekten çok iyi gitmiş kadar oldum eline koluna tekerine sağlık.
Çanakkale Aşığı..
beğendiğine sevindim, bir gezi yaptım ve siz değerli motorcu dostlarımla paylaştım,teşekkürler yalnız kale köyde dediğiniz yerde kamp yapılacak yerde ortam pek iyi değildi yani pek bi bakım yoktu,aslında bende orada kamp yaparım diye gitmiştim ama dediğim gibi ortam temiz değildi,yinede tekrar gitmenizi tavsiye ederim,orada kalacak çok yer var ve tamamen doğol güzellikte biryer. saygılar dostum...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Hocam çok iyi gezmişsin.kaskınız yere değmesin.ancak birşey dikkatimi çekti.gişe görevlisinin ismi..
İslam Kılavuz..çok iyi
Gezip gördüğüm yerler...Hatıralarım canlandı...Güzel bir gezi olmuş...
canlandıralım hocam on numara gezi olsun 9-1 ,9-2 , 9-3 birgün bizide gezelerine alırsın inşallah
Yaptığınız gezileri bize en yalın haliyle aktardığınız için size teşekkür ediyorum.Burada yurdumuzun daha keşfedilmeyi bekleyen el değmemiş bir çok yeri olduğunu bir defa da siz kanıtlamış oldunuz..Böylesi güzel yerlerde tatil ve kamp yapmak çok harika bir ayrıcalık. Gezilerinizi merakla bekliyoruz.
Hatta bir ara öyle bir denk getirelim ki ortak bir bölgede buluşup bütün bölge gurup larını ve çevre illerdeki motorcuları bir araya toplıyalım... Aslında önümüz Bayram ve böyle bir etkinlik için bence harika bir zaman.Gelin Bolu da toplanalım , birçok ile yakın ve güzel bir kamp alanı var. Ne dersiniz? Bir kaç gün kamp yapar , çevre illerdeki dostlarımızla yüz yüze gelme , tanışamadığımız kişi ve guruplarla da tanışma fırsatını yakalamış oluruz ..
Hayatta zenginlik nekadar çok şeyin olduğuyla ölçülmez , nekadar az şeye ihtiyaç duyduğunla ölçülür... Yani ben varlıklı bir adamım..
Paylaşım için teşekkürler süper bir gezi olmuş.Resimler ve anlatımda gayet yeterli.
İnsanın anılarını yaşamasının zaten karşılığı yok, elinize sağlık
Çok başarılı bir paylaşım olmuş devamını sabırsızlıkla beklemekteyim. Umarım tanışma fırsatımız olur. Saygılarla...
size teşekkür ederim ,gezilerimi beğendiğiniz için,size samimiyetimle söylüyorum,bende isterim böyle bir buluşmayı ve bir kamp yapmayı,ama bayramda bu iş çok zor ,neden'mi? ben eskişehirde ikamet ediyorum ama annem -babam kütahyada bayramda onlar çocuklarının yolunu gözler,gelirim deyipte gelmeyenlerden değilim,(dürüst ol ! sonra utanma!) demişler,önermiş olduğun böyle bir buluşma, gerçekten kayda değer bir öneri inşallah bir gün buluşuruz,saygılar kardeşim...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)