hocam elinize yüreğinize sağlık mükemmel bi gezi olmuş insanın hayat arkadaşının da bu şekilde motora gönül verip gezmesi çok güzel gerçekten
hocam elinize yüreğinize sağlık mükemmel bi gezi olmuş insanın hayat arkadaşının da bu şekilde motora gönül verip gezmesi çok güzel gerçekten
güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık.
gerçekden mükemmel bir gezi olmuş ve çok uyumlu bir çiftsiniz ruh eşi uyumu bu olsa gerek gezilerinizin devmını bekliyoruz.. bu arada birdahaki sefere izmire yolunuz düşerse görüşürüz umarım bide merak ettim 110 120 ile seyir demişiniz radar sorun oldumu hiç ceza felan yazıldımı..
gercekten egenin tadini cikarmisin tebrik ederim
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
teşekkürler inşallah uğrarım yanınıza yolum düşerse .fırsatım buldurkca ve motorum oldukça yerimde durmam ben
zaten herzaman 110-120 gidemiyorsunuz .yol müsayit olacak şartlar uygun olacak vs...
kuşadasından didime geçerken önümden bir cbr 250 r gidiyordu ben 90 la gidiyordum epey bir hızlı geçti beni ama benim içime o yolda radar olacağı doğmuştu çünkü ip gibi yol ilerisi karanlık.ve dediğim gibi ilerde radar varmış ikimizi de durdurdular sonra benim yavaş gittiğim anlaşılınca yol verdiler ayrıldım ordan.bu arada sorduğum da da bölünmüş yolda son 99 km/s yani 100 km oldu mu yazıyorlar haberiniz olsun .bunu haricinde hep karşı yöndeydi radarlar şansıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
teşekkür ederim hocam
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
http://imageshack.us/a/img689/3509/itgj.jpg gezi şahane olmuşta şu pideden bizede vereydin az
öncelikle kazasız belasız olduğu için, sonra da epeyce yol (görüntüler harika), bol keyif, bir can dostu; 10 numara olmuş.
harika gezi harika fotolar...yengemede helal olsun...gsr 600 artcısı olmak her babayiğidin harcı değil...benim memleketleri dolaşmışın..uşak salihli izmir falan...süperdi...
böyle keyifli bir yazısı okumayalı uzun zaman olmuştu çok harika bir aile tablosu çizmişsiniz ayrıca..tebrikler...tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun.....
bilader ellerine sağlık cok güzel kareler. allah senden razı olsun herkez motorcu olabileceğini gösterdin yüce rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bende nasip olursa eşimle böyle bir gezi düşünüyorum. inşallah
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş gezip görmek kadar güzel birşey yok bu hayatta tebrik ederim sizi...
gezi yazımı keyifli bulduğunuza sevindim iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
teşekkür ederim kardeşim allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah inşallah sen daha güzel ve daha keyifli geziler yapar ve burada paylaşırsın bizlerle sabırsızlıkla bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
ewet aynen öyle gezip görmek insanın ufkunu değiştiriyor ;gittiğiniz her yer insanda farklı hissettiriyor çok güzel
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Gece gece ne acıktım. Keşke sabah baksaydim başlığa. Paylaşım için tesekkurler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)