darısı nicelerine...en önemlisi çadır da bile kalmaya razı birileriyle seyahat ediyo olman..
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
detaylarıyla anlatacaksın ki oralara gidecek olanlara rehber olasın ;insanların kafasında bir fikir oluşsun değil mi dostum.amacımız hem eğlenmek hem de oraları merak edenlere yardım etmek yoksa bu sitenin ne anlamı var ki değil mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
çadırda kalmaya bile razı derken çadırda kalma çok kötü birşey mi ki ben anlayamadım...şunu itiraf edeyim ki ben de ömrümde ilk defa çadırda kaldım zaten önemli olan o atmosferi yaşayabilmek.sabahleyin uyandığında çam kokusuyla kuş sesiyle içiçe uyanabilmek.çadırını açar açmaz deniz manzarasını karşında bulabilmek.yoksa biz de biliyoruz gidip otelde kalmayı.
Allaha çok şükür eşim o konuda hiç sıkıntı yaratmadı o konuda nekadar şükretsem azdır ve hatta ikimiz de çok sevdik iyiki de çadırda kalmışız diye.çadırın tek kötü yanı taşıması ama yaşattığı güzellik taşıdığınıza değer canınız nerede isterse orada konaklıyorsunuz ,kapınızın nereye bakmasını istiyorsanız oraya çeviriyorsunuz kapının yönünü
saygılar
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Tüm resimleri tek tek incelediim. Tüm resimlerin Acıklamalarını atlamadan okudum. O kadar keyif aldım ki anlatamam. en Hoşuma gidende eşiniz ile birlikte böle bi yol almıs olmanız ve eşinizin sizinle bu konuda cok uyumlu olması bana ayrı keyif verdi ki imrendim inşallah benim eşimde böle olur... Bu yaz sonu Allahın ıznı ile bende CBR 250 R ile gEZİ yapmayı planlıyoruım.Güzergah sizin ki ile aynı.. benımde.. Verdiğiniz Yeme İçme Konaklama yeri ücret kısımları benım cok işimi yarayacak. Allah tekrar nasip eder inşallah..
Ama üzüldüğüm KOnu oldu. Motorcular uzak kalmıs ya ona üzüldüm.
Maşallah, tebrik ederim. GSR ile iyi turlamışsınız
çok güzel ve iyi bir gezi yapmışsınız paylaşımlarınız için teşekkürler. Darısı bizlere
Tebrikler, güzel gezi olmuş. Paylaşım için tşk.
Yüreğinize sağlık , çok güzel bir gezi olmuş. Kazasız belasız nice geziler dilerim
Tek kelimeyle tebrik ederim, ve o güzel paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederim
Harika gezi,harika paylaşım ,sizden önce eşinizi tebrik ediyorum size uyumu harika ,Allah ayırmasın mutluluklar ve yeni geziler yapmanız dileği ile...
sağol kardeşim Allah sana daha güzel geziler yapmayı nasip etsin inşallah ewet yollarda karşılaştığım motorcular o şekilde davrandı nedense bilmiyorum demek ki motorcu kardeşliği dostluğu diye birşey yokmuş ona kanaat getirdim.ondan sonra yolda karşılaştığım motorcular slm verirse ben de veririm gelip konuşurlarsa ben de konuşurum yoksa yok.ayrıca gezi paylaşımımı sabırla okuduğun için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
eyvallah birdahakine hedefim karadeniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
önce anlamadım ama şehir kısmına bakınca tamam dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
güzel dileklerin için asıl ben teşekkür ederim kardeşim.Allah herkese eşiyle bu şekilde güzel geziler nasip etsin inşallah
yengeye helal olsun başka bişey demiyorum
Olayda Budur zaten.
Sevgili abiciğim
çok güzel bir gezi olmuş kazasız belasız tamamlamanıza çok sevindim. İzmire kadar gelmişken keşke bizede uğrayabilseydiniz, Eşimle birlikte sizi ağırlamaktan mutluluk duyardık. Aslında yollarımız o kadar çok kesişmiş ki anlatamam. Konak meydan ile benim işyerim 12 dk efes istikametine giderken bizim evin önünden geçmek zorundasınız kuşadası motofestten biz çıkmışız siz girmişsiniz ) Motofest hakkındaki görüşlerine tamamen katılıyorum biz sadece 15 dk dayanabildik ve hemen kaçtık.
Geziniz uzun ve yorucu olmuştur hele bu sıcaklarda iyi bile dayanmışsınız. Yengemi tebrik ederim o kadar yola artçı olarak tamam demiş ben eşimi kesinlikle bu kadar uzun bir yolculuğa gelmek için kandıramazdım
Umarım yollarımız bir gün biryerlerde kesişir
Sevgiler
çok mükemmel bir gezi olmuş. yüreklerinize sağlık. ben de hep hanımla çıkmak istiyorum ama çadırda kalmaya bir türlü razı edemedim.
urfa da ne iş yapıyonuz?
yörüklük var sanırım.ben de serikliyim. anne baba orada ama bizimde ekmek yediğimiz yer iskenderun..
bir yerlerde görüşmek dileğiyle dostum..
eyvallah dostum yollarımızın kesişeceğine gönülden inanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
eşiniz sizinle geziye gelebiliyorsa boşverin çadırı eşiniz nerede istiyorsa orada kalın
urfada ekmek yiyoruz biz de memurum ben burda
evet yörüğüm dededen hemide serikde amcam var benim de ama diğer bütün akrabalarım alanyada ...inşallah görüşürüz biryerlerde saygılar
hocam bende manisa turgutludanım bi topic acaydınız güzergahınızı söyleseydiniz keşke
way way way abisi yine canlandırmışın forumu çok güzel bi gezi olmuş diğer gezilerin gibi bunuda keyifle takip ettim ve çok açıklayıcı bi şekilde anlatmışsın.
umarım seneye beraber gideriz d.bakırdan kardeşinle yolculuk yaparsın demi abicim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)