şuralar nereler bi adını sanını güzergahını yazsaydın keşke...gitmiş kadar olamadık maalesef
tebrik ederim uzun ve yorucu olmuşa benziyor...başlamak cesaret gerektirir...darısı daha güzellerine
şuralar nereler bi adını sanını güzergahını yazsaydın keşke...gitmiş kadar olamadık maalesef
tebrik ederim uzun ve yorucu olmuşa benziyor...başlamak cesaret gerektirir...darısı daha güzellerine
güzel gezmişsin
cbf te hakkını vermiş...
Çok güzel gezi tebrikler lakin fotoğraf zengini olduğu kadar anlatım fakiri keşke anlatıma biraz daha önem verseydiniz 2013 yılının şu ana kadar gördüğüm en harika gezisini yapmışsınız lakin anlatım yok eğer fotoların altına güzel ve akıcı bir anlatım yapılsaydı MTyi zangır zangır sallıcak bir gezi topiciği olurdu
Paylaşım için teşekkürler resimler harika
senin adına çok başarılı bir gezi olmuş.hem tecrübeni arttırmış hemde motorunu daha iyi tanımışsın.paylaşım için teşekkürler.eline-yüreğine sağlık.ADANA'dan selam olsun.
çok güzel geziler..mükemmel
paylaşım için tşkler
güzel bir gezi olmuş tebrikler başarınızdan dolayı ihşallah bir gün bize de nasip olur
güzel bi gezi olmuş benımde hayalımde böyle bi gezi var bakalım kısmet
hocam bu turun malıyetı aşağı yukarı nedır bılgılendırırmısın benım gıbı gıtmeyi düşünen arkadaşlar fikir sahıbı olsun.
teşekkürler benim ki şöyle oldu benzine 1000 tl civarı bir para gitti karadenizde full kalıcak insan vardı orda pek bişi harcamadım gürcistan,erzurum,gaziantep otelde kaldım ondan sonrası orda burda yatarak :D geçti yiyecek içeçek de dersek toplam 1500 tl gibi cüzzi bir rakam çıkıyor:d
vallahi süper olmuş,fena halde iştahlandım.emeğinize cbf e sağlık,bodruma geldiğinde görüşebilseymişiz keşke.diğer sefere mutlaka bekliyorum.
abi sorma yaa samsundan itibaren hep yağmurdu gürcistanda öyleydi.onumuzdeki yaz yunanistan düşünüyorum bakalım çok teşşekkür ederim
---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
çok teşşekkür ederim muhakkak gelicem.
Öncelikle tebrik ediyorum gerçekten iyi gezmişsiniz. Anladığım kadarıyla çok yoğun bir gezi olmuş ama. Günlük ortalama yaptığınız km fazla olmuş gibi ki bu da geziyi biraz daha zor yapıyor. küçük cc büyük km'ler tekrar tebrik ediyorum
Çok güzel bir gezi olmuş, oldukça hoş vakit geçirdiğinizden eminim. CBF 150 ile gerçekleştirdiğiniz bu büyük tur, bakımlı bir CBF'nin ne derece güçlü olabileceğinin de bir göstergesi... Son karelerde her ne kadar yorgun görünseniz de tatlı bir yorgunluk olduğu için önemsiz diyebiliriz. Cesaretinizi ve azminizi görerek, tebrik ediyor, nice uzun yollar, turlar diliyorum...
muzaffer abim çok teşekkür ederim elazığda ısmarladığın ballı kaymak olmasaydı bu yolu bitiremezdim :D
---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes birgün istedigi büyük rotaları yapma imkanı bulur.
Mükemmel gezi olmuş. Resimlere bakarken ben yoruldum 4550 km
Durup durup fotoğraf çekmek gercekten sabır işi. Emeğine tekerine sağlık. Bizide bunca şehirde gezdirmiş kadar oldun. Hepimizi imrendindir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)