Kuşadası,Güzelçamlı milli park-motofest gezimiz Fazer&z750(videolu)
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 11:59
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 12:27
-
13 Haziran 2013, 13:06
Videodaki yapım kalitesi gerçekten iyi ama festival boş geçmiş.Hayırlı sürüşler..
-
14 Haziran 2013, 13:13
slm ben de eşimle ege turunu yaptım çok şükür ama fotolar artık urfaya dönünce.sizinle irtibata geçemedim o yüzden kusura bakmayın zamanımız hiç yokdu çünkü.5 günde denizli-izmir-didim-fethiye-kaş-demre-antalya(merkez) ve alanyaya dönüş gibi bir gezi oldu.
her seferinde değişik bir buluşla izletiyorsunuz çekimlerinizi 6 dk değil 60 dk. olsa sıkılmadan izlerim valla.çok eğleniyorum.her nekadar görüşemesek de gönlüm sizlerle.hepimiz motorcuyuz bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ama illa bir gün bir yerde görüşürüz inşallah
-
14 Haziran 2013, 13:45
her zamanki gibi çok keyifli bi gezi olmuş ztn sıkıcı olsada keyfli hale getiriyosunuz video da ki yaratıcılıkta harika devamını bekliyorzz keyifli sürüşler
-
19 Haziran 2013, 21:43
speed_dream adlı üyeden alıntı
slm ben de eşimle ege turunu yaptım çok şükür ama fotolar artık urfaya dönünce.sizinle irtibata geçemedim o yüzden kusura bakmayın zamanımız hiç yokdu çünkü.5 günde denizli-izmir-didim-fethiye-kaş-demre-antalya(merkez) ve alanyaya dönüş gibi bir gezi oldu.
her seferinde değişik bir buluşla izletiyorsunuz çekimlerinizi 6 dk değil 60 dk. olsa sıkılmadan izlerim valla.çok eğleniyorum.her nekadar görüşemesek de gönlüm sizlerle.hepimiz motorcuyuz bugün olmazsa yarın yarın olmazsa 1 yıl sonra ama illa bir gün bir yerde görüşürüz inşallah
kusura bakma abi yorumlara ancak bugun yorum yazabildim
az önce gezinize bende yorum yaptım keşke görüşebilseydik, kalpler bir abiciğim merak etme
allaha emanet ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
her zamanki gibi çok keyifli bi gezi olmuş ztn sıkıcı olsada keyfli hale getiriyosunuz
video da ki yaratıcılıkta harika devamını bekliyorzz keyifli sürüşler
Çok teşekkürler ama biraz ara vericez sanırım çünkü sıcaklar inanılmaz bastırdı
-
19 Haziran 2013, 22:23
Acun firarda tarzı süper bi video hazırlamışsınız arkadaşlar tebrikler tam ekran zevkle izledim Bu yeteneği dahada geliştirmenizi sizin bu videolarınızı çok daha iyi yerlerde görmek dileğiyle emeğinize sağlık
-
25 Haziran 2013, 15:01
SÜPER GEZİ OLMUŞ BU VİDEODAKİ KLARNET PARÇA HANGİSİ RİCA ETSEM
-
25 Haziran 2013, 15:13
güzelçamlı milliparkı, tavsiyedir
-
25 Haziran 2013, 15:47
Harikasınız gençler,
Keyifle takip ediyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
-
27 Haziran 2013, 00:29
sentepeli adlı üyeden alıntı
SÜPER GEZİ OLMUŞ BU VİDEODAKİ KLARNET PARÇA HANGİSİ RİCA ETSEM
hemen yazıyorum
newyork gypsy all stars-Balkan bollywood
linkide bu http://www.youtube.com/watch?v=k0PDfCnoCvg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Harikasınız gençler,
Keyifle takip ediyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Çok Teşekkür ederiz
Ancak bu aralar mecburen ara vermek zorunda kaldık
malum sıcaklar çok bunaltıcı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Acun firarda tarzı süper bi video hazırlamışsınız arkadaşlar tebrikler tam ekran zevkle izledim
Bu yeteneği dahada geliştirmenizi sizin bu videolarınızı çok daha iyi yerlerde görmek dileğiyle emeğinize sağlık
çok teşekkür ederiz
gezileri fotograflamak yerine videoya dönüştürüyoruz
beğeniler bizi daha çok motive ediyor
-
27 Haziran 2013, 00:40
Harlem Shake ile mıctınız batırdınız güzelim videoyu
-
27 Haziran 2013, 00:45
-
27 Haziran 2013, 00:52
SoloTürk tişörtünü görmüştüm. Muhtemel sizlerdiniz.
-
27 Haziran 2013, 01:00
muhittinKaplan adlı üyeden alıntı
SoloTürk tişörtünü görmüştüm. Muhtemel sizlerdiniz.
evet bizdik muhammet hocam
aslında ben de sizin motorunuzu gördüm orada
bu arada bende gaziemirde oturuyorum sizi sık sık görüyorum ancak bi türlü tanışamadık
sizinle tanışsak iyi olacak aynı yerde oturuyoruz
-
27 Haziran 2013, 01:07
Pek Tabiki Hocam. Görüşelim Tanışalım.
-
28 Haziran 2013, 17:29
solotürk olayı çok iyiymiş ismi çok beğendim. video da on numara. benzininiz hiç bitmesin, tekeriniz patlak görmesin, hızınız illegale çok da fazla erişmesin. hadi ben gazladım.
-
09 Temmuz 2013, 00:43
-
09 Temmuz 2013, 12:10
EGE YELI adlı üyeden alıntı
10 numarasiniz
Teşekkürler
-
09 Temmuz 2013, 12:24
Çok eğlenceli, hoş tebrikler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)