Evet Arkadaşlar Üniversite Bitince eve dönüş başladı. İlk olarak ABANT ta konakladım daha sonra uzun bir dinlenmeden sonra İSTANBUL'a Ulaştım 1 depo benzin (16 lt) yeterli oldu ve şu anda hala benzin var gözüküyor.
Evet Arkadaşlar Üniversite Bitince eve dönüş başladı. İlk olarak ABANT ta konakladım daha sonra uzun bir dinlenmeden sonra İSTANBUL'a Ulaştım 1 depo benzin (16 lt) yeterli oldu ve şu anda hala benzin var gözüküyor.
tek başına ayrı bir keyfi var yolculukların valla...
yan çantalar hakkında bilgi verebilir misin acaba?
Hocam yan çantaları 80 tl ye aldım koltuğu kaldırıyorsun ve heybe gibi bağlıyorsun. Herhangi bir aparata çanta demirine ihtiyaç olmadan gayet rahattı
kafana göre gitmek güzel oluyor. Bu arada tvs gerçekten kokluyor
ellerinize saglık çok güzel bir gezi olmuş ortalama hızınız kaçtı söylermisiniz ?
Belirli bir dinlendirme programı uygulamadım. Fotoğraf çekilmek için 3-5 dk lık duruşlar yaptım Abant'a kadar. Abant'ta yaklaşık 3 saat durduktan sonra yemek için mola verdim ParkShop'ta. Motor İstanbul'a kadar beni yormadı fakat İzmitten itibaren aşırı rüzgar biraz hırpaladı.Meteorolojiden Rüzgar hızını kontrol ederek çıkmanı tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
Ortalama hızım 100-110 arasıydı
helal kardeş güzel gezi, güzel kareler, güzel paylaşım emeğine ve yüreğine sağlık,yolun daima açık olsun.saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)