Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankara-Abant-İstanbul - TVS APACHE

REKLAM ALANI
    FTA14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet Arkadaşlar Üniversite Bitince eve dönüş başladı. İlk olarak ABANT ta konakladım daha sonra uzun bir dinlenmeden sonra İSTANBUL'a Ulaştım 1 depo benzin (16 lt) yeterli oldu ve şu anda hala benzin var gözüküyor.

erro, cihan54, polo34 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    tek başına ayrı bir keyfi var yolculukların valla...

yan çantalar hakkında bilgi verebilir misin acaba?

Hocam yan çantaları 80 tl ye aldım koltuğu kaldırıyorsun ve heybe gibi bağlıyorsun. Herhangi bir aparata çanta demirine ihtiyaç olmadan gayet rahattı

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    kafana göre gitmek güzel oluyor. Bu arada tvs gerçekten kokluyor

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı FTA14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yan çantaları 80 tl ye aldım koltuğu kaldırıyorsun ve heybe gibi bağlıyorsun. Herhangi bir aparata çanta demirine ihtiyaç olmadan gayet rahattı
    ankara dan mı aldın...web sitesi vs varsa yollarsan sevinirim...yırltılma vs durumuna karşı nasıl sağlam mıdır acaba?

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankara dan mı aldın...web sitesi vs varsa yollarsan sevinirim...yırltılma vs durumuna karşı nasıl sağlam mıdır acaba?
    Ulus'ta YIBA Çarşısında bir çok çeşit ve kalitede mevcut HEYBE çanta diye sorarsan yardımcı olurlar. Motorun yanına bir kaç tane götürüp denersin kafana uyanı alırsın
    erro bunu beğendi.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Paylaşımınız için teşekkürler ben Rtr kullanıcısıyım ve 29 haziran da düzce akçakocaya gidecez artçımla uzun yola hiç çıkmadım biraz bahseder misin kaç km de motoru dinlendirdiniz motor sizi yordu mu?

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    ellerinize saglık çok güzel bir gezi olmuş ortalama hızınız kaçtı söylermisiniz ?

Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşımınız için teşekkürler ben Rtr kullanıcısıyım ve 29 haziran da düzce akçakocaya gidecez artçımla uzun yola hiç çıkmadım biraz bahseder misin kaç km de motoru dinlendirdiniz motor sizi yordu mu?
    Belirli bir dinlendirme programı uygulamadım. Fotoğraf çekilmek için 3-5 dk lık duruşlar yaptım Abant'a kadar. Abant'ta yaklaşık 3 saat durduktan sonra yemek için mola verdim ParkShop'ta. Motor İstanbul'a kadar beni yormadı fakat İzmitten itibaren aşırı rüzgar biraz hırpaladı.Meteorolojiden Rüzgar hızını kontrol ederek çıkmanı tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerinize saglık çok güzel bir gezi olmuş ortalama hızınız kaçtı söylermisiniz ?
    Ortalama hızım 100-110 arasıydı

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    helal kardeş güzel gezi, güzel kareler, güzel paylaşım emeğine ve yüreğine sağlık,yolun daima açık olsun.saygılar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)