MT[İzmir] Foça Kampı Fotoğrafları
-
helal olsun vallaha size iyi eğlenildiği fotolardan belli oluyor,ben de haftasonu ailemin yanına bodruma gittim,tesadüfen pazar günü enduro yarışı olduğunu öğrenip onu izlemeye gittim,ben de çok eğlendim ama bu kamp olayı gerçekten çok güzel olmuş,umarım tekrarında ben de katılabilirim
Reklamlar
-
arkadaşlar foça gezisine 125 lik scooter umun üzrinde 90 kiloluk nictir ben ve eşşalarla birlikte 180 kilo gidip geldikten sonra motorum daha hızlı gitmeye başladı neden acaba? düşündümde hangi deli bukadar yükle bukadar zayıf bi motorla yola çıkar hehe
-
ozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
Gül gül sen,,geliyorum işte bu akşam
KARAKIZ adlı üyeden alıntı
şşşşşşşşşşşşşşt sevgilimi rahat bırak bakayımmm ben senin sevgiline bişey diyomuyum
kızım benim sevgilim uslu uslu duruo seninkine baksana
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
nicktir adlı üyeden alıntı
baskın yaptık mod. uyuyor. demek oda insan mış yani oda bizim gibi uyuyabiliyormuş.
ben onu sanal alem şefi, hep bilgisayar başında oturan biri die biiyordum..
bahtiyar sen modumuzu uyurken gördün ben onu yemek yerken bile gördüm walla gerçekten insan bende modumuzun sadece bilgisayarla beslendiğini sanıyordum ama yok yok gerçekten bizler gibi yemek yiyor uyuyor geziyor hatta en önemlisi uzun eşek bile oynuyor
)))
Dostum heşey çok güzel olmuş ama mod hakkında bilmediğiniz şeylerde var.biz fuarda onunla yolda kaldık beraber benzini biten arbayı bile ittik daha başka şeylerde var ama söylemiim.
herşey çok güzel olmuş umarım hep böylede güzel günler geçirirsiniz.ama uyurken kask takmamışsınız çok yanlışş
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Çok güzel bir kamp oldu. Tüm katılımcılara teşekkürler....
Ancaaak, yayınlanan fotolar çekilenlerin onda biri değil nerede bu fotoların gerisi?????
Hani Egeknn'in raceing maceraları? Hani Karakız'ın verdiği raceing kursunun fotoları? Hani Kayalara çıkan motosikletler? vs,vs,......
-
bence süper bir geziydi çok iyi vakit geçirdik ...
ama ben de foto istiyorum
daha çok fato vardı yaa
en yakın zamanda fotoları basarsanız sevinirim
-
evet hafta sonum cok güzel gecti zaten şu anda belimle ugraşıyorum uzun eşşek yüzünden birdahakine uzun eşşek oynarsam 110kilo olacagım yandınız
-
evet ya benim race de viraja girme konusunda uygulamalı olarak verdiğim dersin egeknn in race sürüşleri falan nerde o fotoğraflarrr
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
ya karakız sadece o fotolar değil daha bissürü foto vardı hiçbiri şuraya konulan fotoların en az 10 katı foto vardı. medya uyuyomusun heeeeyyy muharreeem nerede fotolar
-
ya nicktir sadece onda fotoğraflar yok emrah'ta da çok fotoğraf var sadece muharreme yüklenmeyelim bence her ikisinede yüklenelimm
-
eğerki emrah o günü hatırlıyosa emraaaaaaaaaahhhhhhh fotolar nerde kardeş o gün büssürü foto çekildi sende çektin (hatırlatayım dedim) hadi ama yetmiş milyon insan o fotoğrafları bekliyo
-
atacaklarmış birazdan resimleri haberini aldım
-
Okan abi o nasıl pasta yeme ya.. Boğazına takılmış diye korktum bir ara.. Senin gibi candan sıcak bir abimizi niye böyle pastaya aç bırakmışlar anlamadım Ben oraya gelince sana en büyük boyutundan bir pasta alacağım..
Bu arada Bahti'cim sana da selamlar.. Senin sıcak gülümsemeni özledim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Bende seni özledim kanka
-
-
-
Ewet yaaa , siz gerçekten dağıtmışsınız....
Abi , inşallah esk.de (10 yıl sonra ) böyle olur...
-
bomba bomba valla çok iyi en kısa zamanda umarı 20 motor oluruz, uzun eşşek resmi istiyoruz hep birlikte, bidahaki geziden sonra dönüşte bi internetcafeye girip resimleri cd ile paylaştıralım gönüllülere bölellim 5-6 koladan upload ederiz siteye 2 kişiye yüklenmesin olay.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler