ADANA-9.Nisan Kuzey Karaisali Gezi Raporu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ordaki mondial rs 151 de bu geziyi sizinle berabermi başlayıp bitirdi merak ettim
-
Arkadaşlar harbiden güzl gei olmuş ben gelemedim benmi motoru bahri abim aldı bahri abi benim DR800 ü kötü yola vurma dedim yine girmişsin çamurlara yaf aha küstüm siye motırı yıkamazsan walla binmem
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
ordaki mondial rs 151 de bu geziyi sizinle berabermi başlayıp bitirdi merak ettim
evet bu arkadas, honda dylan'i olan bir arkadas ve birtanede CBR125rr bu geziyi basindan sonuna kadar problemsiz tamamladi.
-
tabi abi önemli olan enduro ruhu makinenin ne olduğu diil..bir fazer iki scooter bir cbr125r hatta bir en500 chopper vardı...yol çok kırıcıydı ama herkes zevkle çamura bulandı.....bizde onun motoru şu bunun şu olayı yok...ruh enduroysa mobilet yada goldwingi bile dağa vurursun... bize de sadece sana saygı duymak düşer..
-
bu arada günün en komik olayı fatih ten geldi gıcır gıcır cumartesi aksamı teslim aldığı siyah 650gs'i le geziye katıldı 35 km boyunca dağ taş dere tepe torosları geçti motoru dibine kadar zorladı.. nihayet torosların öteki yanına geldiğimizde tam otobana çıkacakken "abi benim motor rodajda 90 geçmiyelim" deyince bütün gurup bi fatihe, bide baştan aşşağı çamura bulanmış gs'e baktı..gerçekten bu yılın en baba motor geyiği de bu oldu..
-
herşey süper ama ben detaylara dikkat eden biri olduğum için o mondial 151 rs o hatıra fotoğrafını bozmuş bence ama tam hayal ettiğim gibi bi gezi...
-
hayabusa_01 adlı üyeden alıntı
herşey süper ama ben detaylara dikkat eden biri olduğum için o mondial 151 rs o hatıra fotoğrafını bozmuş bence ama tam hayal ettiğim gibi bi gezi...
detaylara dikkat etmek guzel tabi,
fakat ben tam olarak mondial nasil ve hangi fotografi bozdu anlamadim.
-
-
sevgili hayabusha_01 bence senden iki yukarıya (No5) yazılı satırı birdaha oku
kimin ne motoru var bizi bağlamaz. enduro ruhu varsa 1200gs de bir mobilette... bizde mondial rs ile gelen arkadaşımızın gs ile yada varadero ile gelenden farkı yoktur.. hatta bence bizden çok daha endurocudur...bizim altımızda abs'li frenler, arazi lastikleri, süspansiyonu, ekstra bilmemkaç beygir cart curt vs..li olan motorlarla gittiğimiz yere adam o motorla hiç çekinmeden geliyorsa vede bütün bu yollarda hiçbiryerede, koca koca endurolar durup onu beklemek zorunda kalmıyorsa yada "aha scooterlar geçemez burdan naapalım geri dönelim" vs gibi şeyler dedirtmeden dereden taştan geçiyosa kimseye "helal olsun" dışında bişey demek düşmez ...
-
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bende gelsem bitanede cbf 600 olacakdı Motoru aldım alalı Asfaltdan çok toprakda gitdi . 151 rs o hatıra fotoğrafını bozmuş Görüşüne katılmıyorum. Bizim gurup için Motosikletin Fiyatı Gücü şekli şemali önemli değil. Süren insanın karakteri arkadaşlığı uyumu önemli. Kimse kimseye hava atmaya çalışmıyor. Bağdat cadesinde değiliz yani.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
Yok abi,ben sizinle gelmem geziye,sonra benim motorumdan dolayı biri goruntu bozulmuş dese canım sıkılır.
Tabiki şaka,vizelerim bitti,bundan sonra ki ilk geziye Kemal abi şimdiden beni de ekle.Kesin geliyorum.
-
Ben markasever veya modelsever değilim , motorun üretildiği ülke de önemli değil benim için . BEN ÖNCELİKLE BİR MOTORSEVERİM , ruhumda ve düşlerimde hep bu var .Yollar ve destansı maceralar hepimiz için .
Ama cross motorlara olan tutkum bambaşka . Gezilerde bir cross tutkunu olarak yalnız kalıyorum . Neredesiniz arkadaşlar beni yalnız bırakmayın . Geziler için bağlantı kuralım buluşup yol alalım . Bir kez daha telefonumu veriyorum:
0 532 607 81 76 lütfen benimle irtibata geçin tüm cross ve motorsever arkadaşlarım .
-
bencede o 151 rs li arkadaş motoruna güvenip bu yolu başladığı gibi bitirdiyse ne mutlu öyle resme yakışmamış bozmuş tarzından şeylerde çok ayıp bugün hayabusaya biner insanları küçük görürsen yarın allah bakarsın sana bisiklet bile nasip etmez arkadaşım kendine gel derim !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kamp
Havalar Biraz Daha Düzelsin Ayni Yerlerde Cumartesinden Gidip Bir Gecelik Kamp Yapalim, Ne Dersiniz ?
-
WİLDSTAR adlı üyeden alıntı
Havalar Biraz Daha Düzelsin Ayni Yerlerde Cumartesinden Gidip Bir Gecelik Kamp Yapalim, Ne Dersiniz ?
bence harika bir fikir. sucuk ekmek'te yapariz.
-
walla o laf sadece 151 rs li arkadaşa gelmemiştir ben de üzerime alındım(scooter li biri olarak) ilk geziye ben de gelecem walla tabi vizeler bittikten sonra
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
-
Valla güzel gezi olmuş elinize ayağınıza motorunuza sağlık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler