merhaba arkadaşlar yarın kısmetse iskenderun antalya izmir bursa oradanda kırklaelinde sona erecek bir yolculuk yapmayı planlıyorum resimleri artık gezdikçe yüklerim
merhaba arkadaşlar yarın kısmetse iskenderun antalya izmir bursa oradanda kırklaelinde sona erecek bir yolculuk yapmayı planlıyorum resimleri artık gezdikçe yüklerim
alanyadan geçerken mutlak ara kardeş en azından bir çayımı iç durmaz isen bile
telefonum :0536 865 03 70 ismim fatih
Hayırlı yolculuklar Yolculuğunuz eğlenceli geçsin.
allah yardımcınız olsun umarım çok zevk alırsınız benim gözüm almaz ya o kadar yolu küçük motorla bende cbf150 kullanıyorum baya uzak ıkı nokta
kardeş dikkat et.. hava durumunu dikkatlice inceledin mi ?
gerçi sen trakyalısın oralar sıcak olur
gezinin ilk günü planladığım gibi bozyazıda mola verdim bu gece bozyazıdayım yarın kısmetse demreye kadar devam resimleri daha sonra yüklerim
bu arada yollar fena değildi buraya kadar burdan sonrada inşallah bolca viraj vardır bugun toplam 430km yol yaptım yarınki hedefimde aşağı yukaı 430 falan YBR maşallahı var gitmem demiyo yarın yine yazarım biraz dinlenyim bende hepinize iyi akşamlar
bugunde demre datça arasını gittim yarınki plan datça marmaris kuşadası olacak resimleride artık yolculuk sonu yüklerim malum yolda net sıkıntılı biraz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)