Bursa oto show'da 09/04/2006 da çektiğim resimlerdir arkadaşlar makinenin şarjı bittiği için bu kadar çekebildim.
Bursa oto show'da 09/04/2006 da çektiğim resimlerdir arkadaşlar makinenin şarjı bittiği için bu kadar çekebildim.
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
ama bizimkiler baltalamayı daha iyi biliyolar be atam!!
fuarın günüydü
sen çok yaşa by honda
bunun ne olduğunu hatırlayamadım ama çok ilgi vardı bu motora
gözler yalan söylemez
böyle cengaverler de vardı
bursa chopper cluptan bir eser
üçüncüsünü bulun
genelde motosikletlerin üzerinde oturmayınız satılmıştır falan gibi ibareler vardı , fuara getirmenin ne anlamı vardı ozaman katalog fuarı olarak yapılsaydı da katalog dağıtılsaydı daha çok memnun olurdu millet bence
ama yinede keyifliydi
çin malı motorları ooooo zibil gibi her dolu ama hakkını verelim güzel motorlarda vardı aralarında
fotografları küçültmek zorunda kaldım bu yüzden bazıları ok acayip çıktı kusura bakmayın
yav adam o kadar fotoğraf çekmiş, uğraşmış atmış buraya kimse yorum yapmamış, yazık valla yav, eyvallah kardeş paylaşım için, ama keşke fotoları bu kadar küçültmeseydin ama yine de güzel kareler yakalamışsın, teşekkürler tekrardan...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
ewet dostum eline sağlık resimler güzel olmus aynı dertten bende muzdaribim japon firmalarının özellikle hepsinin motorlarının üstünde satılmıs ibaresi vardı bu olay coq can sıkıcıydı oke sağına soluna bakıyosun inceliyosun ama özellikle benim gibi 190 ve üstü arkadaslar bi oturalım bakalım diyoruzz sonucta görüntüde önemliydi bence ama bayabi hayal kırıklığı oldu kendi adıma neyse seneye moto sowda acısını cıkarırız
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
sizde sağolun arkadaşlar resimlere tıklayıp büyütebilirsiniz
yorum yapılması bişe değil , ama bakan yine de var , ama yorum yapılsaydı da olurdu hani , ama kimsenin keyfine karışamam , ama ne olurdu yazsalardı , belki bağlantı yavaştı , ama daha sonrada yazabilirdi , ama yazmak istememiş olabilirler , olsun bakın ama haberim olsun , ama kim baktı nerden bilicem , ama bakan memnun değilse , değildir.....canınız sağolsun gak guk
kardeş eline sağlık güzel fotolar.Ellerin dert görmesin
sizde sağolun
Arkadaşım gaLiba o buna çok ilgi vardı ama hatırLayamadım dediğin modeL YamaHa XV 1900midnight star yani iLginin çoK oLmasI NorMaLL... ama fotoLar güzEL eLine saĞLık......
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)