ilk uzun yol gezim istanbul -sakarya karasu kocaali ilk tecrübe ilk hatalar
Reklamlar
-
02 Haziran 2013, 23:32
Reklamlar
-
03 Haziran 2013, 00:21
makasa girmek yanlış birşey ama sol şeritteki araba yol vermiyorsa yapılabilir dikkatlice sağını solunu kollayarak.. bence..
-
03 Haziran 2013, 00:22
zaman la tecrübelerin artacak ve çook daha güzel gezilere imza atacaksın...
-
03 Haziran 2013, 01:00
ikinci hatam en sol şeritte son hız giderken önümdeki otomobile baya bir yaklaştım. yol istedim peşpeşe kornalar çaldım sellektör yaptım ya beni görmedi yada sallamadı.
baktımki iyice yaklaştım gazı yavaşça kesmek yerine ikimizde en sol şeritte gidiyoruz tabii otomobil yol vermeyince sağından değil SOLUNDAN yazıcaktım yanlışlıkla sağından yazmışım otomobili solladım. neredeyse o hızda panik yapıp otomobile dokunmadım ama dokunucağım korkusunu bariyerle otomobil arasında tahminen 1.5 metre veya 2 metre mesafe genişliğinde solladım. hayatıma mal olabilirdi en ufak bir temasta ... durum oki sollamak için adam zaten en solda gidiyor yolda vermiyor siz olsanız napardınız? sağından mı sollayıp makasa girermiydiniz ?
ben ölümcül bir hata yaptım sanırım. bu bana ders oldu. hemen kendimi toparladım çünkü motosiklet kullanırken gergin stresli sinirli olmak hatalar zincirini çoğaltıcağını bildiğimden güldüm stresten ki moralim düzelsin diye düzeldide. ama bu anı unutamayacağım bir ders çıkardım.
-
03 Haziran 2013, 01:47
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun orhan...
zincirlerini kırmışsın
Kazasız sürüşlerinin devamını dilerim kardeşim....
-
03 Haziran 2013, 02:32
güzel gezi olmuş belli insan çok tecrübe kazanıyor uzun yollarda.
-
03 Haziran 2013, 13:29
Zaten tecrübe hayatta yaptığın hatalarla yediğin kazıkların toplamıdır. Kontrollü bir şekilde sağdan geçmen daha güvenli olurdu bence. Kazasız sürüşler
-
03 Haziran 2013, 16:29
Oh ne güzel mis gibi gidip gelmişsin kazasız belasız. Devamını da bekleriz. Şerit kullanma ve şeritteki uygun konum ile ilgili alttaki videoda güzel bir örnek var. İstifade edebilirsin... kolay gelsin...
http://www.youtube.com/watch?v=KL_wMvMQWzY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)