Mudanya - Eceabat - Cunda Turu (4 gün - 1.750 km)
Reklamlar
-
02 Haziran 2013, 16:10
Reklamlar
-
02 Haziran 2013, 19:09
Çok teşekkürler.Gezi yazılarınızı okudum.Siz gezmeyi ve yazmayı biliyorsunuz.Ben çok beceremem.Bolu ya gider Oltu cağ kebabı yerim mesela.Sizinde yolunuz açık olsun.
-
02 Haziran 2013, 19:41
ahanda benim rotam....
-
02 Haziran 2013, 20:38
ben de temmuz ortası aynısını yapmayı planlıyorum...bozcadaya bu rotadan gitmeyi planlıyorum..çok keyifli görnüyor...
-
02 Haziran 2013, 20:42
güzel gezi olmuş
bende vakti kısıtlı diğer arkadaşlar gibi bu rotayı izleyeceğim sanırım
balıkesir çanakkale arası takılacağız
her yıl bodrum a gidilmiyor
-
02 Haziran 2013, 21:40
tekerınız duz bassın guzel olmus
-
02 Haziran 2013, 22:19
gezi rotası güzel ama ,sanki anlatım biraz az olmuş,paylaşım için teşekkürler.
-
03 Haziran 2013, 11:04
ulus,cebeci,çankaya...gardaş deriz kankaya...bize her yol paris değil,bize her yer ankara...güzel gezi...tebrikler(ayran kafası)
-
03 Haziran 2013, 12:36
güzel fotolar tebrikler . rotada çok başarılı .
tavsiyeleri not aldım .
-
03 Haziran 2013, 12:56
Ellerine yüreğine sağlık ne kadar güzel bir gezi yapmışsın seni tebrik ederim üstad Başka gezilerinide bekliyoruz biz biyerlere çıkıp gidemiyoruz, dostlarımız gitsin gezsin de maceralarını gezilerini zevkle dinleyelimm )
-
03 Haziran 2013, 13:57
tezer adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler.Gezi yazılarınızı okudum.Siz gezmeyi ve yazmayı biliyorsunuz.Ben çok beceremem.Bolu ya gider Oltu cağ kebabı yerim mesela.
Sizinde yolunuz açık olsun.
dostum teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
ahanda benim rotam....
dostum muhakkak gidilmesi gereken bir rota umarım en kısa zaman da gerçekleştirirsin. şimdiden yolun açık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
erro adlı üyeden alıntı
ben de temmuz ortası aynısını yapmayı planlıyorum...bozcadaya bu rotadan gitmeyi planlıyorum..çok keyifli görnüyor...
erro dostum kesinlikle çok keyifliydi. ben zaman yetmediği için Bozcaada'ya geçemedim benimde gitmek istediğim bir noktaydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş
bende vakti kısıtlı diğer arkadaşlar gibi bu rotayı izleyeceğim sanırım
balıkesir çanakkale arası takılacağız
her yıl bodrum a gidilmiyor
dostum bende de sınırlı vakit olduğu için rotayı biraz kıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
mustafaferah adlı üyeden alıntı
tekerınız duz bassın guzel olmus
eyvallah dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
gezi rotası güzel ama ,sanki anlatım biraz az olmuş,paylaşım için teşekkürler.
dostum mesaj alındı bir daha ki paylaşımda muhakkak göz önünde bulunduracağım bu yapıcı eleştirini teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
serdar1547 adlı üyeden alıntı
ulus,cebeci,çankaya...gardaş deriz kankaya...bize her yol paris değil,bize her yer ankara...güzel gezi...tebrikler(ayran kafası)
eyvallah dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
darpgen adlı üyeden alıntı
güzel fotolar tebrikler . rotada çok başarılı .
tavsiyeleri not aldım .
dostum umarım tavsiyeler işinize yarar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Ellerine yüreğine sağlık ne kadar güzel bir gezi yapmışsın seni tebrik ederim üstad
Başka gezilerinide bekliyoruz biz biyerlere çıkıp gidemiyoruz, dostlarımız gitsin gezsin de maceralarını gezilerini zevkle dinleyelimm
)
Samet dostum teşekkür ederim
-
03 Haziran 2013, 14:07
Patriçya burnuna giderken yanımdan geçtiniz, o sırada denize giriyordum. Güzel bir gezi olmuş
-
03 Haziran 2013, 14:17
güzel gezi olmuş tekeriniz her daim düz bassın
-
03 Haziran 2013, 15:12
i.canver adlı üyeden alıntı
Patriçya burnuna giderken yanımdan geçtiniz, o sırada denize giriyordum. Güzel bir gezi olmuş
dostum ne tesadüf bir daha yolum düşerse rakı balığı umarım beraber yaparız
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
shrek adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tekeriniz her daim düz bassın
teşekkür ederim dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)