Dağlarda Bir Kayboluş Denemesi/STR250
Reklamlar
-
Karların yerden kalkmasını fırsat bilerek aylardır buzda motor sürmenin verdiği tarifi eşsiz o gıcık duyguyu bir an önce üzerimden atmak için zıplayıp hoplamaya, uçmaya , deşarj olmaya ihtiyacım vardı Bir yandan da uçsuz bucaksız ovalar, taş evler, otlayan hayvanlar, karlı dağlar onları fotoğraflamam için beni beklerdi. Eh hal böyle olunca ben de makinem ve motorum ile düştüm yollara...
İşte öyle bir günden geriye kalan fotoğraflar aşağıdakiler. Aslında bir Orta Asya gezisini geride bırakıp, ve bu başlığı o geziyi paylaşmak, anılarımı anlatmak üzere açmış olmayı çok isterdim. Ama öyle değil.. Üzerinde fazla yazılıp çizilecek bir şey de yok, o yüzden bu sefer sadece seyredin
Bu arada başlıktaki gibi bi ara ciddi anlamda kayboldum, dümdüz bir engebeli araziden başka bir şey yoktu. Bu ufak ayrıntıyı da geçtikten sonra fotoğraflarla bütünleşmeniz için hiç bir engel kalmadığını belirtiyor, Kars Kent Ormanı'nda Bir Gün tadındaki diğer bir paylaşımla sizleri baş başa bırakıyorum..
Diğer gezilerim, ve paylaşımlar için ;
ikitekergunlukleri.blogspot.com
Reklamlar
-
25 Fotoğrafın 21inde motosikletin var Hatıra fotoğrafı niteliğinde.
Bölgeyi tanıtan fotolar ve bilgiler eksik.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Resimler olağan üstü netlikte, Panaromik çekimlerde var, bilgi etiketlemesi iyi olur idi her fotonun üstüne bu forumdaş bir gün bir kare yakalayıp, dünyaca meşhur dergilerde yayınlatacak ahanda buraya yazıyom.
-
Hakikaten epey ıssız yerlermiş.Bölge çok enteresan geldi.Çevre ile ilgili biraz daha bilgi olsaymış gerçekten çok güzel olacakmış.Yine de emeğinize sağlık gezi için çok teşekkürler.
-
-
Çok güzel fotoğraflar çok beğendim, ellerine sağlık. Arkadaşların ve senin de dediğin gibi gidip görülen ve fotoğrafları çekilen yerler hakkında bilgi de olsa süper olurmuş.
Bende gezi fotolarında motosikletin kadrajda olduğu fotoları daha çok beğenirim. Senin fotoların çoğu da öyle olduğundan hepsi çok hoşuma gitti.
-
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotoğraflar çok beğendim, ellerine sağlık. Arkadaşların ve senin de dediğin gibi gidip görülen ve fotoğrafları çekilen yerler hakkında bilgi de olsa süper olurmuş.
Bende gezi fotolarında motosikletin kadrajda olduğu fotoları daha çok beğenirim. Senin fotoların çoğu da öyle olduğundan hepsi çok hoşuma gitti.
Teşekkürler sağ olun..
Tenere abisi gelene kadar o benim biricik modelim, fotolarda olmazsa olmaz
-
Harika resimler ellerine sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Harika resimler ellerine sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Eyw teşekkürler hocam
-
Daha memleketime (kars) motosiklet ile gitmişliğim yok. Zaten pekte motosiklet görmedim bizim oralarda. Ancak sizin sayenizde kendim gezmiş gibi oldum, elinize sağlık fotoğraflar çok güzel.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Daha memleketime (kars) motosiklet ile gitmişliğim yok. Zaten pekte motosiklet görmedim bizim oralarda. Ancak sizin sayenizde kendim gezmiş gibi oldum, elinize sağlık fotoğraflar çok güzel.
Sağ olun teşekkürler, Kars ile ilgili diğer gezileri fotoğrafları blogumda bulabilirsiniz ;)
Selamlar
-
Moderatör
-
sen bu işi biliyorsun dostum...tebrikler
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
sen bu işi biliyorsun dostum...tebrikler
Teşekkürler
Lucas adlı üyeden alıntı
Arkadaşım paylaşmayın şöyle resimler kaç defa diyeceğiz. Gidebilen var gidemeyen var
Kıskanıyoruz, ayıboluyo ama
Resimler şahane, ellerine ayaklarına, lastiklerine, gidonuna, deklanşörüne basan parmaklarına sağlık hocam
Eyw hocam çok teşekkür
Her zaman diyorum, herkes olduğu bölgeyi değerlendirsin. Yalovadasın sanırım, bence süper bir bölge, aşagı in ege, doğuya git bolu / yedi göller, yukarı çık şile ağva vs vs
-
gezini dikkali bir şekilde inceledim,bütün samimiyetimle söylüyorum gezilesi ve görülesi yerler,çok harika fotolar ,emeğine ve yüreğine sağlık,bende seninle oradaymışım gibi hissetim, bende orada olsaydım bende aynı resimleri çekerdim her halde,paylaşım için teşekkürler. saygılar genç motorcu!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kartpostal misali,şahane kareler. Hem tekerinize,hem deklanşörünüze sağlık
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
gezini dikkali bir şekilde inceledim,bütün samimiyetimle söylüyorum gezilesi ve görülesi yerler,çok harika fotolar ,emeğine ve yüreğine sağlık,bende seninle oradaymışım gibi hissetim, bende orada olsaydım bende aynı resimleri çekerdim her halde,paylaşım için teşekkürler. saygılar genç motorcu!!!
Ülkemizin her köşesi cennet, her yerin kendine has güzellikleri var. Bunu doğuya gelince daha iyi idrak ettim ve öğrendim.
Tanıtmak/paylaşmak/öğretmek/kısa bir tura çıkarmak ve öğrenmek için gidiyor,çekiyor,yazıyor ve paylaşıyorum. Kısa bir tura çıkarıp sevdirdiysem ne mutlu !
Tavsiye ederim : iki-teker-gunlukleri-savsat-artvin-karagol-macahel
-
ytczm adlı üyeden alıntı
Ülkemizin her köşesi cennet, her yerin kendine has güzellikleri var. Bunu doğuya gelince daha iyi idrak ettim ve öğrendim.
Tanıtmak/paylaşmak/öğretmek/kısa bir tura çıkarmak ve öğrenmek için gidiyor,çekiyor,yazıyor ve paylaşıyorum. Kısa bir tura çıkarıp sevdirdiysem ne mutlu !
Tavsiye ederim
:
iki-teker-gunlukleri-savsat-artvin-karagol-macahel
ben onuda inceledim dostum,karadenizde o karagölde çadırda kalman büyük cesaretti ,ben motorcuyu duruşundan anlarım,sakın ha gaz veriyor sanma,bu sözleri çok samimi,bende 8 hazirandan itibaren ilk defa uzun mesafeli bir tura çıkacağım,1000-1500 km civarı, tek başıma ve çadırda kalacağım,en iyi arkadaşım motorum ve tiripotum 6-7 gün,senin gezilerini her paylaşımında takipedeceğim,saygılar...
-
01 Haziran 2013, 00:12
mesut hoca adlı üyeden alıntı
ben onuda inceledim dostum,karadenizde o karagölde çadırda kalman büyük cesaretti ,ben motorcuyu duruşundan anlarım,sakın ha gaz veriyor sanma,bu sözleri çok samimi,bende 8 hazirandan itibaren ilk defa uzun mesafeli bir tura çıkacağım,1000-1500 km civarı, tek başıma ve çadırda kalacağım,en iyi arkadaşım motorum ve tiripotum 6-7 gün,senin gezilerini her paylaşımında takipedeceğim,saygılar...
Turunda bol anılar ve fotoğraflar dilerim. Solo geziler bi farklıdır. Çadır,motor,foto mak müthiş üçlü... Tadını çıkart hocam ;)
Saygılar bizden...
-
01 Haziran 2013, 21:29
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Kartpostal misali,şahane kareler. Hem tekerinize,hem deklanşörünüze sağlık
Teşekkürler Uğur Bey, sağ olun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)