sakarya ve kocaeli mt buluşması çooook eylendik çokkk...
Reklamlar
-
[/COLOR]
buda sakaryadaki arkadaşlarla eğlencemiz....
Reklamlar
-
güzel geçmiş
-
-
-
beyler ayıp ama insan benim de resmi mi paylaşırdı
en son geldim diye mi bu ayrımcılık
-
Çok iyidi , çok güzel vakit geçirdik. Teşekkürler herkese.
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Kulaklarını çınlattık onunla zaten üstadım
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ortamı tahmin edebiliyorum ,gerçekten çok güzel geçmiş , gelemediğim için üzüldüm lakin hakkaten yetiştirmem gereken işlerim vardı , hepinizin tekerine sağlık güzel eğlenmişssiniz ulem orda olmak vardı ya şu f 54 adamını biraz makaraya bağlamak ): ama ne yapalım inşallah bir sonrakine
abi klarnet yalnız kaldı haberin olsun..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
yeminle yorumumu yazdım sonra dedim dur videoyuda izleyeyim ortamı görünce hemen yazdığım yorumu tekrar değiştirdim
harbiden kötü oldu yauu arkadaş
ama hep burağın suçu
halalim var kocaeli sakarya mt uyanın gayri
Nerden yaaaa benim suçummuş ben hep seni aramıyor muyum abi buluşma var diyene... aşkolsun
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Emeğinize sağlık arkadaşlar Allah birlikteliğinizi daim etsin kazasız belasız geziler diliyorum.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Güzel eğlence, ama dikkatimi çekti, söylemeden edemeyeceğim, yerler her taraf çöp doluydu, nasıl rahat edebildiniz? Biz gezilerimizde öncelikle mıntıka yapıp ardından mangal kurar idik..
-
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Güzel eğlence, ama dikkatimi çekti, söylemeden edemeyeceğim, yerler her taraf çöp doluydu, nasıl rahat edebildiniz? Biz gezilerimizde öncelikle mıntıka yapıp ardından mangal kurar idik..
sadece mangalı yaktığımız tarafızı temizleyebildik. bizden önce çingeneler sarmıştı etrafı, oraya belediyenin temizleme ekibi girse anca paklar... birde o saatten sonra gidece kbaşka yer bulamayacağımız için razı olduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
eyvallah abi o senin güzelliğin 2-9 haziran arası yokum bilgin olsun, onun dışında her zaman bekleriz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
yav zurnacı irfan sen neden gelmedin sen kocaeli mt den değilmisin yoksa
yalavo mt ye mi bağlasın hain vecihi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)