ARORA AR 180-19 ile toroslara doğru(serdar1547)
Reklamlar
-
26 mayıs 2013 benim için güzel bir gün,nöbetim yok,dükkan kapalı,motorum kapıda hadi bir yerlere gidelim der gibi bakıyor bana,havada mükemmel ve karşımda toroslar daha önce hiç gitmedim ne yolunu bilirim ne de kendini...
atlıyorum motora ufak tefek bir şeyler aldıktan sonra ve yola koyuluyorum
bundan sonra benim resmimi çekecek kimse yok sadece ben varım dolayısıyla resimlerde de yalnızca motorum ve doğa olacak.
bu işte bir terslik var ben dağlara doru gittikçe dağlar sol tarafımda kalmaya başladı,navigasyonda yok ama bulurum inşaallah
ırmağı takip etmem gerekecek kısa bir süre ondan sonra bulurum diye tahmin ediyorum,zaten köylerin çoğunun ırmağa kıyısı var
toprak yolu bitirip asfaltta kavuşmayı ümit ediyorum ama...
ırmağı takipteyim bu beni götürecek istediğim yere
anlatılmaz bir güzelliği var buraların,kokusu bile insanı bir hoş ediyor...
asfaltı buldum ama her yerde bozuk satıh yazıyor dikkatli bir şekilde ilerliyorum,toroslarıda gördüm şimdi doğru istikametteyim her ne kadar45/50 km ters tarafa gitsemde.
toroslara yaklaşıyorum yaklaştıkça hava soğuyor
uzun bir süre resim çekmedim sadece kendimi yola verdim,köyün girişinde de köpeklerin saldırına uğradım ama alıştım artık artık yanlarına yavaşça geliyorum tam beni kovalamaya başladıklarında gazı açıyorum daha az riske girmiş oluyorum
uzaklardan bir göl gibi bir yer görüyorum ve kısa bir süre rotamı değiştiriyorum,zaten gideceğim yeri de bilmediğimden nereye gittiğimin bir önemi yok,önemli olan yolda olmak.
tekrar buluyorum yolu,torosların soğuğunu iyice hissetmeye başladım
ve yaylalara geldik...heryerde inekler,koyunlar var ama tek çoban dahi görmedim...sanırım açıköğretim...
çok etkileyici bir yer...önceden buralara eşkiyalar çökermiş,tam çökmelik yer zaten,yolu kapat geçecek yer yok,her taraf dağ
yine farklı yola mı girdim aceba
yaz mevsiminde kışı yaşamak bu olsa gerek,üzerimde motor kıyafeti olmasına rağmen yüksek hızlarda kaskın arasından felan giren soğuk hava bende şok etkisi yarattı,bu yollarda 60 km hızın üzerine çıkmadım.
sonunda....
torosların arkasına geçemiyorum,yol bitti,ilerde sürü var ve her sürü de köpekler var zaten zamanda yetmeyecek gibi...
buralarda biraz zaman geçirdikten sonra geri dönüş başlıyor...biraz daha geç kalırsam donacağım buralarda
burda her yer orman,dağlardan gürül gürül sular iniyor...çok farklı yerler bizim oralara göre
+
ardı arkası görünmüyor hiçbir yerin
uzun bir aradan sonra diğer yollara göre daha düzgün bir yola girdim,molasız devam...
ırmakla burda ayrılmıştık en son yine burda buluşuyoruz
yolumuz uzun bas keke..bas...
biraz mola veriyorum,ihtiyaç molası...
burdan sonra resimler bitiyor,iyi bir gün geçirdik motorumla...kendinin ne kadar güçlü olduğunu bu gezide ispatladı bana,tüm rampaları düz yol gibi algılaması beni oldukça memnun etti,tırları felan geçerken ya da arabaları geçerken hiç zor durumda bırakmadı beni özellikle köpek kovalarken sanki o benden daha çok koktu öyle bir kaçışı vardı ki,görmeniz lazımdı...keşke go-prom olsaydı da kayda geçseydim tüm bunları
hayalimde bir doğu karadeniz turu var ama hanım izin vermiyor ondan dolayı günü birlik gezilere devam edeceğiz artık,bu günün sonunda 200 km civarı yol yapmışım tabi bunda sık sık yolu kaybetmemin ve rotayı değiştirmemin payı da var...ama her şeye rağmen mükemmel bir gündü
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Reklamlar
-
Harika bir doğa tertemiz mis gibi bir hava ohh daha ne olsunn be kardeşimm emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
-
harika resimler harika anlatım hocam elinize sağlık tekerinize taş değmesin hocam
-
MOTORUN GÜZELMİŞ AMA GEZDİĞİN YERLER ÇOK AMA ÇOK GÜZELMİŞ, PAYLAŞTIĞIN BU GEZİ FOTOLARI İÇİN VE YORUMLARIN İÇİN KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR!!!!
SAYGILAR...
-
güzel gezi olmuş tekerine sağlık
-
Manzara güzel motosiklet de güzel keyif paha biçilemez
-
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Harika bir doğa tertemiz mis gibi bir hava ohh daha ne olsunn be kardeşimm emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
teşekkürler,nice gezilere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Phoenixs adlı üyeden alıntı
harika resimler harika anlatım hocam elinize sağlık tekerinize taş değmesin hocam
teşekkürler,sağolun hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
MOTORUN GÜZELMİŞ AMA GEZDİĞİN YERLER ÇOK AMA ÇOK GÜZELMİŞ, PAYLAŞTIĞIN BU GEZİ FOTOLARI İÇİN VE YORUMLARIN İÇİN KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR!!!!
SAYGILAR...
teşekkürler hocam,gezdiğim yerlere ilk defa gittim...gerçekten çok güzel yerler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tekerine sağlık
teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
Manzara güzel motosiklet de güzel keyif paha biçilemez
teşekkürler,keyif dediğiniz gibi paha biçilemez...motor üstünde sürekli bir gülümseme vardı ilk başlarda,sonrasında da iyice kahkaha atmaya başladım...deliriyorum sandım bir ara
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
çok güzel bir gezi olmuş abi, sonunda bana da bir tane aldıracaksın bu motordan
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
FatihC adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş abi, sonunda bana da bir tane aldıracaksın bu motordan
vallaha ben daha bu motorun kötü bir yanını görmedim,güzel motor...eğer motor alacaksan gerçekten iyi motor,olumsuz yönü yok
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
vallaha ben daha bu motorun kötü bir yanını görmedim,güzel motor...eğer motor alacaksan gerçekten iyi motor,olumsuz yönü yok
yok abi ben chopper-cruiser seviyorum ya regal raptor yada hyosung alacağım bakalım hayırlısı.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
FatihC adlı üyeden alıntı
yok abi ben chopper-cruiser seviyorum ya regal raptor yada hyosung alacağım bakalım hayırlısı.
motor olsunda ne olursa olsun,marka-model farketmez
-
Ben resimlere bakarken korktum tehlikeli olmalı bu tür yollarda tek başına
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Ben resimlere bakarken korktum tehlikeli olmalı bu tür yollarda tek başına
yok be dostum...motor olduktan sonra neden korkayım ki...dikkatli sürdükten sonra bir şey olmaz Allahın izniyle...önceden tek gezmekten zevk almazdım ama şimdi benim için önemli olan yolda olmak,kafa dengi biri olsa elbette daha iyi olur ama olmayınca da herşeyden vazgeçecek değiliz...motorum bana,ben motoruma yeterim
-
aynen motoruma bındım mı her yola gıderım yancı artcı fark etmez tekerın duz bassın guzel gezı
-
17 Haziran 2013, 02:14
-
17 Haziran 2013, 02:29
-
19 Haziran 2013, 03:38
motosiklette zorlu yol kosullarına iyi dayanmış çinli olmasına ragmen. Buda saglam çinlilerden sanırım. Yakı tuketimi nasıl?
-
19 Haziran 2013, 09:50
plectrum adlı üyeden alıntı
motosiklette zorlu yol kosullarına iyi dayanmış çinli olmasına ragmen. Buda saglam çinlilerden sanırım. Yakı tuketimi nasıl?
hangi motorla kıyaslamak istersiniz bu motoru cbf mi ybr mi...varsa imkanı olan getirin kıyaslayalım sağlamlık konusunda,yıllarca sanayide çalıştım ben,az çok anlıyorum artık herşeyinden,sırf çin menşei diye bu kadar korkmaya gerek yok.daha öncede çin malı motor kullanırdım hem de cross niyetine buyrun bakın burda da resimleri var http://www.motosiklet.net/forum/etki...ngendeyiz.html
-
19 Haziran 2013, 16:22
serdar1547 adlı üyeden alıntı
hangi motorla kıyaslamak istersiniz bu motoru cbf mi ybr mi...varsa imkanı olan getirin kıyaslayalım sağlamlık konusunda,yıllarca sanayide çalıştım ben,az çok anlıyorum artık herşeyinden,sırf çin menşei diye bu kadar korkmaya gerek yok.daha öncede çin malı motor kullanırdım hem de cross niyetine buyrun bakın burda da resimleri var
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ngendeyiz.html
pekı tuketımı nasıl?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)