Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ARORA AR 180-19 ile toroslara doğru(serdar1547)

REKLAM ALANI
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    26 mayıs 2013 benim için güzel bir gün,nöbetim yok,dükkan kapalı,motorum kapıda hadi bir yerlere gidelim der gibi bakıyor bana,havada mükemmel ve karşımda toroslar daha önce hiç gitmedim ne yolunu bilirim ne de kendini...
    atlıyorum motora ufak tefek bir şeyler aldıktan sonra ve yola koyuluyorum

bundan sonra benim resmimi çekecek kimse yok sadece ben varım dolayısıyla resimlerde de yalnızca motorum ve doğa olacak.

bu işte bir terslik var ben dağlara doru gittikçe dağlar sol tarafımda kalmaya başladı,navigasyonda yok ama bulurum inşaallah

ırmağı takip etmem gerekecek kısa bir süre ondan sonra bulurum diye tahmin ediyorum,zaten köylerin çoğunun ırmağa kıyısı var

toprak yolu bitirip asfaltta kavuşmayı ümit ediyorum ama...

ırmağı takipteyim bu beni götürecek istediğim yere

anlatılmaz bir güzelliği var buraların,kokusu bile insanı bir hoş ediyor...

asfaltı buldum ama her yerde bozuk satıh yazıyor dikkatli bir şekilde ilerliyorum,toroslarıda gördüm şimdi doğru istikametteyim her ne kadar45/50 km ters tarafa gitsemde.

toroslara yaklaşıyorum yaklaştıkça hava soğuyor

uzun bir süre resim çekmedim sadece kendimi yola verdim,köyün girişinde de köpeklerin saldırına uğradım ama alıştım artık artık yanlarına yavaşça geliyorum tam beni kovalamaya başladıklarında gazı açıyorum daha az riske girmiş oluyorum

uzaklardan bir göl gibi bir yer görüyorum ve kısa bir süre rotamı değiştiriyorum,zaten gideceğim yeri de bilmediğimden nereye gittiğimin bir önemi yok,önemli olan yolda olmak.

tekrar buluyorum yolu,torosların soğuğunu iyice hissetmeye başladım

ve yaylalara geldik...heryerde inekler,koyunlar var ama tek çoban dahi görmedim...sanırım açıköğretim...

çok etkileyici bir yer...önceden buralara eşkiyalar çökermiş,tam çökmelik yer zaten,yolu kapat geçecek yer yok,her taraf dağ

yine farklı yola mı girdim aceba

yaz mevsiminde kışı yaşamak bu olsa gerek,üzerimde motor kıyafeti olmasına rağmen yüksek hızlarda kaskın arasından felan giren soğuk hava bende şok etkisi yarattı,bu yollarda 60 km hızın üzerine çıkmadım.

sonunda....

torosların arkasına geçemiyorum,yol bitti,ilerde sürü var ve her sürü de köpekler var zaten zamanda yetmeyecek gibi...

buralarda biraz zaman geçirdikten sonra geri dönüş başlıyor...biraz daha geç kalırsam donacağım buralarda

burda her yer orman,dağlardan gürül gürül sular iniyor...çok farklı yerler bizim oralara göre

+

ardı arkası görünmüyor hiçbir yerin

uzun bir aradan sonra diğer yollara göre daha düzgün bir yola girdim,molasız devam...

ırmakla burda ayrılmıştık en son yine burda buluşuyoruz

yolumuz uzun bas keke..bas...

biraz mola veriyorum,ihtiyaç molası...

burdan sonra resimler bitiyor,iyi bir gün geçirdik motorumla...kendinin ne kadar güçlü olduğunu bu gezide ispatladı bana,tüm rampaları düz yol gibi algılaması beni oldukça memnun etti,tırları felan geçerken ya da arabaları geçerken hiç zor durumda bırakmadı beni özellikle köpek kovalarken sanki o benden daha çok koktu öyle bir kaçışı vardı ki,görmeniz lazımdı...keşke go-prom olsaydı da kayda geçseydim tüm bunları
    hayalimde bir doğu karadeniz turu var ama hanım izin vermiyor ondan dolayı günü birlik gezilere devam edeceğiz artık,bu günün sonunda 200 km civarı yol yapmışım tabi bunda sık sık yolu kaybetmemin ve rotayı değiştirmemin payı da var...ama her şeye rağmen mükemmel bir gündü
    FatihC, EGE YELI, mhmtesk ve 7 diğerleri bunu beğendiler..
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Transalp XL 650
    Harika bir doğa tertemiz mis gibi bir hava ohh daha ne olsunn be kardeşimm emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
    serdar1547 bunu beğendi.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    harika resimler harika anlatım hocam elinize sağlık tekerinize taş değmesin hocam
    serdar1547 bunu beğendi.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    MOTORUN GÜZELMİŞ AMA GEZDİĞİN YERLER ÇOK AMA ÇOK GÜZELMİŞ, PAYLAŞTIĞIN BU GEZİ FOTOLARI İÇİN VE YORUMLARIN İÇİN KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR!!!!
    SAYGILAR...
    serdar1547 bunu beğendi.
    - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    güzel gezi olmuş tekerine sağlık
    serdar1547 bunu beğendi.

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Manzara güzel motosiklet de güzel keyif paha biçilemez
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı poyraz1879 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harika bir doğa tertemiz mis gibi bir hava ohh daha ne olsunn be kardeşimm emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
    teşekkürler,nice gezilere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harika resimler harika anlatım hocam elinize sağlık tekerinize taş değmesin hocam
    teşekkürler,sağolun hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Alıntı mesut hoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MOTORUN GÜZELMİŞ AMA GEZDİĞİN YERLER ÇOK AMA ÇOK GÜZELMİŞ, PAYLAŞTIĞIN BU GEZİ FOTOLARI İÇİN VE YORUMLARIN İÇİN KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR!!!!
    SAYGILAR...
    teşekkürler hocam,gezdiğim yerlere ilk defa gittim...gerçekten çok güzel yerler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmuş tekerine sağlık
    teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------

Alıntı EnesBeyter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manzara güzel motosiklet de güzel keyif paha biçilemez
    teşekkürler,keyif dediğiniz gibi paha biçilemez...motor üstünde sürekli bir gülümseme vardı ilk başlarda,sonrasında da iyice kahkaha atmaya başladım...deliriyorum sandım bir ara
    FatihC bunu beğendi.
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    çok güzel bir gezi olmuş abi, sonunda bana da bir tane aldıracaksın bu motordan
    serdar1547 bunu beğendi.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı FatihC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir gezi olmuş abi, sonunda bana da bir tane aldıracaksın bu motordan
    vallaha ben daha bu motorun kötü bir yanını görmedim,güzel motor...eğer motor alacaksan gerçekten iyi motor,olumsuz yönü yok

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallaha ben daha bu motorun kötü bir yanını görmedim,güzel motor...eğer motor alacaksan gerçekten iyi motor,olumsuz yönü yok

yok abi ben chopper-cruiser seviyorum ya regal raptor yada hyosung alacağım bakalım hayırlısı.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı FatihC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi ben chopper-cruiser seviyorum ya regal raptor yada hyosung alacağım bakalım hayırlısı.
    motor olsunda ne olursa olsun,marka-model farketmez

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ben resimlere bakarken korktum tehlikeli olmalı bu tür yollarda tek başına
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben resimlere bakarken korktum tehlikeli olmalı bu tür yollarda tek başına
    yok be dostum...motor olduktan sonra neden korkayım ki...dikkatli sürdükten sonra bir şey olmaz Allahın izniyle...önceden tek gezmekten zevk almazdım ama şimdi benim için önemli olan yolda olmak,kafa dengi biri olsa elbette daha iyi olur ama olmayınca da herşeyden vazgeçecek değiliz...motorum bana,ben motoruma yeterim
    mustafaferah bunu beğendi.

mustafaferah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco super 8 - KYMCO DİNK 200İ - LİFAN PONY 100
    aynen motoruma bındım mı her yola gıderım yancı artcı fark etmez tekerın duz bassın guzel gezı
    serdar1547 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    harika manzaralar var
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Güzel fotoğraflar.
    serdar1547 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    motosiklette zorlu yol kosullarına iyi dayanmış çinli olmasına ragmen. Buda saglam çinlilerden sanırım. Yakı tuketimi nasıl?

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı plectrum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklette zorlu yol kosullarına iyi dayanmış çinli olmasına ragmen. Buda saglam çinlilerden sanırım. Yakı tuketimi nasıl?
    hangi motorla kıyaslamak istersiniz bu motoru cbf mi ybr mi...varsa imkanı olan getirin kıyaslayalım sağlamlık konusunda,yıllarca sanayide çalıştım ben,az çok anlıyorum artık herşeyinden,sırf çin menşei diye bu kadar korkmaya gerek yok.daha öncede çin malı motor kullanırdım hem de cross niyetine buyrun bakın burda da resimleri var http://www.motosiklet.net/forum/etki...ngendeyiz.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi motorla kıyaslamak istersiniz bu motoru cbf mi ybr mi...varsa imkanı olan getirin kıyaslayalım sağlamlık konusunda,yıllarca sanayide çalıştım ben,az çok anlıyorum artık herşeyinden,sırf çin menşei diye bu kadar korkmaya gerek yok.daha öncede çin malı motor kullanırdım hem de cross niyetine buyrun bakın burda da resimleri var http://www.motosiklet.net/forum/etki...ngendeyiz.html
    pekı tuketımı nasıl?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)