abi gel şu motorun ön camını uzat çok yakışıyor.
abi gel şu motorun ön camını uzat çok yakışıyor.
beni ısrarla unutmaya çalışan çakçiko meteyi foça yol ayrımında kıstırdım anca bir çay içebildik (ben adaçayı ) foçadan da necati abiyle tanışmış olduk kısa ama güzeldi
Ne gezmişsin be hayat sana güzel :D ama mutorun çok yag yakmış hacı yaktığın benzine göre sıkıştırmamışında var bir enayilik ama çözmedim
yok be abi...o camı takarsan rüzgar direkt zaten yüz bölgende veya az aşağısında patlıyor...
uzun yol bağımlılık yaratıyor bunu bilir bunu söylerim...
eyvallah dostum..yaptık bir baltazarlık artık affedersin reyizini... teee İzmir merkezden oralara geldin...
Sabitcim zaten yağ eksiltmesi malumumuz havalar Salihliden sonra gerçekten sıcaktı...yazı hissettim yani ve kesintisiz aralıklı 300-400 km sürüş olursa bana normal geldi..cbf için normal diyelim..bunu bildiğimden 200 gr fazla koydurdum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Meteciğim bu tür gezip tozmalar uzun uzun sürtmeler epey bağımlılık yapıyor.
Allah şifa vermesin iki teker üstünde milyon kmler devir inşallah.
Bu arada yakıt konusu çok iyiymiş.Ben 1000 km için 300 tl bayıldım. Her km sine değdi ayrı konu ama ekonomik olması ayrı güzel.
karacabeyde mutluyla ayrılmışsınızki ben karşılaştım sizin burda oldunuzu söyledi keşke tanışsaydım dedim ama bidaki sefere inşallah, gezinin sorunsuz bitmesine sevindim
ben yokum diye mi gitmedin denizliye... kıyamam sana...
Sezon seçimin iyi olmuş çünkü buralarda Haziran Temmmuz Ağustosta motor tepesinde bir saat sonra sıcak ve güneşten baygınlık geçirebilirsin.
Daha foto vs yok mu?
100 km/ 2.5 litre gibi yakmışsın. Uzun yolda iki litrenin altında 1.6 1.8 Lt yakar diye düşünüyordum ancak yüksek çıkmış sanki. Sana nasıl geldi eski CBF den sonra?
Fotolar da her ne kadar şarapçı gibi çıkmış olsam da seni tanımak gezdirmek benim için şerefti sayın abim
Maşallah abi baya bii gezmişsin güzel resimler paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum
aynen öyle...ne kadar gezi o kadar keyif sanki... kendimize eziyet vermeyide seviyoruz...memleketimde yanımdan geçen arabalar 34 plakayı görünce vah garibim buralara gelmiş diyorlardır... 300 lira beni Kuzey Avrupada Danimarkaya götürür... 2850 km
acele ettim aga biraz sabah 7 de yola revan oldum..nasip olmadı...
aga 80 km kalmıştı ama Bekilliden döndük hemen Karahallıya..akrabalarımda o ara Denizlide değilmiş bu arada çaktırma...
fotodan çok video var abi..cepten video çektim bol bol yol videoları...onlarıda zamanla yüklerim artık...bencede temmuz ağustos sıcaklarında motorla zor oluyor..heleki bu yaz daha da sıcak olacakmış...2 litrenin altına düşmez artık onu anladım...11 kuruşdan asla aşağı inmez...eski cbfden tek farkı arka dişlinin şehiriçinde verdiği rahatlık daha seri...ama uzun yolda 100 de bağırıyor hemen...
yok lan sempatik çocuksun...
eyvallad dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yaşlanıyon mu, diyette misin,
eskiden kafayı köfte tabağından çıkartmazdın, performans düşüklüğü gördüm....
İki kişiyi 2.5 Lt ye götürüyorsa 65-70 kiloluk tek kişi ile 2 litre altına düşecek gibi.
Ekonomik nedenlerle K.yakadan Egekent-2 ye taşındım, malum emekli maaşlarının hali ortada.
Transporter kapının önünde yatıyor ayda 100 TL mazot anca koyuyorum.
Karahallıdan İsa Hocamla Ciğer Keyfi... İsa Hocam ahlaksız bir teklifde bulunuyor ... Kayrak diyor...kayrak taşı Uşak Sivaslıda bulunan özle bir taş...o taşın üzerinde et pide kebap çok lezzetli olur...
Dur la forumda oğlan çocuğu dolu biryerlerimiz şişecek.....
Nerede o ciğerin soğanı maydanozu tuz üzerine limon..........
Ve yasaklara inat aslan sütü.
maşallah diyelim abi darısı başımıza.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)