Moto23 üyeleri, çakmaktepe sabah kahvaltısı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ne güzel birlik beraberlik, Malatya'da yok böyle şeyler :(
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
FatihC adlı üyeden alıntı
ne güzel birlik beraberlik, Malatya'da yok böyle şeyler :(
İnşallah orada da olur.
-
Tanıdıkları, dostları görmek çok güzel oldu. Halen motorumda 23 plaka mevcut. Son gezimide burada yayınladım 23 plaka ile 3 ülke dolandık yine. Serdar hocama, Zafere ve tüm arkadaşlara tekrar buradan selamlar.
-
Güzel gezi.Malatya Hekimhan-Yeşilköy de çalışmıştım(1988-2001)
Motorla geleceğim nasipse....
-
Karahisar03 adlı üyeden alıntı
Tanıdıkları, dostları görmek çok güzel oldu. Halen motorumda 23 plaka mevcut. Son gezimide burada yayınladım 23 plaka ile 3 ülke dolandık yine. Serdar hocama, Zafere ve tüm arkadaşlara tekrar buradan selamlar.
Aleykümselam, evet bende gezini takip etmiştim harika bir gezi ve paylaşım olmuş emin ol 23 de görünce gururlandım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
apophis2026 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi.Malatya Hekimhan-Yeşilköy de çalışmıştım(1988-2001)
Motorla geleceğim nasipse....
Hayırlısı inşallah geldiğinizde haberimiz olursa tanışırız hiç olmazsa bir acı kahvemizi içersiniz..
-
Moto23 herzaman olduğu gibi gene çok güzel bir organizasyona imza atmış sizleri ilgiyle takip ediyor ve tebrik ediyorum kazasız belasız geziler diliyorum saygılar...
-
-
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Moto23 herzaman olduğu gibi gene çok güzel bir organizasyona imza atmış sizleri ilgiyle takip ediyor ve tebrik ediyorum kazasız belasız geziler diliyorum saygılar...
Teşekkür ederim Fatih..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Helal, harika organizasyon olmuş
Bukadar birbirinden farklı enstrumanların bir araya gelmesi bu topraklardan başka biyerde zorlama durur. Ayyıldızlı bayrağımızın nasıl bir kültür zenginliğini kardeşçe birleştirdiğini çok güzel özetlemiş o kare
Muhabbetinizin devamı dileğiyle, emeğinize sağlık
Temennileriniz için çok teşekkür ederim...
-
İnşallah.Tanışmak isterim.
-
Muzaffer Ağabey ellerine sağlık. Çok güzel çekip, yorumlamışsın.
-
nıce saglıklı mutlu kazasız belasız gezılere
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Muzaffer Ağabey ellerine sağlık. Çok güzel çekip, yorumlamışsın.
Çok teşekkür ederim Halilim sağol..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
mustafaferah adlı üyeden alıntı
nıce saglıklı mutlu kazasız belasız gezılere
Çok teşekkür ederim Mustafa bey, cümlemize de kazasız belasız geziler dileğiyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)