Abi dönen tekerin gazı acan elin vites degiştiren ayagın dert görmesin ) cok güzel bi gezi olmuş . emegine saglık.
Abi dönen tekerin gazı acan elin vites degiştiren ayagın dert görmesin ) cok güzel bi gezi olmuş . emegine saglık.
len fatih ben bıraktım apaçi işlerini. Artıkın düzgün bi kullanıcıyım. Senin gibi deli apaçi değilim
aynen aga bende ayar oldum Kaaamill Dayıya...
yirim seni fotolar harika sonları daha yeni gördüm...
Meriç ve İzzet bıradırlarımızda sağolsunlar ilgilerini alakalarını hiç eksik etmediler sendede bendende...çok delikanlı çocuklar...helal olsun ikisinede...ikiside kardeşim gelsinler İstanbula kapım açık ikisinede...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Len oğlum gezicimisin nesin la sen her şeye ayar oluyosun senin manevra kabiliyetin yoksa ben ne yapayım
Bu kadar kesin konuşma belki düşüveri yolun İstambola İzzet gidersen bakar Panda adama ben bizzat şahidim yani
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:06 ----------
Eyvallah Murat kardeş sağolasın daha güzel gezileri yapmak buradan bizlerle paylaşmakta sana nasip olsun inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eyvallah ganga teşekkür ederim ilgi ve alakandan ziyadesiyle memnun oldum o gün -ki bak şahid oluyoz başkalarına
Aga eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Demişsin meriç yorulmuş falan Senin gibi gençleri o rampalarda amasör 5.5 cm düşük motorla görmek isterim.Tekere zaten güvenemiyorum amasörlerde düşük olunca pek tat vermedi.İşyerinide yanlış yazmıssın aga başka markanın reklamını yapmışsın
Herzaman beklerim aga başımın üstünde yeriniz var.
Amorsör(doğrusu amortisör bu arada ) mamorsör teker meker anlamam ben aga yoruldunmu yoruldun bitti bende sizin gibi gençleri 2555 km teker çevirirken görmek isterim sahil boyunun o virajlı yollarında 10 gün boyunca
İşyerine gelince bana verdiğin peçetenin üzerinde yazanı yazdım peçete başka firmanınsa bilemicem
Eyvallah sağolasın rovanşa buraya beklerim sizi sıra sizde yani
aga öyle dionda biliyon götü başı atıyor zaten virajlarda korkutuyor adamı.ön taraf zaten rampa aşşa inerken çamurluğa dayanmış bütün lakaları kollarımda hissettim.Zaten birdaha o haliyle yola cıkmam.Gelir gelmez koruma demiri sis uzun camı taktım.Depo kılıfı takıp amasörleride kaldırdım mı demen keyfime.Kamyon gibi motorla 2555 km yapmışsın hava atıyon.Karadeniz yolunca görücez
Şu sınavlardan sonra kaççaz yanına aga rahat ol.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)