Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

REKLAM ALANI
    mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    ahmet kardeşim feribotla bodruma geçiş için çok para istiyorlarmış diye duymuştum DİKKAT! ,senin motorun bir depo benzin parasına denk ola bilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    datçadan bodruma feribot yokmuş. veya seferler başlamamış. Karayolundan geldi. Misafirim şu an. Yarın deniz falan yaparız. Ahmet abinin herkese selamı var
    cesur509 bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)

--EGELİM EGEDE--

Bodrumdan hepinize selamlar arkadaşlar Marmariste kaldığım otelden ayrıldıktan sonra hemen Datçaya gitmek üzere yola koyuldum ilk molamı ise yol üzerinde bulunan Değirmen yanı mevvkiindeki bir pide salonunda kahvaltı etmek üzere verdim

Mekan oldukça geniş serin ve ferah yan tarafta bulunan araba duşu ise oldukça ilginç

pideler leziz

üzerinede çay oohh iyi geldi

sonra koyuluyorum yola Datça yolları bol ve çok keskin virajlı yüklü bi 125 cc için çok ideal olmasada viraj severlere duyurulur

en sonunda vardık Egeyle Akdenizin buluştuğu muhteşem doğası ve denizi ile Datçadayım

varır varmaz hemen Feribot iskelesine yöneliyorum yaklaşık 4 km ilerdeymiş

fakat ilerledikçe yol bozulmaya başladı kocaman kocaman çukurların birinden kaçarken öbürüne düşüyorsunuz

hakikaten 4 km gittikten sonra ise yol bitti zaten karşıma kocaman kocaman iş makinaları ile bi şantiye çıktı yolların neden bozuk olduğu şimdi belli oldu dedim içimden

şantiyede çalışanlara Feribot iskelesini sorduğumda burası cevabını alıyorum ve ardından gene soruyorum peki feribot ne zaman gelir Bodruma işçi arkadaş gülüyor kardeş ne feribotu baksana iskeleyi tadilata aldık yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz bi 15-20 gün daha sürer işimiz o zamana kadar Feribot yoghh Buradan iskele çalışmadığı halde çalışıyor gibi gösteren internet sitelerine teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca
    Böylece Datçada denize girme hayalim yalan oluyor çünkü dönüş karayoluyla ve en az 250 km ve ben bu gün için yola hazırlamadım kendimi ne güzel akşama kadar deniz keyfi yapıp akşamda feribota binip geçecektim Bodruma plan buydu ama yapılcak bir şey yok mecburen karayolu

Datçada biraz dolaşıp resim çektim buyrun size Datça

Deniz mükemmel ama giremiyorum o başka

burada meşhur Datça eczanesi meşhur olmasının sebebi ise kışın googlemaps ten rota planı yaparken benim laptop kafayı yiyipte Kütahya- Datça arasını göstermediğinde Kütahya-Datça eczanesi olarak girdiğimde mesafeyi şakadak çıkartırdı o eczane bu eczaneymiş demekki

çok sıcak oldu yandım sakin ve gölge bi mekanda bi maraş dondurması harika olur değilmi

dondurmamı yedikten sonra Datçaya veda edip Bodruma doğru yola çıktım fakat aynı yolu geri tepmek hiç çekici gelmediğinden olsa gerek uyuklamaya başladım yolda bi ara (direksiyonda giderken) kendi horlamamı duyunca hemen çektim sağa kendime gelebilmek için

karakızımın artistik resimlerini çekerken

yoldan geçen bi arabanın durup içinden Egeli bi dayının "yeğenim tamda yerine durmuşun burlardan gayala yuvarlanıp duru biri gafana denk gelide bekmezi akıtırsın aman deyem" şeklinde uyarması üzerine hemen devam ettim yoluma yuvarlanan kayalarda resimde görünüyor zaten

tekrar Değirmen yanı mevkisine geldim camide bi mola verip elimi yüzümü yıkadım açıldım baya iyi oldu

az daha ilerleyince Marmaris tekrar göründü birde tepeden görelim bakalım

seyir terasından görüntü alan turistlerin görüntüsünüde aldım

Marmaris meydanını tekrardan geçiyorum

Muğlaya kadar sürüyorum durmak yok yola devam yollar çok güzel kaymak gibi viraj olsada Datça virajları gibi değil asfalt çok düzgün ve keyifle alıyorum virajları

Muğla görünmeye başladı

Sakar geçidini geçtikten sonra

Muğladayım

Yatağan Bodrum yoluna sapıp Bodruma doğru ilerledim

Yol çok güzel ve keyif vermeye başladı korktuğum başıma gelipte sıkıcı bi hal almadı yani Yatağana kadar devam ettim

Burada durduğum bi benzin istasyonunda benzinci kardeşlerin ısmarladığı çayla kendime geldim sordum Bodruma ne kadar var diye 80-85 km abi deyince bi ohh çektim gelmişiz be yaaa

Bodrum yakınlarında Güvercinlikte gün batımına yetiştim ve karakızımın romantik bi kaç pozunu aldım

Adem ağayı (Adem80) arayıp Güvercinlikte olduğumu söyleyince Torba kavşağından sağa dönüp kestirmeden Yalıkavağa gelebileceğimi söyledi sağolsun ve Torba kavşağındayım

Adem her ne kadar yolu tarif etsede kaybolmadan olmaz abii yaklaşık bi 10 km sürdükten sonra o yolun tekrar Yatağan tarafına gittiğini öğrenince aradım Ademi evinden kalkıp 20 km mesafeye benzin istasyonuna kadar gelip karşıladı beni sağol Adem ağa

Buda Adem ağa Titanla beni tokatlarken (resmi hareket halinde giderken çektiğim için pek belli olmuyor ama ) Titan uçak Adem pilot maşallah uçuyorlar

sonunda vardık sohbetler edildi çaylar içildi

ertesi sabah kahvaltıdan sonra Adem beni kimselerin pek bilmediği bakir kalmış ıssız bi koya götürdü buralar resmen doğa harikası

lakin buraya ulaşmanız için bu dağı aşmanız (kros yapmanız ) gerekiyor

ee bizde yaptık (ben biraz zorlandım ama Adem uçuyor resmen )

Sonrasında tabiki deniz keyfi dünkü Datça hüsranını burada çıkardım doyasıya

deniz mükemmel ötesi su çok güzel serin taaa ortalara kadar neredeyse arkada görünen tekneye kadar gidiyorsunuz boyunuzu geçmiyor

Ben denizdeyken karpuzu kesiyor Adem ağa helalin var valla

denizden çıkınca soğuk soğuk götürüyoruz karpuzu peynirde var ohhh

deniz sefasının ardından Ademle atlıyoruz motorlara keşfediyoruz resmen Yalıkavağın güzelliklerini

Karşı taraf yarın gideceğim yer olan Didimmiş

gezip dolaştıktan sonra eve döndük karakızın bakımınıda yaptık Ademle bujiyi söküp temizledik zincirini temizleyip yağladık yağını kontrol ettik 200 gr kadar eksilmiş (ee olacak o kadar sıcak soğuk demeden 3500 km dir sürüyorum ) tamamladık yarın için yola hazır yani benim karakız

yarın Didime festivale doğru yola çıkacam nasipse oradan edineceğim yeni paylaşımlarda görüşmek üzere izlemede kalın

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eyi gezmişsin agam.Sizin gibi gençleri manisada da görmek isteriz.O yağ eksiltme mevzusu çok tartışma yaratır demedi deme.Artık soranlara diyebiliriz salcano wolf mü s.et yağ eksiltiyor diye Aman izzet (tatlıhız) duymasın maskara olursun foruma
    fz6_fazer bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi 10 numara adam. Ama motoru traktör gibi yavaş sürüyo. Bende diyodum ahmet abinin motoru niye az yakıyo benimkinden muhabbet koyu. Fat280 biraz gripli. Onun için gelmedi bizle denize. Dinleniyo bol bol

Motosikleti
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ana kadar kazasız belasız gittin Ahmet,inş.bundan sonrasıda kazasız belasız sıkıntısız geçer,yolun açık olsun...(Bende ayın 15 den sonra kesin belli değil ama Bodrum'a yola çıkacağım.)
    Sağol abi çıkarsan sanada hayırlı yolculuk şimdiden

Alıntı COMTAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga helalin var keyif adamısın vesselam hayırlı yolculuklar dilerim tekerin düz bassın
    Sağolasın Comtanım eyvallah

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gazı gazandanda çarpmış 20 lira
    Eee nasip kısmet şans meselesi agaaaa

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len amet aga benden çok geziyon tekerine taş değmesin
    hafta ya kamp yapacaz oraya da uğra sonra git eve
    Sağol Fatihim tekerine taş değmesin diyon ama bu Adem bu gün akşama kadar tekere değirmedik taş komadı benim akşama kadar kamp olayına dönüşte bakarız artıkın

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de bu güzelim cennet yerleri gezmek için sabırsızlanıyorum haziran 6 da yola çıkacam inş.
    ama elime kağıt kalem alıp senden notlar almam gerek galiba aklımda kalmıyor kamp alanları ve gezilecek yerler... :D
    Profilimde telefon numaram yazıyor istediğiniz zaman arayabilirsiniz

Alıntı mesut hoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet kardeşim feribotla bodruma geçiş için çok para istiyorlarmış diye duymuştum DİKKAT! ,senin motorun bir depo benzin parasına denk ola bilir.
    Hocam araştırdım 60 TL ydi ücret fakat tadilatta olan çalışmayan bi feribot iskelesinin çalışıyormuş gibi internette görünmesi kötü oldu

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyi gezmişsin agam.Sizin gibi gençleri manisada da görmek isteriz.O yağ eksiltme mevzusu çok tartışma yaratır demedi deme.Artık soranlara diyebiliriz salcano wolf mü s.et yağ eksiltiyor diye Aman izzet (tatlıhız) duymasın maskara olursun foruma
    Valla duyarsa duysun bende yalan yok 3500 km benim gibi sıcakta soğukta 200 kilo yükle bu yollarda kim isterse sürsün yağına bakalım daha çok esmezse bende egelim 43 değilim aga üççççbinn beşyüzde 200 gram meselemi

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet abi 10 numara adam. Ama motoru traktör gibi yavaş sürüyo. Bende diyodum ahmet abinin motoru niye az yakıyo benimkinden muhabbet koyu. Fat280 biraz gripli. Onun için gelmedi bizle denize. Dinleniyo bol bol
    keyif adamı olmak kolay değil ağa yaveşş yaveşş gidecenki keyif alacan
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    helal olsun hemşerim,valla iyi geziyorsun,adamın geziye çıkası geliyor,gerçi az kaldı gün sayıyorum,sende dikkat et yollarda ,dinlene dinlene git ! yolun açık olsun!

Motosikleti
    Sağol hocam teşekkürler uzun etaplar bitti zaten artık yollar kısa keyifler uzun olacak inş.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anamm ahmet abi bittigin gündür benim için ama O kadar yük + sen

Rabbim neler yaratmıs bir doga harikası fotograflar tam kapaklık olmus,Ahmet agada geziyor,

Manisaya gel artık Pazartesi günümü Sırf Size ayırdım
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bayağı uzun bir yolculuk , kazasız belasız .

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    topaç egelim43...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abiyi bugün öğlen milasa kadar uğurladım. Hayırlı yolculuklar abi.

Motosikleti
    Didim moto festivalinde ilhan esirci abimle takılıyorlarmış...

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    mıllet gezdı bızde foto bakıyoruz ıste...........

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    amet aga denize girdiğin o ıssız yerde ki kuyu suyu ile yıkanmadıysan sakın bana yalıkavakta deniz sefa sı yaptım deme
    o kuyudan yıkanmadıysan o keyif keyif değildir
    ah alim olaydı seni ne yerlere götürürdü

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kuyuda ipli kova yoktu fatih genede memnun ettik ahmet abiyi

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bizim gittiğimiz de de yoktu ama alim ayarladı
    len alim adamın dibisin be

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    Ahmet Abi nerelerdeniz.. ? 3 gündür yoksunuz bea..

Motosikleti
    Manisa Salihlide Kurşunlu Kaplıcalarında mangal keyfi yapıyor paşamız...

izni bitiyor yarın...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    İlk agızdan hemen detay geceyim yaklasık 200 Ü gecik yol yaptık gidiş geliş ahmet abinin karakacndaydım Yolda oksayıp duruyor motoru,,

Motor yükle yapısıyor yere tabi agama gaz geliyor, En önde 90 ,90 Gittik geldik, Sabah 12.00 Aksam 00.00 Da eve vardık,

Motoru cok gzel aman aman,Nazar deymesin,

Genel olarak cok güzel bir gün gecirdik tam planladıgımız gibi oldu

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)