ahmet kardeşim feribotla bodruma geçiş için çok para istiyorlarmış diye duymuştum DİKKAT! ,senin motorun bir depo benzin parasına denk ola bilir.
ahmet kardeşim feribotla bodruma geçiş için çok para istiyorlarmış diye duymuştum DİKKAT! ,senin motorun bir depo benzin parasına denk ola bilir.
datçadan bodruma feribot yokmuş. veya seferler başlamamış. Karayolundan geldi. Misafirim şu an. Yarın deniz falan yaparız. Ahmet abinin herkese selamı var
Bodrumdan hepinize selamlar arkadaşlar Marmariste kaldığım otelden ayrıldıktan sonra hemen Datçaya gitmek üzere yola koyuldum ilk molamı ise yol üzerinde bulunan Değirmen yanı mevvkiindeki bir pide salonunda kahvaltı etmek üzere verdim
Mekan oldukça geniş serin ve ferah yan tarafta bulunan araba duşu ise oldukça ilginç
pideler leziz
üzerinede çay oohh iyi geldi
sonra koyuluyorum yola Datça yolları bol ve çok keskin virajlı yüklü bi 125 cc için çok ideal olmasada viraj severlere duyurulur
en sonunda vardık Egeyle Akdenizin buluştuğu muhteşem doğası ve denizi ile Datçadayım
varır varmaz hemen Feribot iskelesine yöneliyorum yaklaşık 4 km ilerdeymiş
fakat ilerledikçe yol bozulmaya başladı kocaman kocaman çukurların birinden kaçarken öbürüne düşüyorsunuz
hakikaten 4 km gittikten sonra ise yol bitti zaten karşıma kocaman kocaman iş makinaları ile bi şantiye çıktı yolların neden bozuk olduğu şimdi belli oldu dedim içimden
şantiyede çalışanlara Feribot iskelesini sorduğumda burası cevabını alıyorum ve ardından gene soruyorum peki feribot ne zaman gelir Bodruma işçi arkadaş gülüyor kardeş ne feribotu baksana iskeleyi tadilata aldık yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz bi 15-20 gün daha sürer işimiz o zamana kadar Feribot yoghh Buradan iskele çalışmadığı halde çalışıyor gibi gösteren internet sitelerine teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca
Böylece Datçada denize girme hayalim yalan oluyor çünkü dönüş karayoluyla ve en az 250 km ve ben bu gün için yola hazırlamadım kendimi ne güzel akşama kadar deniz keyfi yapıp akşamda feribota binip geçecektim Bodruma plan buydu ama yapılcak bir şey yok mecburen karayolu
Datçada biraz dolaşıp resim çektim buyrun size Datça
Deniz mükemmel ama giremiyorum o başka
burada meşhur Datça eczanesi meşhur olmasının sebebi ise kışın googlemaps ten rota planı yaparken benim laptop kafayı yiyipte Kütahya- Datça arasını göstermediğinde Kütahya-Datça eczanesi olarak girdiğimde mesafeyi şakadak çıkartırdı o eczane bu eczaneymiş demekki
çok sıcak oldu yandım sakin ve gölge bi mekanda bi maraş dondurması harika olur değilmi
dondurmamı yedikten sonra Datçaya veda edip Bodruma doğru yola çıktım fakat aynı yolu geri tepmek hiç çekici gelmediğinden olsa gerek uyuklamaya başladım yolda bi ara (direksiyonda giderken) kendi horlamamı duyunca hemen çektim sağa kendime gelebilmek için
karakızımın artistik resimlerini çekerken
yoldan geçen bi arabanın durup içinden Egeli bi dayının "yeğenim tamda yerine durmuşun burlardan gayala yuvarlanıp duru biri gafana denk gelide bekmezi akıtırsın aman deyem" şeklinde uyarması üzerine hemen devam ettim yoluma yuvarlanan kayalarda resimde görünüyor zaten
tekrar Değirmen yanı mevkisine geldim camide bi mola verip elimi yüzümü yıkadım açıldım baya iyi oldu
az daha ilerleyince Marmaris tekrar göründü birde tepeden görelim bakalım
seyir terasından görüntü alan turistlerin görüntüsünüde aldım
Marmaris meydanını tekrardan geçiyorum
Muğlaya kadar sürüyorum durmak yok yola devam yollar çok güzel kaymak gibi viraj olsada Datça virajları gibi değil asfalt çok düzgün ve keyifle alıyorum virajları
Muğla görünmeye başladı
Sakar geçidini geçtikten sonra
Muğladayım
Yatağan Bodrum yoluna sapıp Bodruma doğru ilerledim
Yol çok güzel ve keyif vermeye başladı korktuğum başıma gelipte sıkıcı bi hal almadı yani Yatağana kadar devam ettim
Burada durduğum bi benzin istasyonunda benzinci kardeşlerin ısmarladığı çayla kendime geldim sordum Bodruma ne kadar var diye 80-85 km abi deyince bi ohh çektim gelmişiz be yaaa
Bodrum yakınlarında Güvercinlikte gün batımına yetiştim ve karakızımın romantik bi kaç pozunu aldım
Adem ağayı (Adem80) arayıp Güvercinlikte olduğumu söyleyince Torba kavşağından sağa dönüp kestirmeden Yalıkavağa gelebileceğimi söyledi sağolsun ve Torba kavşağındayım
Adem her ne kadar yolu tarif etsede kaybolmadan olmaz abii yaklaşık bi 10 km sürdükten sonra o yolun tekrar Yatağan tarafına gittiğini öğrenince aradım Ademi evinden kalkıp 20 km mesafeye benzin istasyonuna kadar gelip karşıladı beni sağol Adem ağa
Buda Adem ağa Titanla beni tokatlarken (resmi hareket halinde giderken çektiğim için pek belli olmuyor ama ) Titan uçak Adem pilot maşallah uçuyorlar
sonunda vardık sohbetler edildi çaylar içildi
ertesi sabah kahvaltıdan sonra Adem beni kimselerin pek bilmediği bakir kalmış ıssız bi koya götürdü buralar resmen doğa harikası
lakin buraya ulaşmanız için bu dağı aşmanız (kros yapmanız ) gerekiyor
ee bizde yaptık (ben biraz zorlandım ama Adem uçuyor resmen )
Sonrasında tabiki deniz keyfi dünkü Datça hüsranını burada çıkardım doyasıya
deniz mükemmel ötesi su çok güzel serin taaa ortalara kadar neredeyse arkada görünen tekneye kadar gidiyorsunuz boyunuzu geçmiyor
Ben denizdeyken karpuzu kesiyor Adem ağa helalin var valla
denizden çıkınca soğuk soğuk götürüyoruz karpuzu peynirde var ohhh
deniz sefasının ardından Ademle atlıyoruz motorlara keşfediyoruz resmen Yalıkavağın güzelliklerini
Karşı taraf yarın gideceğim yer olan Didimmiş
gezip dolaştıktan sonra eve döndük karakızın bakımınıda yaptık Ademle bujiyi söküp temizledik zincirini temizleyip yağladık yağını kontrol ettik 200 gr kadar eksilmiş (ee olacak o kadar sıcak soğuk demeden 3500 km dir sürüyorum ) tamamladık yarın için yola hazır yani benim karakız
yarın Didime festivale doğru yola çıkacam nasipse oradan edineceğim yeni paylaşımlarda görüşmek üzere izlemede kalın
Eyi gezmişsin agam.Sizin gibi gençleri manisada da görmek isteriz.O yağ eksiltme mevzusu çok tartışma yaratır demedi deme.Artık soranlara diyebiliriz salcano wolf mü s.et yağ eksiltiyor diye Aman izzet (tatlıhız) duymasın maskara olursun foruma
ahmet abi 10 numara adam. Ama motoru traktör gibi yavaş sürüyo. Bende diyodum ahmet abinin motoru niye az yakıyo benimkinden muhabbet koyu. Fat280 biraz gripli. Onun için gelmedi bizle denize. Dinleniyo bol bol
Sağol abi çıkarsan sanada hayırlı yolculuk şimdiden
Sağolasın Comtanım eyvallah
Eee nasip kısmet şans meselesi agaaaa
Sağol Fatihim tekerine taş değmesin diyon ama bu Adem bu gün akşama kadar tekere değirmedik taş komadı benim akşama kadar kamp olayına dönüşte bakarız artıkın
Profilimde telefon numaram yazıyor istediğiniz zaman arayabilirsiniz
Hocam araştırdım 60 TL ydi ücret fakat tadilatta olan çalışmayan bi feribot iskelesinin çalışıyormuş gibi internette görünmesi kötü oldu
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
Valla duyarsa duysun bende yalan yok 3500 km benim gibi sıcakta soğukta 200 kilo yükle bu yollarda kim isterse sürsün yağına bakalım daha çok esmezse bende egelim 43 değilim aga üççççbinn beşyüzde 200 gram meselemi
keyif adamı olmak kolay değil ağa yaveşş yaveşş gidecenki keyif alacan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
helal olsun hemşerim,valla iyi geziyorsun,adamın geziye çıkası geliyor,gerçi az kaldı gün sayıyorum,sende dikkat et yollarda ,dinlene dinlene git ! yolun açık olsun!
Sağol hocam teşekkürler uzun etaplar bitti zaten artık yollar kısa keyifler uzun olacak inş.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
topaç egelim43...
ahmet abiyi bugün öğlen milasa kadar uğurladım. Hayırlı yolculuklar abi.
Didim moto festivalinde ilhan esirci abimle takılıyorlarmış...
mıllet gezdı bızde foto bakıyoruz ıste...........
amet aga denize girdiğin o ıssız yerde ki kuyu suyu ile yıkanmadıysan sakın bana yalıkavakta deniz sefa sı yaptım deme
o kuyudan yıkanmadıysan o keyif keyif değildir
ah alim olaydı seni ne yerlere götürürdü
kuyuda ipli kova yoktu fatih genede memnun ettik ahmet abiyi
bizim gittiğimiz de de yoktu ama alim ayarladı
len alim adamın dibisin be
Ahmet Abi nerelerdeniz.. ? 3 gündür yoksunuz bea..
Manisa Salihlide Kurşunlu Kaplıcalarında mangal keyfi yapıyor paşamız...
izni bitiyor yarın...
İlk agızdan hemen detay geceyim yaklasık 200 Ü gecik yol yaptık gidiş geliş ahmet abinin karakacndaydım Yolda oksayıp duruyor motoru,,
Motor yükle yapısıyor yere tabi agama gaz geliyor, En önde 90 ,90 Gittik geldik, Sabah 12.00 Aksam 00.00 Da eve vardık,
Motoru cok gzel aman aman,Nazar deymesin,
Genel olarak cok güzel bir gün gecirdik tam planladıgımız gibi oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)