Güneydoğu turum ve fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi, bir de rotayı paylaşsaydın çok güzel olurdu
-
Syanur rotayı paylaştım güneydoğu turu her resim öbeğinden önce ve aralarda da nereler olduğunu yazıyorum bu son fotolar Adana Antep arası ama otoban değil evet yorumlarınız görüşleriniz bekliyorum
-
Halbuki çok daha güzel kebapçılar vardı hem de daha ucuz.
-
Kısmet orasıymış güven olsun
-
Türkiye'nin neredeyse bir ucundan öbür ucuna 150 lik motosikletle üstelik tek başına gezi yapmak... Cesaret 10 üzerinden 20 bence. Ama öğrendik ki olmaz diye bir şey yok. Yüz yüze tanışmayı çok isterdim sizinle.
-
vala ne diyim cidden iyi cesaret heleki 150 cc motorla 5000km ben çok karşıyım düşük cc ile yol yapmaya ama kutluyorum sorunsuz geçmeside baya sevindirici.
fotolar çok güzel insanı aşka getiriyo tek başına gitmende tam bir motor aşıgı oldugunun örnegi harita üzerinde rota cizseydin birde başlıga biraz daha ayrıntı yazsaydın daha çok bilgilenebilirdik acıkcası.
şimdi 110la gittim demişsin altımızda 600cc enduro sınıfıda olsa hızlarımız 80-120 civarı oluyor ama lakin yeri gelince ani sollamalar vs. lerde beygir+tork çok mühim umarım yüksek cc bir enduro ile uzun km ler yaparsın.
-
Harita üzerinde rota çizmeyi tarif edin çizerim resmi bile güven ve diyer arkadaşlar tarif etti 2 güne ancak yukleyebıldım teknoloji özürlüyüm biraz motosikletimi yükseltmeyi düşünüyorum şimdiden bakıyorum da ikinci el temiz birşey bulmak da zor bakıyorum takaslık olmazsa cbr 250 düşünüyorum
-
Tebrikler.Bende küçük hacimli bile olsa böylesine uzun gezilere çıkan insanlara hayranım Daha önce sizin gibi gezmiş olan arkadaşları okuduktan sonra bende Ankara İzmir arası gidip geldim ve inanırmısınız artık yollar kısa gelmeye başladı.Kısmetse 7 haziranda Ankaradan Diyarbakır doğru yola çıkacağım ve bende Adana da bir gece mola vermeyi düşünüyorum.Tekerinize sağlık.
-
Sakın öğretmen evinde kalma diyarbekirlimisin
-
valla helal olsun.tebrikler.her motorcunun hayali böyle bir gezi.belki bir gün bizede kısmet olur
-
Yarın izin günüm düşündüm kara kızımda tamam dedi bu akşam istanbuldan çıkıyoruz istikamet Gelibolu gece bağ evinde kalırım yarın güzel bır mangal bahçede akşam çıkarız Gelibolu'dan tekırdağda bır mola sonra akşama İstanbul plan bu 19.00 da bugün istanbuldan çıkıyorum
-
Kim tutar seni...
-
Vazgeçtim bugün Gelibolu'ya gitmekten şimdilik erteledim
-
Resimler bu kadar mı usta , tekrar tebrikler uzun soluklu bir gezi olmuş.
-
resimlerin en azından bir tanesinde sizi de göreydik. iyi olurdu
-
Güzel geziymiş sağolasın paylaşımın için
-
Resimler olurmu daha çok var durun daha Adana'dan yenı çıktık sırada Antep nizip Zeugma Urfa Diyarbakır siirt Mardin Batman ve bu illerin ilçeleri var tarıhı ören yerleri müzeler yemek resimleri hepsini yükleyeceğim bugün yarın yüklemeye devam edeceğim kendiresmimide yüklerim bır ara tanışmak görüşmek isteyen arkadaşlar belki birgün ortak bır noktada görüşürüz birde şimdi cc yükseltme derdine düştüm temiz yüksek cc li motor bakıyorum haberiniz olsun
-
kocaolgun adlı üyeden alıntı
Resimler olurmu daha çok var durun daha Adana'dan yenı çıktık sırada Antep nizip Zeugma Urfa Diyarbakır siirt Mardin Batman ve bu illerin ilçeleri var tarıhı ören yerleri müzeler yemek resimleri hepsini yükleyeceğim bugün yarın yüklemeye devam edeceğim kendiresmimide yüklerim bır ara tanışmak görüşmek isteyen arkadaşlar belki birgün ortak bır noktada görüşürüz birde şimdi cc yükseltme derdine düştüm temiz yüksek cc li motor bakıyorum haberiniz olsun
Onca yoldan sonra o motordan vazgeçebilecek misiniz
-
fotoğrafları ve açıklamalarını zevkle takip ettim.tebrik ederim.ALLAH kaza bela vermesin.bende bir arkadaşımla böyle bir gezi düşünüyorum.daha önce sym joyraide kullanan arkadaşlar varsa bana fikir verebilirmi. sym joyraide ile kocaolgun abimizinki gibi uzun soluklu bir geziye çıkabilirmiyim.yani motoruma güvenebilirmiyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)