Bu kadar pahalı yakıta rağmen bu kadar çok araba olması ağlanacak bir durum. Demek ki yakıt ucuz olsa iyice bokunu çıkartıp kişi başı 2 araba falan alacağız.
Bu kadar pahalı yakıta rağmen bu kadar çok araba olması ağlanacak bir durum. Demek ki yakıt ucuz olsa iyice bokunu çıkartıp kişi başı 2 araba falan alacağız.
abi urfa mardin olmadan güneydogu turumu olur..güzel gezi tekerine saglık
Urfayıda gezdim Mardin'i de resimleri yükleyeceğim yalnız su anda taksim direnişinden dolayı boş vaktim yok arkadaşlar her aksam gece yarılarına kadar oradayız dolayısıyla bu olay tatlıya bağlansın yeni resimler Diyarbakır Urfa siirt Batman Mardin resimleri yüklenecek selamlar tüm dostlara
Şahane bir gezi olmuş. Cesaretinize hayran kaldım. İnşallah bende yolda kalmam sym joyride 200i evo ile gezi yapacağım ileride bu arada rampalarda hızınız kaçtı ? ben 80-90 arası takılıyordum düz yolda 90-110 arası fazlası motoru zorluyor. Ayrıca motorunuzda yağ sarfiyatı oldu mu hiç kontrol ettiniz mi ?
Valla inşallah banada nasip olur böyle birşey tam benim hayal ettiğim stilim bu gezi.size bu gezi nasıl bir moral yüklemiştir çok merak ediyorum. Şahane devamını bekliyoruz
gezi süper resimlerde öyle allah kaza bela vermesin
inşallah bizde şöyle bi karadeniz turu yaparız..
tebrik ederim konuyu yeni okudum geçen bayramda izmir den çanakkale ye 720 km yol yaptım gelibolu yu şehitlikleri gezdim ömrümde yaptığım en uzun yoldu 720 km. benim motorum da cbf150 hiç sorun çıkarmadı şimdi senin bu gezini gördükten sonra motoruma daha fazla güvenir oldum 5800 km yol yapmışsın tekrar tebrik ediyorum kazasız sürüşler diliyorum.....
fotolar nerde fotolar urfa,mardin,diyarbakır fotoları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)