Fazer ve Z750 ile manisa-spil-kemalpaşa gezimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam elinize kolunuza yüreğinize sağlık müthiş gerçekten video başlangıcı herşeyi çok güzel olmuş
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
hocam elinize kolunuza yüreğinize sağlık
müthiş gerçekten video başlangıcı herşeyi çok güzel olmuş
çok teşekkürler
-
çok güzel olmuş manisaya biraz zor girmişiniz ama ilk çalan şarkının adı ney bu arada beğendim onu
-
yine iyi bir gezi olmuş arkadaslar elinize sağlık video her zaman ki gibi başarılı Allah kaza bela vermesin .
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş manisaya biraz zor girmişiniz ama
ilk çalan şarkının adı ney bu arada beğendim onu
evet manisaya girişimiz biraz zor oldu spil dağının zirvesine çıkamadık yol yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
wasp07 adlı üyeden alıntı
yine iyi bir gezi olmuş arkadaslar elinize sağlık video her zaman ki gibi başarılı
Allah kaza bela vermesin .
Çok teşekkürler hepimizin tekeri düz bassın
-
valla videoları bekliyoruz dizi gibi izliyoruz
-
tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
Paylaşım için teşekkürler.
-
Güzel gezi olmuş. O silindirin yanından bende okadar yakın geçsem bende tırsarım arkadaş stabilize yolla bir olmak var Emeğinize sağlık tekerinize daş değmesin
-
Güzel gezi olmuş
Video işinde iyisiniz maşallah izlettiriyor kendini video sıkılmıyor insan izlerken
-
arkadaş şu video işini çok güzel yapıyorsun ya tebrik ederim.
-
videonuz gerçekten çok keyifliydi maşallah Allah kaza bela göstermesin....
çekim yaptığın kamera sanırım gopro hero 2...
-
Arkadaşım,
Paylaşım için teşekkürler, video olayında çok başarılısınız.
Bizlerde keyifli bir anlatımlarınızı takip ediyoruz.
Sağlıcakla kalın.
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş manisaya biraz zor girmişiniz ama
ilk çalan şarkının adı ney bu arada beğendim onu
kardeşim bu arada şarkının adı Pusha T. - Trouble on my Mind, Feat. Tyler the Creator
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
sentepeli adlı üyeden alıntı
valla videoları bekliyoruz dizi gibi izliyoruz
çok teşekkür ederiz
-
Emeğinize sağlık kardeşim güzel bir gezi olmuş kazasız belasız geziler diliyorum
-
sanırım montajlarda after effects kullanıyorsunuz, daha uzun videolar bekleriz gerçekten de program tadında olmuş.
-
FatihC adlı üyeden alıntı
sanırım montajlarda after effects kullanıyorsunuz, daha uzun videolar bekleriz gerçekten de program tadında olmuş.
video editing i final cut pro da yapıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık kardeşim güzel bir gezi olmuş kazasız belasız geziler diliyorum
çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Arkadaşım,
Paylaşım için teşekkürler, video olayında çok başarılısınız.
Bizlerde keyifli bir anlatımlarınızı takip ediyoruz.
Sağlıcakla kalın.
çok teşekkür ederiz yusuf abi,
beğenmenize sevindik
-
emegınıze saglık super gezı olmus
-
03 Haziran 2013, 19:14
emeğinize sağlık hocam çok güzel bi geçi olmuş ayrıca açtığınız konularıda tek tek inceledm videolarınız çok başarılı. makinalarınızda çok güzel özelikle fazer' bayıldım...
bu arada musti kardeşm senn fazer kaç model ve kaç km de satmaya niyetn war mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)