iyi gezmişsiniz abi Allah kaza bela vermesin motorlarda çok güzel maşallah
Harika Fena özendim.
Ama dikkatimi çeken bir şey var, gezinin sponsorluğunu SYM Motosiklet yapmış galiba, değil mi?
off, motorlar ve gezilen yerler harika. elinize sağlık
bi tek siyah wolf bozmuş şaka şaka.
ön camlar kötü durmuyor kesinlikle...
Ben de kurt ne alaka dedim aklıma böyle bir şey geldi
:D
koray abi elinize kolunuza motorunuza sağlık güzel bir etkinlik gezi olmuş sym kardeşliği
Volf kardeşligi bu olsa gerek
yolunuz hep açık olsun beyler...lakin kim kimdir yazılmamış...belirtilse iyi olurdu...
sağlıcakla kalın....
koray bu ara reklamı sponsorsuz yaptık galıba kurt yuvasına diyelimde en azından anahtarlık gondersin.
çok güzel gezi yapmışsınız tekerinize sağlık
motorlar da çok hoş bu arada
Maşallah güzel kareler,tekerinize sağlık abi.
gezi güzel olmasına güzelde motorların hepsinin aynı olması ilginç geldi bana...Allah sym kardeşliğinizi bozmasın
güzel gezi tekeriniza daş değmesin
Teşekkür ederiz, sağlıcakla kal kardeşim
Darısı başınıza inşallah gezilere kaldığın yerden devam edersin hocam
Aslında fazla detaylı çekemedik işin açığı sıcaktan bunaldık sayılır.. İyi dileklerin için teşekkürler..
Fotoya ne güldüm yaaa ,çok yaşa.. Aslından bundan farkımız yoktu be, vurduk bizde kırbacı
Eyvallah Fatihim... Aynen artık kendi gurubumuzda da etkinlik yapıyoruz.. Sağol..
Kardeşlikten de öte durumdayız Kendi gurup sayfamızda toplaşma yaptık.. Gelen ve gelemeyen (iş sebepleri) herkesin tekerine sağlık
Eyvallah teşekkürler, evet konu biraz görsel olarak açıldı.. Aslında ilkkez bu şekilde bi konu açtım.. Normalde her fotoyu ve kişileri tanıtırdım. Artık bu seferlik affola
Kurt yuvası gereken herşeyi yapacak abi, teminat benim..
İyi dilekleriniz için teşekkürler
Eyvallah yavru kurt, senide istiyokk
Kendi sym gurup sayfamızda bi etkinlik yapmaya karar verdik, katılım çok az oldu ama artık bi dahakine daha sağlam geleceğiz..
Eyvallah sağol
en güzeli siyah olanı asaleti yeter
evet kanka bende siyah kullanıyorum gerçekten temizliği ama motorsiklete en yakışan renk siyah bence
gri ybr gördüm biraz cılız geldi gözüme(sanki benim ki hayabuza)
Gezide harika motorlarda,sym volf çok yakışıklı bi motor. yakından incelemek sym toplantısında nasip olmuşdu,test sürüşüde yapdım.çok beğendim hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun. güle güle kullanın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)