Güzel bir geziydi bu organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Güzel bir geziydi bu organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Dönüşde benim haricimde ceza yiyen varmı
Bozulmuş motora yardım ederken polis geldi plakalara baktı direk anons geçmişler hemen yazıverdi cezayı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Katılım fazla değildi ama keyifliydi. Teşekkürler
Hersey cok guzeldi, telefonumunu sarj etmeyi unuttugum icin tek resim cekemedim. Sabirsizlikla resimleri bekliyorum
Şiddet • Korku • Cinsellik • 18+
Katılamadığım için üzgünüm grip oldum yatıyordum öksürmekten karın kaslarım ağrıyor bir güzel etkinlik daha yokluğum belli oluyor.)))) videoların sesi kısık sesi çok açmak gerekiyor.
Arkadaşlar resim ve videoları gece 2 de yüklemeye devam edeceğim
O saatte eve gidebiliyorum az sabır
Bu arada aklıma yeni geldi:
Yuvacıkta masada anahtarını düşüren var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
gelmiş bizim resimler . eline ve makinene sağlık görkem . orjinallerinide alma imkanımız varmı acaba, mail ile vs.?
emeğinize sağlık arkadaşlar resimler de on numara.Anahtar kaybeden arkadaş bana ulaşır ise teslim edebilirim.Tel:532.661.78.76 Hasan ARSLAN..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
resim ceken ve paylaşan ark lara tesekkürler.gorkem in resimler usta işi olmus
zamisli, quat, suda batmayan adam , osman ka.
Plaka taktırıldı yazmış ama zaten takılıydı
Bizde geldik ama üst tarafa şelaleye kaçtık
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Arkadaşım, kardeşim, tertemiz insan Yusuf (Rola) 'nın teklifinin öncesi ve sonrası:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)