merhabalar arkadaşlar güzel bir etkinliğe daha imza attık sanırım
fotoğrafları ve duygularınızı düşüncelerinizi burda paylaşabilirsiniz
merhabalar arkadaşlar güzel bir etkinliğe daha imza attık sanırım
fotoğrafları ve duygularınızı düşüncelerinizi burda paylaşabilirsiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geziye katılamadım ama Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçerken 2-3 yerde motosikletli gruplara denk geldim bayraklarına bakılırsa "aha siteden elemanlar" diye düşündüm bir an acaba peşlerine takılsam mı diye düşündüm ama kollarımda o dermanı bulamadım gelecek sene ölmezsek eğer mutlaka katılmak isterim ama...
Alper bir yuvacık gezisini de sayende geride bıraktık, benim torunlarim da bu geziye katildiginda organizasyonu yine sen yapacasin eminim:-) emegine saglık kardeşim.
Foto paylaşan arkadaşlardan KİM KİMDİR gibisinden bilgilendirirse çok seviniriz....
Öteki türlü sadece foto olmaktan öte gidemiyor bizim için..
Öyle melül melül bakıp geçiyoruz...
Şimdiden teşekkür herkese..
bu ilk videomuz
mıhlamayı tam mıhlayamadılarsa da biz peynir helvası kıvamında bir besin tüketsekte sonradan gelen mantarları alper beyden kurtarmaya çalışsakta çok çok güzel bir geziydi ahh bir de gürsel'in cbf acık daha geç redline a girseydi iyiydi beaa
tek kelime ile mükemmel bi organizasyon yanlız çatal bıçak bardaklarda bir önceki gelenlerin yemek artıkları vardı o kadar o da önemli değildi )) <organizatör arkadaşlara teşekkürler>
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Tanışma faslında kimsenin ne dediğini anlamadım iyi mi...,Bir tek irfanı anladım ,
Onuda tanıyordum ondan....
Her şey ayrı ayrı çok güzeldi.
Geziler gibi evlenme teklifleri de gelenekselleşirse şaşırmayın derim
Grubu karıştırıp fazercılarla önce bir Kartepe yapsamda ilk katılımımdı... Sohbet, yemek, ortam güzeldi... Emeğinize sağlık...
Ben eve yeni giriyorum bizim gezi biraz uzun sürdü
Umarım herkes geziden memnun kalmıştır. Fotograflar yarına
güzeldi ya,suda batmayan adam ile ayni masada olmanin ekmegini yedik (gercek snlam da ) o kadar cok yedik ki sonun da tatli gelmedigine sevindik
Cok guzel bir gezi oldu emegi gecen arkadaslara tesekkur ederiz.
:((
Benim hanım evden çıkmadan da çok yemişti motor çekmedi
Ama görsellik ve arkadaşlık süperdi katılan herkese sonsuz teşekkürler.
Bu arada bi arkadaşımıs su yoluna düşmüştü sıcakken anlamamış olabilir belki ama umarım birşeyi yoktur. (GEÇMİŞ OLSUN)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
[IMG][/IMG]
Alper abi afiyet olsun ) (Yemek yerken gözün kimseyi görmez oldu valla)
Gerçi helalin var sen yemek yiyene kadar biz süpürmüştük tabaklarımızı. .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)