Alper abi feci beyazlatmışsın saçı
o kadar katılmak istiyodum bu geziye yine olmadı
inşallah seneye iznimi buna göre ayarlıyacam
Alper abi feci beyazlatmışsın saçı
o kadar katılmak istiyodum bu geziye yine olmadı
inşallah seneye iznimi buna göre ayarlıyacam
güzel bir gezi oldu kaza geçirenlere geçmiş olsun evlilik yolundaki çifte mutluluklar
Gelmedigim icin cok pisman oldum ikilemde Kalmistim Keske Gelseydim Artik takip Ediyorm En Kisa zamanda Esimle Bende size katilacagiz .
fotoğraflar içi teşekkürler hocam ellerinize sağlık güzel geziydi evlilik yolunda mutluluklar darısı başımıza inşallah =)
gezi çok güzel olmuş çok heves ettim umarım 8.de bende olcam
evlenen arkadaşlarıda tebrik ettim ne güzel olmuş nede hoş olmuş bir ömüüüüüürrr mutluluklar )
güzel gezi olmuş, çifte mutluluklar
bir video daha
gurubu yakalayınca
Herşey çok güzeldi artık bende aranızdayım bundan sonra alper sana ayıca eşekkür ediyorum tanıştığıma tekrar memnun oldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
En komiğide benim ya salak salak etrafıma bakıyorum ne olduğunu anlamaya çalışiyorum abi alper bana nick diyo:-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Cok teşkkürler alper kardeşim
Her sene olduğu gibi bu senede güzel bi etkinlik oldu... Emeği geçen herkesin ellerine, yüreğine sağlık.
Bu video da bizim opetten 10:00 gibi çıkış yaptık yuvacığa doğru...
http://7tepemotosikletkulubu.web.tv/video/upnmqxl1jgw
7 Tepe Motosiklet Kulübü
resim paylaşım ve organizasyon için emeği geçen katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)