Tam olarak bu sene gerçekleştirmeyi düşündüğüm geziyi yapmışsınız.Uğradığınız yerleri copy/paste yapıcam
Tam olarak bu sene gerçekleştirmeyi düşündüğüm geziyi yapmışsınız.Uğradığınız yerleri copy/paste yapıcam
kah duygulandık ,kah güldük kah hayellere daldık.teşekkürler.not:Muhammet ağbeyin oğluna da acil şifalar diliyorum.(biraz zaman geçti ama..)
Maşallah... Güzel gezi olmuş. Gençlere taş çıkartırsınız... )
Harika olmuş. Emeğinize sağlık.
Geziniz çok güzel olmuş, açıkcası kıskandım : ). Bu arada çektiğiniz sele fotograflarını arşivime ekliyorum, ilerisi için kullanmayı ümid ederekten ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
8 gün gezdik. ekip uyumlu olunca zevk alıyorsunuz.
vallahi süper gezmissiniz tebrikler Karahisar03
Tekrar dan diyorum süper gezi olmuş. Romanya civarındaki araba fiyatlarına şaşırdım ya bavulu toplayıp bende gidecektim nerdeyse Elinize sağlık kesenize bereket deponuz yedek yüzü görmesin
arkadaşlar, her birinizin eline sağlık hep tekeriniz düz bassın , özellikle tam koruma hakkında yazdıklarına katılmamak elde değil özellikle saygı duyma konusundaki tespitlerin çok doğru,28 Haziran da nasip olursa eşimle birlikte Ankara üzerinden Dörtyol a oradanda sahili takip ederek tekrar İzmir e dönmeyi planlıyoruz bizimde toplamda 8 günlük bir gezimiz olacak, uygun olacağınız bir günde sizle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 532 337 74 79
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)