Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

2500 Km lik Mini Ege Turum Başlıyor...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    askon ve yesewi dostlar...selamlar....

egelimkırküç başkan sanada selam olsun ...

gezi bu öğlen 13 itibariyle bitti...eve döndüm...ama bende bittim...bayağı yorulmuş ve kirlenmişim...

çok detay yazmak ve video fotoları sizle paylaşacağım en yakın zamanda ama bunun için bir pc lazım...

pcnin sorunu çözülemedi teşhis dahi konulamadı henüz...ya anakart ya işlemci diyor arkadaşım...

şu an net kafedeyim bu bebeleri ergenleri sabahlara kadar zopalamk isterim aslında...nası heyecanla oyun oynuyorlar...her hareketleri olay bu veledlerin...manyak lan bunlar... çocuk işte...ev pc düzelir düzelmez gereken bomba bir konu açıcam...herşey çok güzeldi...

dün gece mutlu reyizde kaldım sabah hemen roketledim yola revan oldum...lodos nedeniyle deniz trafiği durunca 150 km daha girdi dabi...toplamda 2250 km yardırmışım...kemiklerim ağrıyor...totoşum malumunuz ağrıyor...sele perişan etti...araya bir minder koymama rağmen yani düşün...

pc hallolsun güzle bir konu açıcam bizzat teşekkür edicem..şimdi net kafede bebeler gürültü yapıyor...isimleri unuturum mahcup olurum...c.tesi pazar gece pazartesi salı yine tatilim...

ama bişey diyimmi bu kadar km benim şaftı kaydırdı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Hosgeldin mete abi manisaya gelmedin ama olsun .)
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hosgeldin mete abi manisaya gelmedin ama olsun .)

İzzetim Manisaya gelemedik kusura bakma...nedeni foçadan aliağa üzerinden bergamadan balıkesire bağlandım manisa nasip olmadı... dün akşam gece 18.30 da Aliağadan çıktım...22 ye kadar yoldaydım Susurluğa vardım pertim çıktı...gece Mutluda yatış...sonra sabah 7 de tekrar yollara düştüm...

Meriç Reyizide görmek nasip olmadı...kısmet diyelim...ama Turgutludan Thunderwolt ( MD de kasabalı45) in yanına uğradım...

birde Alaşehirde Dekoratör reyiz beni ağırladı sağolsun...
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Gsxr1000
    abi senle izmire kadar yarışmak isterdim ama fark atarım ayıp olur diye bıraktım
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki ER-6F (2011) - Yamaha Cygnus L (2015)
    Abi sağ salim tamamlamışsın çok şükür. Ama bana çağrı veya mesaj bıraktın mı? Sen haber veripte eğer farkedemediysem kusura bakma. Unuttuysan da canın sağolsun.
    mete_han bunu beğendi.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Mete; Sağ salim dönmüşsün, sanıyorum yorgunluk harici resetlenmişsindir.

Şu an okul bilgisayarından fotoğrafları göremiyorum, CBF 150 ile mi gittin? 2012 olan sonuncuyu sattın, SYM scooter arıyordun diye hatırlıyorum.
    mete_han bunu beğendi.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzzetim Manisaya gelemedik kusura bakma...nedeni foçadan aliağa üzerinden bergamadan balıkesire bağlandım manisa nasip olmadı... dün akşam gece 18.30 da Aliağadan çıktım...22 ye kadar yoldaydım Susurluğa vardım pertim çıktı...gece Mutluda yatış...sonra sabah 7 de tekrar yollara düştüm...

Meriç Reyizide görmek nasip olmadı...kısmet diyelim...ama Turgutludan Thunderwolt ( MD de kasabalı45) in yanına uğradım...

birde Alaşehirde Dekoratör reyiz beni ağırladı sağolsun...
    bileydim susurlukta pilinin biteceğini ,bırakmaz bir gecede olsa zorla misafir ederdim,evde çoluk çocuk beni beklio edebiyatı yapınca ses edemedim ,yavrucaklarına kavuş diye ama gidişinden belliydi o yolun cbf ile 1 gecede çıkmayacağı :D
    mete_han bunu beğendi.
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    Alıntı Thunderwolt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senle izmire kadar yarışmak isterdim ama fark atarım ayıp olur diye bıraktım

ganga cıbırla aşık atacak kadar delirmedim henüz...cıbırı kahale almayan rezili rüsva olur...

Alıntı BlackBaron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sağ salim tamamlamışsın çok şükür. Ama bana çağrı veya mesaj bıraktın mı? Sen haber veripte eğer farkedemediysem kusura bakma. Unuttuysan da canın sağolsun.
    ganga pc yeni getirdim daha ne nedir bakıyorum geçmiş kmesajlara seni nasıl unuttum anlayamadım desem inan...kayıt edip kafaya yazıp unutmuşsam ayrı bir Kamillik diyim ...özel mesaj atmadın buraya yazdınsa bende tamam uğrarım dediysem orda atladım...ama pmleri tek tek not aldım özellikle gelemesem bile açıklama yaptım...

Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete; Sağ salim dönmüşsün, sanıyorum yorgunluk harici resetlenmişsindir.

Şu an okul bilgisayarından fotoğrafları göremiyorum, CBF 150 ile mi gittin? 2012 olan sonuncuyu sattın, SYM scooter arıyordun diye hatırlıyorum.

evet canım abim..pc bozuktu şimdi geldi...cbf 150 ile yaptım 260 liralık benzin harcadım...harikaydı şimdi konu açıyorum yavaştan....2012 10.ayda aldığımla gittim abi...sym skuter falan aramıyodum sym 250 wolf seneye yaza düşünebilirim dedim feyste...okullar kapanıyor tabi senin kafa dağınık...

Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bileydim susurlukta pilinin biteceğini ,bırakmaz bir gecede olsa zorla misafir ederdim,evde çoluk çocuk beni beklio edebiyatı yapınca ses edemedim ,yavrucaklarına kavuş diye ama gidişinden belliydi o yolun cbf ile 1 gecede çıkmayacağı :D
    Aga ben sevmem öyle rahatsızlık vermeyi...yoksa yiyip içip yayılmayıda biliriz bazı gezginler gibi...ekmek elden su gölden...ama ters işte aga...

şimdi gezi konusuna çalışayım biraz...akşam 11 e kadar sürer galiba...

...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)