2500 Km lik Mini Ege Turum Başlıyor...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hosgeldin mete abi manisaya gelmedin ama olsun .)
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Hosgeldin mete abi manisaya gelmedin ama olsun .)
İzzetim Manisaya gelemedik kusura bakma...nedeni foçadan aliağa üzerinden bergamadan balıkesire bağlandım manisa nasip olmadı... dün akşam gece 18.30 da Aliağadan çıktım...22 ye kadar yoldaydım Susurluğa vardım pertim çıktı...gece Mutluda yatış...sonra sabah 7 de tekrar yollara düştüm...
Meriç Reyizide görmek nasip olmadı...kısmet diyelim...ama Turgutludan Thunderwolt ( MD de kasabalı45) in yanına uğradım...
birde Alaşehirde Dekoratör reyiz beni ağırladı sağolsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi senle izmire kadar yarışmak isterdim ama fark atarım ayıp olur diye bıraktım
-
Abi sağ salim tamamlamışsın çok şükür. Ama bana çağrı veya mesaj bıraktın mı? Sen haber veripte eğer farkedemediysem kusura bakma. Unuttuysan da canın sağolsun.
-
Mete; Sağ salim dönmüşsün, sanıyorum yorgunluk harici resetlenmişsindir.
Şu an okul bilgisayarından fotoğrafları göremiyorum, CBF 150 ile mi gittin? 2012 olan sonuncuyu sattın, SYM scooter arıyordun diye hatırlıyorum.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
İzzetim Manisaya gelemedik kusura bakma...nedeni foçadan aliağa üzerinden bergamadan balıkesire bağlandım manisa nasip olmadı... dün akşam gece 18.30 da Aliağadan çıktım...22 ye kadar yoldaydım Susurluğa vardım pertim çıktı...gece Mutluda yatış...sonra sabah 7 de tekrar yollara düştüm...
Meriç Reyizide görmek nasip olmadı...kısmet diyelim...ama Turgutludan Thunderwolt ( MD de kasabalı45) in yanına uğradım...
birde Alaşehirde Dekoratör reyiz beni ağırladı sağolsun...
bileydim susurlukta pilinin biteceğini ,bırakmaz bir gecede olsa zorla misafir ederdim,evde çoluk çocuk beni beklio edebiyatı yapınca ses edemedim ,yavrucaklarına kavuş diye ama gidişinden belliydi o yolun cbf ile 1 gecede çıkmayacağı :D
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Thunderwolt adlı üyeden alıntı
abi senle izmire kadar yarışmak isterdim ama fark atarım ayıp olur diye bıraktım
ganga cıbırla aşık atacak kadar delirmedim henüz...cıbırı kahale almayan rezili rüsva olur...
BlackBaron adlı üyeden alıntı
Abi sağ salim tamamlamışsın çok şükür.
Ama bana çağrı veya mesaj bıraktın mı? Sen haber veripte eğer farkedemediysem kusura bakma. Unuttuysan da canın sağolsun.
ganga pc yeni getirdim daha ne nedir bakıyorum geçmiş kmesajlara seni nasıl unuttum anlayamadım desem inan...kayıt edip kafaya yazıp unutmuşsam ayrı bir Kamillik diyim ...özel mesaj atmadın buraya yazdınsa bende tamam uğrarım dediysem orda atladım...ama pmleri tek tek not aldım özellikle gelemesem bile açıklama yaptım...
sereye adlı üyeden alıntı
Mete; Sağ salim dönmüşsün, sanıyorum yorgunluk harici resetlenmişsindir.
Şu an okul bilgisayarından fotoğrafları göremiyorum, CBF 150 ile mi gittin? 2012 olan sonuncuyu sattın, SYM scooter arıyordun diye hatırlıyorum.
evet canım abim..pc bozuktu şimdi geldi...cbf 150 ile yaptım 260 liralık benzin harcadım...harikaydı şimdi konu açıyorum yavaştan....2012 10.ayda aldığımla gittim abi...sym skuter falan aramıyodum sym 250 wolf seneye yaza düşünebilirim dedim feyste...okullar kapanıyor tabi senin kafa dağınık...
Tolme adlı üyeden alıntı
bileydim susurlukta pilinin biteceğini ,bırakmaz bir gecede olsa zorla misafir ederdim,evde çoluk çocuk beni beklio edebiyatı yapınca ses edemedim ,yavrucaklarına kavuş diye ama gidişinden belliydi o yolun cbf ile 1 gecede çıkmayacağı :D
Aga ben sevmem öyle rahatsızlık vermeyi...yoksa yiyip içip yayılmayıda biliriz bazı gezginler gibi...ekmek elden su gölden...ama ters işte aga...
şimdi gezi konusuna çalışayım biraz...akşam 11 e kadar sürer galiba...
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)