Sevgili pandamız saat 16:00 itibarı ile konuğum olarak bizi şereflendirmiştir şu saat itibarı ilede istirahate çekilmiştir duyurulur
Aslm hocam
Metahan abi izmire giderken manisa merkeze ugrayacagın duyumunu aldım Salıya kadar gelebilirsen görüselim
Başkan bu kadar kmyi hangi motorla katedeceksin. motorun ve ekipmanların konusunda biraz bilgi verebilirmisin
Tamam abi kaydettim. Mesaj atıyorum.
hayırlı yolculuklar metehandro :D izmir e hangi gün geleceksin ne kadar kalacaksın
Metehandro saat 15:20 itibari ile Kütahyadan Uşağa doğru yola çıktı soranlara selamı var GÜLE GÜLE SEVİMLİ PANDA
edit : Bu gün çekmiş olduğumuz Kütahya gezi fotolarını akşam üzeri paylaşıcam buradan
Ramçomm aleküme selam...
sağol dostum...kötayalı olsun çamurdan olsun diyorum..kötayada bomba bi melmeketmiş..Ahmet Agam sağolsun mahle mahle gezdirdi
Allah senden hoşnut olsun reyiz...valla kendi evimde gii rahat ettim..perşembe cuma nasipse İzmirdeyiz..ya konak polis evinde ya da tcdd misafirhanesinde takılırız...ya da İlhami Abi bizi bırakmaz...
İzzetim evde eyleştik izin başında şimdide kıvranıyom napsamda orayada gitsem deyi...arayam seni ganga...537 335 22 33 bi mesaj at agi kaydedem...gelemesemde araşak...cumartesi akşamı nöbette olcak şekilde yardırıyom agam...
cbf 150 ile 94.000 km tecrübem var dostum biraz ona güveniyom aslında... montum 69 liralık dıfı kaskımda marushın...amaç gezi ise gerisi teferruat diye düşünüyorum...çok bilincli bir kullanıcı olduğum söylenemez...
eyvallah ganga...
abicim perşembe cuma ordayım gib,...öperimm..
Ahmedd reyizzz nöbette yardırıyosun biliyorum...haftaya cumartesi akşamıda ben yardırıcam nöbette...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı yolculuklar metehan abi güle güle git gel inş. kazasız belasız kütahyada olcaktım normalde asker dönüşü ancak ailemin baskısı baskın geldi ve eve gittim seni göremedim önceden gezin belli olsaydı ahmet abinin yanına giderdim asker dönüşü inş. bir dahaki sefere görüşürüz bu taraflarada beklerim
olum bi soluklan,azıcık ara ver lam,
köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,kö fte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köft e,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte, ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ciger,köfte,ci ger,köfte,ciger.........................
bi dur,iki satır yaz şu foruma
Eveett şimdi gelelim Mete gankamla yapmış olduğumuz icraatları sizlerle paylaşmaya
Kötayamızın menşuurr Döner gazinosuna çıkardım onu gelir gelmez ayağının tozuyla hemide
Az sonra manzara görmüş panda izleyeceksiniz
Akşamada yeğenimin nişan törenine katılarak bizleri onurlandırdı sağolsun nişandan sonra eve geldik demledik çayımızı vurduk muhabbetin dibine baktımki pandacık yorulmuş gözkapaklarına koyacak kibrit çöpü aramakta daha fazla tutmadım artık istirahate aldık kendisini ertesi sabah yerel ve yöresel lezzetlerle (haşhaşlı pide ve Kötaya gevreği eşliğinde) sıkı bi kahvaltı ettik
kahvaltıdan sonra benim karakızı almaya işyerine yani Kötaya gara yardırdık cbf la
Benim karakızıda alıp makineleri çiftledikten sonra dooğğruuu güzide mesire yerlerimizden olan çamlıcaya topukladık
Pandamızın ciğerlerini yeter diyesiye kadar çam havasıyla doldurduktan sonra gene Kötayamızın cikis mekanlarından olan karavanda bi kahve molası verdik
Biz oradayken geçen 19 mayıs korteji sonunu yakalasakda bi kare alıyoruz hemen
Sonrasındada Kötayamızın simgesi menşur vazomuzun önünde bi hatıra fotosu almayı ihmal etmedik tabiki
Sonrasında gözünü yola diken sevimli pandamızı daha fazla tutamadım tabiki (ee memleket hasreti haklıda bi yerde)
Kötaya tabelasının çıkışında klasik pozunu verirken
Buda aynı yerde pandamızın karizmatik pozu
Kendisine ufak bi torpil yaparak yol ayrımına kadarda uğurladım bu arada
34 plakasıyla Kötayadan MT nin sevimli pandası can dostum Metehan kardeşimde geldi geçti böylece güle güle Mete yolun açık olsun İzmirde görüşmek üzere aga
ganga perşembe öğlen 14 de izmirde olurum ara beni...
abicim footlar harika çıkmış valla rüya gibi dolandık...valla fotolara yorum bile yazamıyom halaoğlunun tükkandayım internet bu dünyada yok gibin
iyi ettin aga...şimdi sen biraz kafa dinle...askerliği unutmaya başla illaki görüşürüz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
savaşş abiii bizim hayatımız net olmuş..ama gezgin adamlar az özletir kendini...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
..............
programım şöyledir...
22 mayıs manisa salihlide...23 mayıs perşembe izmirde...24 mayıs eve dönüş..cumartesi akşam nöbet ...
egelim43 abim adamın dibisin bea..içimden geçti bi yazam dedim...10 numara adamsın laaann...
.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mete de değişim var kayrak (ince taşı sac niyetine kullanıyoruz yani eti taşta pişiririz) teklif ettim istemedi!! Dünya bozuluyor galiba
reyiz seneye yaparız yav abi oturursak sac et vs ben karahallıdan çıkamazdım...ağırlık çöker falan... nası yorgundum abovvv...gece 01 de daha Uşak yolundaydım...doyamadım ama köyüme...ve sizlere...
elimde fotoğrafların var...
Mecburen rüşvet vereceğiz. Deşifre olmayalım
bir yarım epmek ciğerle beni kandırabilir elime pamık şekeri verebilirsin...peki sana bir önerim var...Perşembe öğleden sonra İzmire gel Foçada yatılı kalalım bir abimizde (60 lık ehtiyar bir matorcu büyüğümüz Necatik35 nikli İlhami Kolgak) zabahınanda ben istanbula sen arzu ettiğin yere ne dersin....ha vaktin varsa ben bursada dolanıcam send egel bursadan dağılcaz eve dama...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Ahmet Ayen sizi gıdışınızdan öpüveemişmiydim... napıyon lan bekciii Amaaaadd...
Aaayynıı bee yaaa de bakam de bende sana decem izin dönüşü heç bitmicek sanıyon yalım sen izini
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Aaayynıı bee yaaa de bakam de bende sana decem izin dönüşü heç bitmicek sanıyon yalım sen izini
olm varya 2 dakkada satış listesine aldın beni kızım dedin dayanamadım yoksa tefe koyardım senide neyyyyyseeee
sayın metehan kardeşim bende varya ne gezmiştır ne resımler vardır heyacanı ile bakındım ama hayal kırıklığı yaşadım böyle gezı raporumu olur .Nerde köftelerrrrrr nerde o güzelim köfte resımlerı
Bu ekip neden Çivrilden geçmedi :/
Askon kardeşim pandamızın şu sıralar yeni trendi video çekmek video manyağı olmuş durumda kendisi az evvel telefonla konuştum şu an karacabeyde Salcano7946 (mutlu) kardeşimiz ile birlikteler sabahına İstanbola memleketine dönmek üzere yola revan olucakmış herhalde videolarda pazartesiye falan gelir izleriz buradan
Ekip derken panda tek başına çıktı geziye yesewi kardeş bana uğradı Kütahyada beraber takıldık sadece 1 gün
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)