HAyırlı yolculuklar,
Abi bir Fethiye, Bodrum, Kuşadasına ne kalmış şurada
HAyırlı yolculuklar,
Abi bir Fethiye, Bodrum, Kuşadasına ne kalmış şurada
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Hayırlı yolculuklar şef. =) Umarım güzel bir tatil geçirirsin. =) Bu gezinden çok 6000 km lik karadeniz gezini merak ediyorum. Takipteyük =)
İyi yoyculuklar.Tekerin düz bassın...
yolun açık olsun abi,takipteyiz
Sağ sağlim git gel yeter bize.
bizide götür bizidee güle güle git, güle güle gel ..
minik adam ben denizlide iken neden uğramadın denizliye... tekerlerine sıkacam senin...
yolun acık olsun..
Aga numaram duruyormu yoksa mesaj at
eyvallah ganga...
eyvallah...yok bu sefer çengelli ip bulundurucam ganga...
sağolasın...bende hafta sonu Uşakta olurum gibi...
eyvallah ganga...daha plaka takılı değil reyiz... cuma mantıklı görünüyor ...
söz vermeyim agam ...kısmet diyim...
eyvallah usta...
yoluda özledim memleketide aga...ve bunları sizle paylaşmayıda...eyvallah...I'm at home ..
eyvallag gango..
eyvallah ganga...
aga Muğla şimdilik ters kaldı yav...Bodrum düşünüyordum ama ertelicem gibi...
eyvallah reyiz..öptüm...cepten kısa kısa I'm at falan diycem buraya
amin usta...her gezi öncesi biraz da tırsarım yolda neyle karşılaşacağımız mechul...
eyvallah devrem...
eyvallah reyizz..
sağol ganga...araya kaynatalım dedik başlatalım dedik izinleri..bunaldım biraz hava alam gelem..1000 lira sabit gelirim olsun köyde yaşarım gelde inan buna...
nerden bildin abi.. sizi bir yerden tanıyorum sanki...
aga izin şöyle 1 ay olsa varya ne güzel olurdu o dediğin..offf...
eyvallah ganga...bu ara sıcak gezisi diyelim..karadeniz gezisi görmediğim bir güzergah olduğundan daha keyifli olacak...
eyvallah aga... amin...
uzun yolda yenen herşeybal kaymak geliyo valla sizi bilmem ama ..
eyvallah ganga...
eyvallah usta...
eyvallah ganga...
seni kesmez agi artık EGe mege çıktınızmı Sabitle yardırıyonuz Orta Asyaya
ganga haklısın kısmet diyelim..sen askerken matorum aktiva falandı...geçen sene yalan oldu benim için reyiz...
eyvallah ganga...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
dostum bir çağrı atarmısın kaydedeyim sana zahmet...
Alaşehir ve Turgutluya uğrayacam aga...aralar 40 km ganga bişe değil...
..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İzine çıkar çıkmaz gezmeye başlamazda evde tosun gibi yatarsan aha öle iptal edersin Bodrumu Modrumu plaka takılı değilse tak ganga topcasede değilmi nasılsa
abi sen şimdi yaz nöbet drumunu benim kafa çalışmıyo ne nedir şeklinde...bu akşam evdesin yarın akşama kadar..yarın akşam nöbettesin vs bi devam etsene pazar yuvacıkdasın vs...abi sana kolay gel demek...ailesi var çoluk var çocuk var torun tombalak var.. deli öpmüş gibi dolanamam çocuğu okuldan alıyoz falan fistan...Bodrum ebesinin damındaymış abi ben daha yeni inceliyom harita rota kaç km sitelerini..
Pandacım ben bu akşam evdeyim yarın yani perşamba akşamı nöbetteyim cuma sabahı çıkarım nöbetten cuma gündüz gece boşum c.teside aynı şekilde gündüz gece boşum (ama gece yeğenin nişanı var) pazar gündüz boşum nasipse Yuvacık gezisindeyim pazar akşamı nöbetteyim p.tesi gündüz gece boştayım salı gündüz nöbetteyim gece boşum çarşamba gündüz boşum gece nöbetteyim -al sana 1 haftalık plan program tepe tepe kullan-
o zaman cuma akşamı sende olacak şekilde gelem aga düğünd ernek nişan varsa ben cumartesi öğlen uşakta olurum...uyarmı...
şimdi siz bayağı sağlam gezdiniz...çıta yükselir hep böyledir..illaki rota en son güzergahı geçmelidir... 2500 km lik ege turuna mini diyen ben örnek işte... 3 günde 1400 km devirince 1 haftalık süre bana dünya turuna yeter gibi geliyor ...
Cuma sabahtan çık yola öğleden sonra gel gezdirip dolaştırayım seni akşama kalırsın bende c.tesi sabahta çıkarsın öğlen varırsın Uşağa uyar öyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)