Yol Haritası
Sabah gitme planımız vardı işimin uzaması sebebiyle geç kaldık fazla bişey yapamadık.Burgmanla gidecektik onuda abimin alması sonucu kaldık benim canavarıma.Allah kaza bela vermesin çin işi falan ama beni hiç yarı yolda bırakmadı bende onun bakımlarını aksatmıyorum.Bende yola çıkmadan çekeyim bir yakışıklı fotoğrafını dedim
Bu şekilde yakıtı ucuza getirdik ve birazda totomuz ağrı çekti ama buna değdi dönüştede km 8045 olmuştu 200km yol yapmışız
İnciraltı
Yola çıkmadan önce yeni lastiğin fotoğrafını çekmiştim iyikide çekmişim bana konu olucak.İşte taktırdığım DUNLOP lastiklerim.Faydasını çok gördüm.Bu hafta frenlerin değişmesi gerekn parçalarını değiştirdim.İyi bir bakımdan geçti motorum.Çeşme dönüşü Urla'da duble yol fakat bölünmüş değil.Karşı şeritten gelen araç bizim önümüzden geçerek sokağa giricek farlarıda gözleride kapalı.Kaba tabirle kafası güzel abimizin.Bir anda çıktı önümüze mesafe çok yakındı aramzda 80 km/hz'la gidiyorduk.Ön arka fren motor freni korna,Ön tekerim kaydı arka fren 10 M fren izi vardı asfaltta çok iyiydi aracın gireceği sokağa doğru (sağ taraf) mtoru sürdüm araç durdu yolun ortasnda tam aracın ön plakasında durdu motor.Kusura bakmayın özür dilerim dedi adam ve biz cevap vermeden bastı kaçtı.Elimiz ayağımız titriyo tabi bizim.bi 10 dk kendimize gelemedik diyebilirim.Herşey bizden yanaydı bu olayda bu bizim en büyük şansımız.Ve şunu aklınızdan çıkarmayın MOTOR ÜSTÜNDE HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN BAKIMLARI AKSATMAYIN.ÇİN İŞİDE OLSA BİZİ ÖLÜMDEN KURTARDI DİYEBİLİRİM.
Buda Ensar abim tam kafa dengi olduğumuzdan bize her yol paris
Huzurlarınızda ben Urla sahil
Yoluda çekmişim giderken dönüşte burda ne macera yaşayacağımızı biliyomuş gibi
Tabela
Urla'dan çıkış
Yol 30 Km bu şekilde hafif virajlı ve ağaçlı
Kendimi biran Amerikan Filmlerinde hissettim
Tabelayı çekemedim bunu çektim ÇEŞME'deyiz.
Buda alışveriş yaptığımız market.marketçide bizi dükkan fotoğrafı çekiyo zannetti
Ilıca sahili
Çeşmede gün batımı
Apaçi duruşlu bir uzaylıyı anımsatıyorum fakat çekilmesekte olmaz
Ilıca sahilinde KM'yi çekeyim dedim
Çeşme Kalesinin biraz üstünden
Buralara daha güzel daha çok gezilmiş fotoğraflar atmayı istiyorum.Bizde motorlu çok ama uzun yola çıkan yok en fazla 3 motor olabiliyoruz malesef bize katılmak isteyen varsa haberleşebiliriz.Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.