fotolar ve anlatım tam blog luk olmuş teşekkürler
fotolar ve anlatım tam blog luk olmuş teşekkürler
eline sağlık arkadaşım fotolarla çok güzel bir anlatım olmuş
ayvalıkta 5 senem geçti çok güzel yer havası süper astım hastalarını doktorlar tüm dünyadan orayı öneriyor sarımsaklı plajı ise dünyanın sayılı uzun plajları arasında cunda da rakı balık rokka keyfi ve gün batımı süperdir gitsem mi dedirttiniz ama tek gitmek zevkli olmaz herhalde ufak makineyle anca 10 motor olursak zevkli olur gibime geliyor o da iş zaman sıkıntısı bi türlü arkadaşlarla aynı ana denk gelmiyor çok güzel paylaşımdı eski günlerimi hatırlattınız ama ben tek gitsem yatma kalkmaya para vermem sohbete muhabbete de (sezon başı veya sonu) çünkü çoğu yerlisini tanıyorum
Linkdeki etkinliğe bi bak istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...k-isteyen.html
Sende bize katılırsan memnun oluruz.
hersene gidiyorum ayvalığa hersenede başka motorla gidiyorum dogma büyüme ayvalıklı gibiyim. busenede gitmek nasib olur inşallah .. haziran 21 teker döner bekle beni ayvalık geliyorum ..
resimler harika güzel gezi olmuş . keşke aranan köfteciyede gitseydiniz .. bidahaki sefere aklınızda olsun mutlaka ugrayın
motorun çalınmaması için böyle yapalım arkadaşlar
gezi harika olmuş, resimler çok güzel emeğinize sağlık
ayvalık bende tam hayal kırıklığı oldu bende..hiç keyif almadım desem yeridir...kaldığım otelin otantik havası hoşuma gitti sadece...cundaya dolmuşla gittim denize girmek için saçma sapan bi yeri tavsiye etti şöför..denizi desen hoşuma gitmedi..cundanın çarşısına gidebilirmişim o zaman..
meze fiyatı 20 tl abartmışlar biraz alsınlar bi taraflarına tövbe tövbe ya...
Lesvos. Midilli. Ye. Gitseniz burdan. Ucuz. Bu ne. Lan. S.........
Ahtapot. Kaslı. Hayvandır. Yumuşak. Olmakta icin. Döövmek laz im. Zehirli. Değil. Yani.
Sonra. Kaldığını. Yer hotel. Çok çirkin. Kızma.
Yavsaklar. 80 tl balığın. Kilosu. Olurmu. Barbun. Laus. Hariç. Tabiiki
Cunda. Yi. Eski. Resimlerden. Görmen. Laz im. Şimdiki. Hali. Bokkk. Gibi. Ada. Olan. Yeri. Kalk. Sen. Doldur.
Kara ile. Birleş tir. Doğayı. Kat let mede. Üstümüze. Yok
Aynı. Izmir. Kordon. Boyunu doldurmak. Gibi. Sağolsun. CHP. Li. Belediye. Anlayışı.
Cunda. Güzel. Bir yer değil. Sonuçta. YadA. Sana. Güzel geliyor....sen güzel. Yer gormemis sin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)