karaburun çeşme ve kıyı turu(15 saatlık gezi)-izmir
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel bir paylaşım olmuş içimiz ısındı.teşekkürler
-
Tebrikler güzel bir gezi olmuş, Ayrıca şu Alaçatı'daki plaj nerde tam olarak ?
-
onurpark adlı üyeden alıntı
Tebrikler güzel bir gezi olmuş, Ayrıca şu Alaçatı'daki plaj nerde tam olarak ?
sörf plajlarının ilerisindeki donuşte yolu biraz saçma..
-
Kısmet olurda son tayinimi memleketim olan İzmire çıkarmayı başarırsam motorumla gitmeyi istediğim yerlerden biridir Karaburun tarafı.Yolları gerçekten çok virajlıdır pek sürat yapılmaz öyle ki ben evden Karaburun eğrilimana balığa giderken 100km lik yolu üç saatte gittiğimi bilirim.Paylaşım için teşekkürler.
-
Elinize , cebinize , motorunuza sağlık. Güzel bir gezi yapmışssınız be abi maşallah =) Güzel ekip olmuşsunuz
-
-
İzmir İl Temsilcisi
güzel gezi ellerinize saglık
-
Çok güzel gezi, benim de canım çekti şimdi
-
oğleydi bidaha yapcam yakın bir zamanda ama bu sefer sadece karaburun olcak gezilcek cok yeri varmış çok hızlı geçdik biz birçok kısmını..
-
Ben omlete takıldım. Tarifini alabilir miyim?
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Ben omlete takıldım. Tarifini alabilir miyim?
:D ne demek once konserve tonbalığını tavaya koyuyoruz :D sonra birbirinden ayrılana kadar yanı 5 7 dk ka arası tavada pıstıkden sonra dovulmus sarımsaklarımızı tavaya koyuyoruz 2 3 dk daha pistikden sonra yumurtayı sarısı dağılacak sekilde kırıp pişiriyoruz :D gune zinde başlamanın yolu.. :D ozelikle uzun motor yolculuklarında boğağaza gelen havadan usutme hafif bir üşütme olduğundan sarımsak faydalı oluyor gibime geldi :D
-
Gezi harika fotolarda, ama o 360 km nin hız ortalaması hesaba katılırsa 7-8 saat sürüş yapar... Tam deli motorcu işi
Tebrikler...
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Gezi harika fotolarda, ama o 360 km nin hız ortalaması hesaba katılırsa 7-8 saat sürüş yapar... Tam deli motorcu işi
Tebrikler...
teşekürler geri kalan kısmı denize girme orda burda gezmeyle geçdi hız ortalaması 110 du nadiren kendi kapımızda yarıstık ama oda 130 felan cıkmısızdır kara burun yoluna girene kadar bu.. gece donusdede yorucu olduğu icin 10 km o onde oldu ben takip ettim 10 km ben otobana gelince vermedim onde ben.. :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)