bi gezelim dedik Uçan Su Şelalesi
-
benim kol kırık ama sürüşüne güvendiğim 1 arkadşımla 1 motor 2 kişi çıktık yollara
hava kapalı acaba yağmur yağarmı endişesi falan.
rüzgarda epey fazlaydı.
Manavgat merkezden başladık yolculuğa hedefimiz.Gundoğmuş ilçesine 20 km uzaklıktaki uçan su şelalesiydi
bizim toplam mesafemiz 100-105 km dönüşüyle 200 km falan
bunlarda resimlerimiz
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
-
Sadece ben mi 1 resim görüyorum?
Boş bir yol görüyorum sadece, kırık kol ile bu kadar gezebildim mi demek istiyorsun?
-
metci adlı üyeden alıntı
Sadece ben mi 1 resim görüyorum?
geliyor gerisi bi deneme için ilk resimi yükledim
epey resim var uzun surcek
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
İyi yapmışsınız. Antalya'da gezilecek yer çok
-
-
Güzel gezmişsiniz... Gerçekten çok fazla doğal güzellik var... Paylaşım için teşekkürler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
güzel gezmişsiniz tekerinize ve yüreğinize sağlık,teşekkürler
-
Asfaltta bi anormallik görüyorum. Erimez asfaltmı bu
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Asfaltta bi anormallik görüyorum. Erimez asfaltmı bu
yakın zamanda yapılmış ve çok az araç geçer üzerinden belki ondandır
-
Harika manzaralar yolum düşerse bende uçansu şelalesine gideceğim emeğinize sağlık daha nice kazasız belasız geziler dileğiyle
-
Sular hep uçuyor Bursa da da su uçtu şelalesi var.
-
Güzel yermiş. Arkada ki bungalowlar konaklama için mı?
-
busel adlı üyeden alıntı
Güzel yermiş. Arkada ki bungalowlar konaklama için mı?
evet yaz ayları ozellikle hafta sonları fuul oluor.tv falan yok orası çok serin klimaya gerek yok zaten klimada yok.kışları ısınmak için ufo ve odada duş ve w.c varmış.kış fiyatı günlük 60 tl,yazın 100 falan ne koparırlarsa gibi bişey
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Sular hep uçuyor
Bursa da da su uçtu şelalesi var.
burda bide Serik ilçesinde uçan şelale var.alçım gitsin onada gideceğim
bursanın neresinde o ?
devlet memuru kardeşim var bursada.belki pazar günü bursaya gideceğim
-
Tam olarak yol tarifi lütfen..
-
Antalya merkezden başlıyorum tarife.
antalyadan manavgat-alanya-mersin yazan istikabete doğru gidiyorsunuz.yaklaşık 80 km sonra manavgat ilçesine geleceksiniz.manavgatı 13-15 km geçince yol 2 ye ayrılcak.akseki-konya-gündoğmuş yazan tarafa doneceksiniz.o yolu takip ederek gündoğmuş yol ayrımını göreceksiniz yaklaşık 35 km sonra.gündoğmuş yol sapağına devam edince 35-40 km sonra gündoğmuşa geleceksiniz.gündoğmuş ilçesinin hemen başlangıcında beldelere ve köyleri tarif eden tabelalar var.o tabelalardan köprülü güzergahını takip edeceksiniz sürekli yaklaşık 25 km sonra şelaledesiniz.zaten şelaleye 5 km kala bilgilendirme tabelaları başlıyor.
antalya merkezle şelale arası yaklaşık 180 km
-
yıllardır manavgata tatile giderim ama bunu yeni gördüm bu yaz muhakkak bu şelaleye gideceğim
-
Bende Serik gebizdeki uçansu şelalesi sandım buda güzelmiş buraya giriliyormu En yakın zamanda buraya bir tur ayarlayayım Teşekkürler paylaşım için kampda yapılıyor sanırım kampda güzel olur ;)
-
gorkem0707 adlı üyeden alıntı
Bende Serik gebizdeki uçansu şelalesi sandım buda güzelmiş buraya giriliyormu
En yakın zamanda buraya bir tur ayarlayayım
Teşekkürler paylaşım için kampda yapılıyor sanırım kampda güzel olur ;)
bende o senin bahsettiğin serikteki şelaye gideceğim kısa süre sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
yıllardır manavgata tatile giderim ama bunu yeni gördüm bu yaz muhakkak bu şelaleye gideceğim
bu manavgatta değil.gündoğmuş ilcesinde arada 100 km mesafe var.
manavgatta görmediğini düşündüğüm 2 yer var
1 saklı cennet
2 seleukela
gordun mu buraları ?
-
-
16 Haziran 2013, 22:02
Buraya yarın gideceğim umarım yolu bulurum ! Google mapsden bakıcam tekrar senin tarifine göre teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)