bi gezelim dedik Uçan Su Şelalesi
-
16 Haziran 2013, 22:10
gorkem0707 adlı üyeden alıntı
Buraya yarın gideceğim umarım yolu bulurum ! Google mapsden bakıcam tekrar senin tarifine göre teşekkürler.
numaramı özel msjla atıyorum ihtiyac duyarsan yolda ararsın ben tarif ederim sana
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
-
16 Haziran 2013, 22:32
burası benim köye 10 km uzaklıkta alanyadayım ben ama aslen gündoğmuşluyum çok güzel bir yerdir eski benim gezi resimlerimde var buraların işte o resimler bakmak isteyenler için bende atayım
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/85405-gundogmus-ucan-selale-ve-daglara-dogru.html
-
16 Haziran 2013, 22:41
fat280 adlı üyeden alıntı
burası benim köye 10 km uzaklıkta alanyadayım ben ama aslen gündoğmuşluyum çok güzel bir yerdir eski benim gezi resimlerimde var buraların işte o resimler bakmak isteyenler için bende atayım
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/85405-gundogmus-ucan-selale-ve-daglara-dogru.html
reklam yap ma la benim konumda hemşo
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
17 Haziran 2013, 09:36
sağolun arkadşlar çok güzel yerler buralar antalyanın batısını %70ni keşf ettim sırada alanya - manavgat tarafları var sizlerin sayesinde böyle cennet yerleri öğreniyorum buün saklıcennet e yola çıkıcaz arkadş ile İnt.de yol tarifini aldım not olarakda yazdım kadir eğer bulamaz isem seni rahatsız ederim kardeşim hayırlı günler herkese
-
17 Haziran 2013, 12:03
Güzel bir gezi olmuş gözüm kaldı açıkcası
-
18 Haziran 2013, 03:21
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş
gözüm kaldı açıkcası
kış gelsin bende senin memleketi gezeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
gorkem0707 adlı üyeden alıntı
sağolun arkadşlar çok güzel yerler buralar antalyanın batısını %70ni keşf ettim sırada alanya - manavgat tarafları var sizlerin sayesinde böyle cennet yerleri öğreniyorum buün saklıcennet e yola çıkıcaz arkadş ile İnt.de yol tarifini aldım not olarakda yazdım kadir eğer bulamaz isem seni rahatsız ederim kardeşim hayırlı günler herkese
ah bu yazıyı sabah 8 den önce yazsaydın ben onlineydim size katılırdım.
1 senedir bende hiç gitmedim saklıcennete
40 dakikayla geziyi kacırmısım
-
18 Haziran 2013, 04:09
-
18 Haziran 2013, 21:30
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Bi gezelim demişiniz iyide etmişiniz
hatta paylaşınca olayı koparmışınız teşekkürler
emeğinize sağlık iyi geldi gece gece
teşekkür ederim yenilerini planlıyoruz bu sefer Allah kısmet ederse atv ile çıkacağız yola
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)