motorcu arkadaşlarla akşam mangal keyfi (sıra gecesi)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İnsan çağırmaz mı kardeş?
Görünce hoşuma gitti. Özlemişim güneydoğuyu Urfayı Silopiyi....
-
cağırmaya ne hacet komutanım herzaman bekleriz
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
eyvallah. Khu deşte razi be
-
Ayıp böyle paylaşım mı olur. Akşam akşam mideme kramplar girdi Ne güzelde yapmışsınız afiyet olsun. Motosikletler kadar yemeklerde çok harika görünüyor.
-
aranel adlı üyeden alıntı
Ayıp böyle paylaşım mı olur. Akşam akşam mideme kramplar girdi
Ne güzelde yapmışsınız afiyet olsun. Motosikletler kadar yemeklerde çok harika görünüyor.
eyvallah kardeşim ...aslında orada 12 kişiydik tabi herkes motoruyla gelmedi bazıları da 2. motorları olan scooterları ile geldi görüldüğü üzere.
aslında ben de motorumla gelmiştim ama malum bu bölgelerin meşhur 40 ikindi yağmurları var bugünlerde .tam çıkacakken yağmur bastırınca motoru ustanın dükkanında bırakıp arabayla gittik
-
babam siz ne yaptınız öyle yaaa... hakkaten bu da paylaşılır mı ya bir yerimiz şişecek
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Afiyet olsun canımız çekti yahu
-
işte burda olmak isterdim
-
Afiyet olsun, o tatlıyı ilk defa duydum ama 4-5 dakika da bittiğine göre kesinlikle denenmeli
-
Tatlinn adi kopardi beni :-) ozel bur nedeni varmi yoksa aslinda bilmedigimiz baska bir anlami mi var o lafin?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
busel adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun, o tatlıyı ilk defa duydum ama 4-5 dakika da bittiğine göre kesinlikle denenmeli
bence de deneyin hem zahmetsiz hem hafif hem de accayip lezzetli
tüm iş şerbetini ayarlamakta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Tatlinn adi kopardi beni :-) ozel bur nedeni varmi yoksa aslinda bilmedigimiz baska bir anlami mi var o lafin?
valla inan ben de bilmiyorum hiç de merak edip sormadım arkadaşlara ama mutlaka bir açıklaması vardır
-
Afiyet olsun.
Bu tür yemek içeren başlıkların açılma saati olmalı. 21.41'da olacak şey mi yani?
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun.
Bu tür yemek içeren başlıkların açılma saati olmalı. 21.41'da olacak şey mi yani?
bugün gündüz çalışıyordum akşam geldim eve anca ayarladım fotoları kusura bakmayın yaaaww
bir dahaki sefere dikkat ederim dostum
-
bi şıllık olsa da yeseydik
-
Tatlının bitiş süresine dikkat çekmeniz kopardı beni
Bi de kebapla tatlıyı yapan abinin ellerine sağlık, saygılar.
-
-
-
tebrikler çok güzel olmuş .
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)