izmir çıkışlı çanakkale,şarköy,istanbul,kocaeli,bolu,simav molalı CBF-150 ile tur.
Reklamlar
-
25/04/2013 günü sabah 09,oo da hareket ettim.öğle yemeğini Dikili de eren kaptanımla yedikden sonra akşam saatlerinde Çanakkale kilitbahir arasını feribotla geçip şehitliklerde bulunan morto koyuna çadırımı kurdum.Akşam yemeğimi ton balığı salatası ile doyurduktan sonra yattım sabah uyandığımda gün doğmuştu nefis bir kahvaltı sonrası şehitlikleri gezip Şarköy e yola çıktım.Papaz efendinin teknesinde boklu kebap balık yiyerek teknede yattım.sabah uyandım.motorsiklet sevdalısı iki kardeşin çorba salonunda nefis bir çorbadan sonra İstanbul a gitmek üzere şarköyden ayrıldım.27/05/2013 günü
ortaköydeki akrabalarımıza geldim.sabah istanbul dan yoğun tarafik yüzünden kaçtım ve kocaelindeki akrabalarımıza iki günde onların yanında kaldıktan sonra bolu daki 91 yaşında yanlız yaşayan amcamın hanımı yengemin yanına geldim.bolu da çeşitli yerleri ve abant doğal yaşam parkınıda gezdikten sonra 02/05/2013 günü mudurnu Bilecik Kütahya gediz güzergahı üzerinden simav daki asker arkadaşımın yanına geldim.04/05/2013 günü sabah demirci,köprübaşı,salihli,turgutlu, üzerinden İzmir e döndüm yanız benim için tecrübe kazandığım güzel bir macera oldu.
Reklamlar
-
Eeee..Foto yokmu foto ?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Bir daha ki sefere foto da istiyoruz. Kazasız belasız.
-
-
foto yüklemesini bilemedim
-
Güzel...
-
Boklu kebab balık ne hocam ? İlk defa duydun. Niye bi yemeğin adını boklu koyarlarki ? Nasıl bişi acaba ? ( Türk mileti işte bokta olsa merak ediyor hehehe =) sormasam olmazdı )
-
-
Balıkçılar bilir. Balığı Temizlemeden Pişirirsen, İç Organları Toplanır Piştikten Sonra Atabilirsin. Doğrudan İç Organlarıyla Pişirilmesinden Mütevellit O isme haiz olmuştur.
-
Anlattığınız kadarıyla geziniz güzel olmuş gibi En önemlisi kazasız belasız tamamlamanız.Eğer resimde yükleyebilirseniz bu gezi tadından yenmez.Paylaşım için sağolun.
-
Demirci köprü başı , Salihli arasınız dört sene gittim böyle virajlı yol olur mu arkadaş.. En son yapım aşamasındaydı ne alemde acep yollar?
-
muhittinKaplan adlı üyeden alıntı
Balıkçılar bilir. Balığı Temizlemeden Pişirirsen, İç Organları Toplanır Piştikten Sonra Atabilirsin. Doğrudan İç Organlarıyla Pişirilmesinden Mütevellit O isme haiz olmuştur.
Enterasan :D İlginç bilgiler listeme kaydettim :D
Sırrını herkezden sakla ve daima kuşkulu ol , çünkü akıllı olmak demek kuşkulu olmak demekten başka birşey değildir..
-
Kardeş fotoğraf koycan ki biz de bakıp özenip düşcez yollara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)