Yedigöller (Çadırda 2 gece - 605 km)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş, biz boluda olmamıza rağmen fırsat bulupta gidemiyoruz, kıskanmadım desem yalan olur :D
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
hocam bir fırsat yaratıp gitmenizi öneririm. Yol biraz yorucu ama kesinlikle değiyor
-
Tekerine sağlık
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Eyvallah dostum
-
Bende yolunun bozuk olduğunu duyup Abanta yönelmiştim.Paylaşım için teşekkürer.
-
Harika fotoğraflar tekerinize sağlık içim açıldı gece gece
-
tezer ve mali-181 arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkürler
-
güzel bi gezi olmuşa benziyor, yedigöller benim de istediğim bi destinasyon ama daha önceden yolun bi kısmının toprak olduğunu duyunca soğudum valla...bozuk yollar psikolojimi bozuyor...senin durum nasıldı o bahsettiğin koca çukurların ve kayaların olduğu o yolda?
-
Canım cekmedi desem yalan olur valla gitmeyi planlayıp gidememiştim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
erro dostum 30 km toprak yol insanı yoruyor. düştüğüm bir kaç çukurda doğrusu canımı çok sıktı. Hatta yolda acaba Yedigöllere gelmesmiydim diye düşündüm doğrusu. Ama Yedigöllere varınca değdiğini anladım
-
On numara olmuş.Arabayla gittim abant'a Gölcük'e ama yedi göllere geçemedim yol kötü dediler. Merak ediyorum açıkcası. Bakalım belki motorla gideriz.
-
dostum motosikletle gidersen aman dikkat et yollara ama kesinlikle çok keyifli
-
S6453 adlı üyeden alıntı
erro dostum 30 km toprak yol insanı yoruyor. düştüğüm bir kaç çukurda doğrusu canımı çok sıktı. Hatta yolda acaba Yedigöllere gelmesmiydim diye düşündüm doğrusu. Ama Yedigöllere varınca değdiğini anladım
öyle dedirtiyosa gitmem sanırım o yol yapılana kadar
tek başına mıydın? tek gittin sanırım ama senin kaldığın yerde kamp atan var mıydı başka?
tek başına kaldıysan güzel bi arınma olmuştur valla
-
erro dostum yol 1-2 yıla kadar yapılacakmış galiba
tek başıma gittim. Kaldığım yer çok sakindi dediğin gibi güzel bir arınma oldu
-
S6453 adlı üyeden alıntı
erro dostum yol 1-2 yıla kadar yapılacakmış galiba
tek başıma gittim. Kaldığım yer çok sakindi dediğin gibi güzel bir arınma oldu
tebrik ederim, seviyom senin gibi adamları
-
eyvallah dostum
-
Hayat bu mudur evet budur ,tebrikler özenilecek bir gezi devamları nasip olsun..
-
gezi şahane motosiklet daha da şahane
normalde bmw nin motosikletlerine ayar oluyorum ama bu motosikleti nedense çok hoşuma gitti
tekerin düz bassın dostum
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Bende son zamanlarda sıkça gelip geçerken tabelasını gördüğüm yedigöllere gitmeyi planlıyordum, biraz daha yol yapmaya karar verip kulübümüzle Çorum tarafına gideceğiz haftasonu allahın izniyle.
paylaşım için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler