Ceyhan lı arkadaşlarımızın her yıl yaparak geleneksel hale getirdiği bahar kampına katılmak için motosikletimi yükleyip yola çıkıyorum.
Yakıt ikmali yapıp Mersinden gelecek arkadaşları bekliyorum
Mustafa abi geliyor
Mustafa Telli abi ve Durdu bey eşleriyle geliyorlar
Ortalama hızımız
Birlikte yolculuk ettiğim arkadaşları ya önümde görecem ya da aynada görecem.Yoksa durum beklemem ve aramam gerekir
İlk molayı Misis te verip ayran içiyoruz. Ayran için Durdu beye teşekkür ederim.
Tekrar yola koyuluyoruz ve eski yoldan Ceyhan a gidiyoruz.ve yol üzerindeki tarihi köprüde birkaç poz resim çekiyoruz.
Yılan kale tüm heybetiyle karşımızda
Kamp alanına varıyoruz . henüz kimse gelmemiş Burak hocayla telefonla görüşüyoruz mesai bitimi geleceklerini söylüyor bizlerde çadırlarımızı kuruyoruz.
Bir müddet sonra Mustafa , Suat ve Burak hoca geliyorlar ve koyu bir sohbet başlıyor
İkinci gün sabah kahvaltı hazırlıkları
İkinci gün ilk olarak İskenderun dan Ali geliyor
Türker hoca da geldi
Ali nin motosikletinde küçük bir arıza varmış ama Ali mühendis olmanın avantajı ile arızayı bulması ile tamir etmesi iki dakika sürmedi
Kadirli grubu geliyor
İkinci gün akşam oluyor
Kara Ahmet gecenin karanlığından çıktı geldi
Dolunay çıktı Tamer kurt adamamı dönüşüyor gözleri niye kırmızı kırmızı
Yeni evli arkadaşlar
Son gün toparlanıp vedalaşma vakti
Dönüş yolunda yakıt ikmali
Anavarza nın hikayesini anlatan mozaik
Anavarza kalesi
Resme dikkatli bakılırsa kaleye çıkan merdiven görülüyor ama hava çok sıcak biz çıkmadık
Suna ablaların köylerindeki evindeyiz
Tulumbayı çok sevdik
Bu jawa gıcır gıcır duruyor alındığından beri hiç kullanılmamış
Suna abla ve Mustafa abi bizlere yemek ikram ettiler afiyetle yeyip karnımızı doyurduk ama açlıktan olsa gerek hiç resim çekmemişim.
Dönüş yolu
Tarsusa geliyorum
Bu kamplı gezi mi de kazasız belasız tamamlayıp evime döndüm. Kampı düzenleyerek bizleri buluşturan Ceyhan grubuna bizlere rehberlik ederek anavarzaya götüren ve evinde bizlere sofra kuran Mustafa abiye ve Suna ablaya çok teşekkür ediyorum.