[Bolu MT] Ankara mt yi ağırladık
Reklamlar
-
Reklamlar
-
şu anda motosiklet kullanmadığım için ....sadece balık yeme kısmına odaklanmış durumdayım..
umarım güzel yapmışlardır balığı......
beraber vakit geçiren tüm arkadaşları tebrik ederim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Ankara Mt fotoları ve videoları bekliyoruz. Nasıl kazasız belasız dönebildinizmi?
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hepinize çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok güzel bir gün geçirdik, Bolu saklı bir cennet, geçtiğimiz-durduğumuz yerlere hayran kaldık biz de sizi Ankaraya bekliyoruz en kısa zamanda
Fotolar Facebook adresimizde, 100e yakın resim var, buraya yüklesem 1-2 saat sürer heralde
https://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Live to Ride, Ride to Live...
-
Üye olmayan gönderileri göremiyor. Birde facede kapalı grupsunuz.
-
-
herşey için çok teşekkürler, gerçekten çok güzel bi gündü, sizi de bekliyoruz
-
-
elize sağlık arkadaşlar, size zahmet verdik, zaman ayırdınız bize.
herşey için teşekkürler.
akşam direk dinlenmeye geçtim ve şimdi işteyim.
fotoları ve videoları bir araya toplarom bu hafta içi.
tekrar çok saolun ve bizde bekleriz en kısa zamanda ;)
-
makseli adlı üyeden alıntı
elize sağlık arkadaşlar, size zahmet verdik, zaman ayırdınız bize.
herşey için teşekkürler.
akşam direk dinlenmeye geçtim ve şimdi işteyim.
fotoları ve videoları bir araya toplarom bu hafta içi.
tekrar çok saolun ve bizde bekleriz en kısa zamanda ;)
mayıs ayı sonuna kadar iadeyi ziyarette bulunuruz .bizlerde sizleri tanımaktan mutlu olduk .hoşcakalın
-
kanlıcalı adlı üyeden alıntı
mayıs ayı sonuna kadar iadeyi ziyarette bulunuruz .bizlerde sizleri tanımaktan mutlu olduk .hoşcakalın
Gelin tabi, Ankarada da güzel yerler var canım gezecek Ne yorulmuşuz bu arada, kışın hamlığı var hala bünyede
-
-
Cansınız
-
İnsanın hayattaki YEGANE sermayesi ''ZAMAN'' dır. Pazar günü TÜM SERMAYESİNİ ailesi ve sevdiklerinden ziyade hiç tanımadıkları ''ANKARALI'' motosiklet kullanıcılarına ayıran ''BOLU'lu Abilerime ve kardeşlerime'' çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
okan gezdiğiniz yerler çok güzel tebrik ederim.bende arabayla hafta sonu seben gölünde idim göle geleceğinizi biliyordum akşama kadar baktım sağa sola gelen giden yok kendimce vakit yetmedi diye düşündüm.bizde pikniğimizi yapıp döndük.gelseydiniz sizi durdurup tanışmak isterdim.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı
Bu teşekkürler bitmez ama
...Gerçekten güzel oldu değdi yapılanlara,Geziye katılım yapan bütün dostlarımıza abilerimize teşekkürler...
Bu arada bende yorulmuşum
Nolduysa bana...Toplam 120km yapmışım akşam evde pert...utandım valla yazarken
İadeyi ziyaretimizi yapcaz arkadaşlar ...Sizleri tekrar Boluya getirmek ve asıl rotayı uygulamak için ben Ankaraya gelmeye hazırım...
Gelecekte görüşmek üzere...
Koray bey bu face işini napcaz bi hevesle girdim foss kapalı grup...Yardım
Abi biz 500km yi bulduk ama bir gün içinde olunca yordu biraz hepimizi, oturamayan arkadaşlar vardı son molada abi face gurubunada sizi seve seve bekleriz, hem uzun vadede herşeyden haberiniz de olur ne güzel, siz bir istek gönderin, Hüseyin abi gereğini yapar
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
şu anda motosiklet kullanmadığım için ....sadece balık yeme kısmına odaklanmış durumdayım..
umarım güzel yapmışlardır balığı......
beraber vakit geçiren tüm arkadaşları tebrik ederim...
Gayet güzeldi abi.Ben çok sevmem balık ama lezzetliydi
Motoru bazı bölümlerde sağa çekip yakasım geldi ama tuttum kendimi
---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:13 ----------
COMTAN adlı üyeden alıntı
okan gezdiğiniz yerler çok güzel tebrik ederim.bende arabayla hafta sonu seben gölünde idim göle geleceğinizi biliyordum akşama kadar baktım sağa sola gelen giden yok kendimce vakit yetmedi diye düşündüm.bizde pikniğimizi yapıp döndük.gelseydiniz sizi durdurup tanışmak isterdim.
Abi lafı geçti ama vakit darlığı yüzünden uğrayamadık.
-
Valla helal olsun arkadaşlar ne güzel vakit geçiriyorsunuz etkinlik yapıyorsunuz çok imreniyorum sizlere. Keşke benim de zamanım ve uzun yola gidebilecek motosikletim olsa ben de katılabilsem. Gerçi 27 yaşında motor sürmeye başlayan birisi tecrübeli motorculara ayak uyduramaz ama neyse... Bu arada nasıl organize oluyorsunuz merak ediyorum?
-
ahhh ahhh, sınavlar ve ehliyeti çıkartırken yaşadığım bir problem yüzünden gelemedim, vallaha çok şey kaçırmışım sanırım :/
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)