Arkadaşlar sırf kafa dinlemek için biryerlere gitmeyi düşündük bende daha önceden ismini duyduğum Karaburun taraflarına gidelim dedik gezi hakkında kararı verdik ve akşamdan hazırlandık
Uploaded with ImageShack.us
ilk molamızı İncirliova da börekçide kahvaltı için veriyoruz
İkinci molamızı Selçuk tan Seferihisar a giderken bi benzinlikte verdik bu arada Selçuktan sonra başlayan bu yollarda mükemmel virajlar var manzara süper virajlar süper
Bir sonraki molamızı saolsun polis abilerimiz sayesinde veriyoruz Güzelçamlı da malum evrak kontrölü
Veee işte Balıklıovaya geldik
Kahveye oturduk çay içerken insanlarla sohbet ettik özellikle Uzman lakaplı Hasan die bi amcayla koyu bir muhabbet ettik.
Daha sonra kendi aramızda sohbet ederken buralarda çok güzel koylar var buralaramı çadır kursak die konuşurken yola çıktık ve 4km sonra gördüğüm bir manzara karşısında Ünsal kardeşimle aramızdaki muhabbet
Ben:Ünsal burası süper gözüküyo insekmiki
Ünsal:Bana uyar kral sen bilirsin
Ben:Olum özel mülk falan olmasın
Ünsal:Bi inelim bakalım
Ve indik bizi karşılayan abiyle konuştuktan sonra anladıkki burası bir kamp alanı
Biraz oturduk yüklerimizi indirdik kamp sahibi Esat abiyle (lakabı deli )sohbet ettik kamp alanının adı Yakamoz Kamp Alanı biraz salaş biyer çok fazla ağacı yok çokda bakımlı değil ama süper bir koy denizi pırıl pırıl acayip berrak ve sahibi Esat abi cana yakın bi adam
Sonra acıktık ve şehre gittik dedik bi balık yiyelim ve Garibin Yeri die bir mekana oturduk levrek süperdi
Daha sonra kamp alanımıza döndük çadırımızı kurduk
Çadırmızın manzarası
Saatlerce bu manzaranın karşısında sohbet ettik süper bir ampiyans var şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek için birebir
Denizde bulduğum bir deniz kestanesi merakla karaya çıkardım amaç incelemek mükemmel bir canlı her dikeni kıpır kıpır küçük bi ağzı ve küçücük dişleri var 5 tane karada su içinde inceledikten sonra denize geri bırakıyorum
keşif turuna çıkıoyrum ve koyun uzaktan görüntüsü
Güzel kamp arkadaşlarımız
Muhabbete devam
Ve acıktık işte akşam yemeğimiz peynir domates biber ekmek emin olun şu ortamda süper tatlı bir yemek
Ve yatma vakti
Sabah saat 6.30 güneşin doğuşu bakarmısınız şu manzaraya birde temiz havayı içinize çektinizmi ooofff
Hazırlandık yola çıkıyoruz
Güzel bir manzara
Selçuk ta yemek molası
Ve sağa salim evimizdeyiz Allah'a şşükürler olsun bir geziyi daha sağa salim tamamladık inşallah her gezi böyle son bulur kendinize iyi bakın tekeriniz her daim düz bassın
tripmetremizin son hali