Kocaeli - Yalova - Orhangazi - İznik - Karamürsel - Kocaeli bir başıma gezdim..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fotoğraflarda çok güzel. tek başına gezmenin keyfide ayrıdır bu arada.
-
Güzel bir gezi olmuş Oluklu tepesinden fotoğrafında hersek tarafına el sallasaydın selam alırdım..
-
iyi geziyorsun genç
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
köfteci yusuf u görünce canım köfte çekti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bende tek tabanca gezmeyi severim, ağzının tadını iyi biliyorsun.. Tekerine sağlık
-
Güzel bir kaçamak olmuş,manzaraları görünce "keşke haberim olsaymış da bende gelseymişim" dedim.Paylaşım için teşekkürler.
-
Keske hep vakit ve nakit sikintisi olmasada gezsek , vursak kendimizi yollara koftecilerde soluklansak.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
tek basina atlayip motora gezmek ilac gibi geliyor bazen. rotaniz sahaneymis istanbuldan kalkip gidilecek rotalar listeme aldim ;-)
-
Evet feribotla topculara gecip ordan devam edebilirsiniz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
benimmotorun az bi işi kaldı plakayıda çıkarttım mekanik sorunu çözdükmü vurarız yollara burak...
-
Senin motor arizalimiydi ya? Yeni degistirmemismiydin sen moturu
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
Senin motor arizalimiydi ya? Yeni degistirmemismiydin sen moturu
regal raptor aldım kaçzamandır onla uğraşıyorum..bitti şükür ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)