daha neolsun böyle güzel bişey varmı yaa TÜRKİYEM Dünyada başka yok
daha neolsun böyle güzel bişey varmı yaa TÜRKİYEM Dünyada başka yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
bak bu isme dikkat edelim endurocu, bu adam bu camiada çok işgörür ya kötü yazısı olmazmı bir insanın adam destan yazıyo okutuyo niye akıcı bilgilendirici her şeyden önce dantel gibi resimler var kısacası emek var tekrar ellerine sağlık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eywallah hocam,
aslınd ayazma kaabiliyetimin iyi olduğundna veya destan yazma özelliğimden falan değil,
olayın özü şu tek silindir sayesinde bir çok endurocunun çıamıyacagı guzelliklere ulaşabiliyorum yükseklerde,
dondukten sonra da klavye basında o anı yasayarak hissederek yazıyorum,
aksine hızlı yazdıgım için yazılarımda da cok hatalar oluyor ama onemli olan tur sırasında hissettikleirmi yazarken hissetmek ve okuyanlara yansıtabilmek :-)
beni izlemeye devam edin dostlar
\"kaskiniz takili, fariniz acik olsun\"
Murat KIZAK
KTM LC4-640 Adv. R
[url]www.arizalilar.com[/url] (a-rı-za no: 26 )
[url]www.endurocu.org[/url]
cok güzel yerler gezmişsin yaşa kardeş..
yeni keşiflerini bekliyoruz..
selamlar..
kardeş en az senin kadar bende gezmiş gibi oldum.
harika yerler.. işallah banada kısmet olur..
paylaştıgın için teşekkürler..
yaa hocam terzi kendı sokugunu dıkemezmıs ama sızın elınızden hıcbır arıza kurtulamıyor helel olsun be bızım motorda bır sorun cıksa valla yandık haa.... oralardak kurtlara kuslara yem oluruz valla
gercekten sıze cok ımremnıyorum ehlıyetımı alır almaz kulubun uyesıyım her gezıye gelıyorum.... bu konuda cok cıddıyım
hocam bu konuda tek sılındır sartmı yaw cıft nıye olmuyor...
hocam dağ başında geze egeze insna başının ve motorun çareisne bakmak zorund akalıyor, öğrenmeye mecbursun, dag basında cebinde milyarların da olsa hic bir ise yaramayabiliyor,
biraz becerei ufak tefek anahtar takımı en büyük servet oluyor dağ başında..
çift silindirlilerle de olabilir ama tek silindirin giridği heryere girmez onlar hocam,
bu işi tam yapmak istiyorsan tek silindirli şart
\"kaskiniz takili, fariniz acik olsun\"
Murat KIZAK
KTM LC4-640 Adv. R
[url]www.arizalilar.com[/url] (a-rı-za no: 26 )
[url]www.endurocu.org[/url]
tamam bende xt vardı sattım clube uye olmak istiyorum ama ehlıyet ıstıyorsunuz ehlıyetı alınca soz gelıyorm
gördüğüm en güzel gezilerden biri..
yeni güzellikler bekliyoruz..
abi ayakta alkıslıyorum sizi iste doga ile ic ice olmak dedikleri sey bu olsa gerek bu yuzden enduro alacaktım ama nasıp vekısmet degılmıs ne yapalım para olunca alırız.tekrar cok tessekkur ederız
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
kabir, kardeş bu yaz sende gitmek istersen oralara yap planlarını takıl peşime yaşayalım beraber o güzellikleri sonra ben gidemedim diye üzülme 30 hazirandan sonra 30 temmuza kadar tam dolu dolu bir ay
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
canım memleketim gerçekten çok güzel fotoğraflar eline sağlık
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)