Fazer ve Z750 ile Bozdağ Gölcük Ödemiş Tire gezimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel ve keyifli bir güne imza atmışsınız.
Ellerinize sağlık.
Video oldukça başarılı.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
-Ne 8 mi...
Hoş olmuş. Tebrikler...
-
Güzel gezi olmuş. videoda güzel. paylaşım için sağolasın
-
Yine çok güzel bir video olmuş ellerinize sağlık .
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
çok güzel bir haftasonu gezisi eğlencesi yasanmiş,
paylaşim için teşekkurler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Almanyadaki akrabalara selam yokmu)
-
izmir de olmak var işte...har daim gezme tozma imkanı...ankara da hava muhalefeti keyfin içine ediyor...
-
sizin hanımlar baya anlayışlıymış her hafta ben böyle gezsem varya direk kapıya koyar heralde
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
sizin hanımlar baya anlayışlıymış
her hafta ben böyle gezsem varya direk kapıya koyar heralde
üstad biz 6 gün hatuna çalışıyoz bi gün müsade alabilmek için...sen de balkon yıkamadan başlayabilirsin...
-
erro adlı üyeden alıntı
izmir de olmak var işte...har daim gezme tozma imkanı...ankara da hava muhalefeti keyfin içine ediyor...
valla kardeşim şansımıza 2 hafta üst üste havalar güzeldi çıktık hemen bizde. merak etme yakında tüm yurt sıcak hava dalgasına girer nasılsa o zaman senin gezilerini bekliyor oluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
sizin hanımlar baya anlayışlıymış
her hafta ben böyle gezsem varya direk kapıya koyar heralde
Aslında pek anlayışlı değiller o yüzden videoda biraz yalakalık yaptık zaten mecburen 1 hafta ara vermek durumundayız suratlar düşmeye başladı
-
Güzel bir gezi olmuş,
Paylaşım için teşekkürler, Tire köfte harika görünüyor.
Afiyet şeker olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
gerçekten çok iyi bir gezi ve harikaa video olmuş ...
-
erro adlı üyeden alıntı
üstad biz 6 gün hatuna çalışıyoz bi gün müsade alabilmek için...sen de balkon yıkamadan başlayabilirsin...
siz balkonla yırtabiliyorsanız iyi vallahi ben 2 gündür evin bahçesini temizliyorum, toprağı belledim.. sebze meyve ekeceğiz yazın yemelik.. bahçenin içinde yürümek için taşlar var onları tek tek söküp kenarındaki otları temizledim sen düşün artık :D:D
-
siz balkonla yırtabiliyorsanız iyi vallahi
ben 2 gündür evin bahçesini temizliyorum, toprağı belledim.. sebze meyve ekeceğiz yazın yemelik.. bahçenin içinde yürümek için taşlar var onları tek tek söküp kenarındaki otları temizledim sen düşün artık :D:D
hocam balkon işin başlangıç noktası, bunun çocuğu gezdirmesi var, süpürge tutması var...ama senin de vazifeler çokmuş...görsün yenge tüm bunları
-
tam tadında bi gezi video süper...
hem gezip hem bu video hazırlamak emek ister,elinize sağlık
-
ellerinize sağlık arkadaşlar
-
bu video kurgusunu hanginiz yapıyor maşallah birde hangi programı kullanıyorsunuz?
-
Geziniz gerçekten çok güzel Şu Ankaraya da yaz bir gelmedi gitti...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)