Fazer ve Z750 ile Bozdağ Gölcük Ödemiş Tire gezimiz
Reklamlar
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
bu video kurgusunu hanginiz yapıyor
maşallah birde hangi programı kullanıyorsunuz?
video editingleri Doğukan yapıyor uzun boylu zayıfl olan program olarakta final cut pro kullanıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
tam tadında bi gezi video süper...
hem gezip hem bu video hazırlamak emek ister,elinize sağlık
Teşekkürler dediğiniz gibi gezerken çekmek bile zor işmiş televizyonlarda izliyoruz ya adamlar ne güzel hem geziyor hem yiyor diyoruz öyle değilmiş
Genelde Cumartesi yapıyoruz gezileri hem video editing i bitirelim diye hemde gezi sonrası yorgunluk çok oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederiz hocam daha sizler kadar iyi olmasada bişeyler yapmaya çalışıyoruz sizin gezilerinizi gıptayla izliyoruz
Reklamlar
-
Az ama oz kareler elinize kolunuza saglik Allah kaza bela vermesin
-
valla herşey süper olmuş eğlenceli müzik seçimi de bu arada süper elinize sağlık
-
Ellerinize sağlık Kesenize bereket =)
-
Çok güzel video olmuş elinize ayağınıza motorunuza sağlık.Şu istanbulda da bi güneş açsa ne kadar mutlu olurum orda kısa kollu gezi yapmışsınız benim içim açıldı valla
-
Mersin İl Temsilcisi
insanın yola çıkabileceği bir arkadaşının olması ne güzel değil mi?
Allah hiç kimsdeyi yalnız yaratmasın!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
insanın yola çıkabileceği bir arkadaşının olması ne güzel değil mi?
Allah hiç kimsdeyi yalnız yaratmasın!!!
Amin kardeşim Allah herkesin gönlüne göre bir arkadaş nasip etsin
-
yine başarılı bir video güzel bir gezi ...
-
baştan sona bir tebessümle izledim videonuzu
yalnız bir sorum var gittiğiniz güzergahları tam olarak anlayamadım ...Allah nasip ederse haziran ayında ben de bir ege turu yapmayı düşünüyorum manisa-izmir-muğla yapcam inşallah
gezdiğiniz yerler yolumun üzerinde yanılmıyorsam .tam net olarak belirtseniz de ben de gitsem gezsem,söyle bir tire köfte de biz tatsak ooohh mis gibi
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
baştan sona bir tebessümle izledim videonuzu
yalnız bir sorum var gittiğiniz güzergahları tam olarak anlayamadım ...Allah nasip ederse haziran ayında ben de bir ege turu yapmayı düşünüyorum manisa-izmir-muğla yapcam inşallah
gezdiğiniz yerler yolumun üzerinde yanılmıyorsam .tam net olarak belirtseniz de ben de gitsem gezsem,söyle bir tire köfte de biz tatsak ooohh mis gibi
Merhaba videoyu beğendiğinize çok sevindik
Güzergahı size kısaca anlatayım.Afyon -İzmir yolundan geleceksiniz diye düşünüyorum. Manisa salihliyi geçince 10 km sonra sizi bozdağ diye tabelalar uyarmaya başlıyacaktır.
Bozdağ tabelasını görünce oradan girmelisiniz yaklaşık 20 km tırmanıp bozdağa ulaşıyorsunuz. Devamında yol sizi gölcük-ödemiş tire ve bayındıra götürecek. Aslında yolu karıştırmanıza imkan yok tek önemli olan salihliden sonra bozdağ girişini kaçırmamanız. O yola girdiğinizde başka bir yere çıkma ihtimaliniz yok.
Siz bu taraflara geldiğinizde telden sizinle görüşür yoluda tarif edebilirim hatta belki bir çay bile ikram edebiliriz
-
çok güzel bir gezi olmuş soldaki t shirtu çok beğendim
-
Gerçekten çok güzel bir gezi ve gezi videosu olmuş. Elinize sağlık. Müzik seçimleri de videoyla bütünleşmiş. Diğer gezi videolarınızı da bekliyoruz. Saygılar...
4 teker beden taşır, 2 teker RUH!
-
Çok güzel olmuş dolu dolu her iki videoda ellerinize sağlık arkadaşlar
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)