150g üstad ile Ortaklar,Selçuk,Kuşadası,Söke gezisi ( 150km civarı )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yuki üstadta balansör yok uzun yolda titreşim ne durumda ?
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
yuki üstadta balansör yok uzun yolda titreşim ne durumda ?
ben genelde 85-95 km hızla kullanıyorum bu hızlarda ole cok titresim olmuyor. yanı bi dezavantajını hissetmedim. üstad 110 km den sonra titremeye başlıyor. yada en azından benimki ole
Asya 150 T1 - Arora ar 100 7 Kartal - Yuki 150G ÜSTAD - PHANTOM - 150MCX
-
dün bizde kuşadasındaydık. Aynı yerlerde. Ama oraklarda çöp şiş yedikten sonra anlık olarak karar verip kuşadasına geçtik. Zaten dün milasta buluşana kadar nereye gideceğimiz belli değildi. Yani rüzgar nereye eserse oraya gittik. Belkide denk geldik ama tanımadığımız için birbirimizi, geçtik gittik. Sende güzel gezmişsin. Tebrikler.
-
-
motordelisi ile bizimde pazar günü gezimiz vardı nasıl rast gelmedik bizde ortaklar şirince kuşadasına gittik
-
Güzel fotograflar. Motosikletiniz yokuş çıkarken hemde 2 kişi 5. viteste kalabiliyor ve 85 km süratle çıkabiliyorsa bravo. Ben Antalya / Isparta arasındaki yokuşlarda Er-5 ile (500 cc) 5. vitese atamıyorum, hızıda 100 / 110 u geçmiyor. 250 lik Xcitingle 90' ı geçtiğini görmedim. Eminim ki bahsedilen yolların eğimleri birbirlerinden farklıdır ama her ne olursa olsun iyi performans ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Thunderwolt adlı üyeden alıntı
motordelisi ile bizimde pazar günü gezimiz vardı nasıl rast gelmedik bizde ortaklar şirince kuşadasına gittik
dostum kesın denk gelmişizdir bizbirimizi tanımadıgım için farkedememişizdir. siz kac kişi idiniz cunku ben pamucak selcuk yolunda baya bi racıng gordm. adada da vardı bi grup
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
MeTaL adlı üyeden alıntı
Güzel fotograflar. Motosikletiniz yokuş çıkarken hemde 2 kişi 5. viteste kalabiliyor ve 85 km süratle çıkabiliyorsa bravo. Ben Antalya / Isparta arasındaki yokuşlarda Er-5 ile (500 cc) 5. vitese atamıyorum, hızıda 100 / 110 u geçmiyor. 250 lik Xcitingle 90' ı geçtiğini görmedim. Eminim ki bahsedilen yolların eğimleri birbirlerinden farklıdır ama her ne olursa olsun iyi performans ...
motosikletimin en cok sevdiğim özelliği güclü olması. sizin bahsettıgınız yokuslar nasıldır bilmiyorum. 76+65 kg ile rahatca cıkabildik kı ben daha once aynı yolu cupla 3. viteste yine 2 kişi bayıla bayıla cıktım.
-
Elinize sağlık güzel gezi olmuş.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
şirince iyi restore görmüş bu yaz tur rotamda şirince var. birde davutlar milli park girişi zeus mağrasında yüzmeyi özledim yav..
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
şirince iyi restore görmüş
bu yaz tur rotamda şirince var. birde davutlar milli park girişi zeus mağrasında yüzmeyi özledim yav..
Güzelçamlıyı yedirmeyiz, Davutlar değil güzelçamlı Ben motosikleti Kuşadasından aldığım günün sonrası gittim 3. koya kadar milli parkta çok harika gerçekten.Zeus mağarasının karşısında Zeus restorant vardı ilk çalıştığım iş yeri, ahh eski günler
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
AYDINLI adlı üyeden alıntı
dostum kesın denk gelmişizdir bizbirimizi tanımadıgım için farkedememişizdir. siz kac kişi idiniz cunku ben pamucak selcuk yolunda baya bi racıng gordm. adada da vardı bi grup
aynen dostum kusadasında sahil kenarındaki grup bizdik.
-
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Güzelçamlıyı yedirmeyiz, Davutlar değil güzelçamlı
Ben motosikleti Kuşadasından aldığım günün sonrası gittim 3. koya kadar milli parkta çok harika gerçekten.Zeus mağarasının karşısında Zeus restorant vardı ilk çalıştığım iş yeri, ahh eski günler
haklısınız güzel çamlı 4-5 sene oluyor gidemedim. ama saplantılı bir sekılde her aksam rota ciziyorum bu yaz. yıllık izinde inşallah oralarda olacagım motorumla..
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Güzelçamlıyı yedirmeyiz, Davutlar değil güzelçamlı
Ben motosikleti Kuşadasından aldığım günün sonrası gittim 3. koya kadar milli parkta çok harika gerçekten.Zeus mağarasının karşısında Zeus restorant vardı ilk çalıştığım iş yeri, ahh eski günler
oralarda çalıstın belki bilirsin diye sorayım dedim şimdi benım kafamda iki gezi daha var biri akyaka biri ise güzelcamlıdan girip 1. 2. 3. koyları gecip doğan bey tarafından cıkmak. yanı o dilek yarım adasını komple turlamak istiyorum. acaba o yol acık mıdır asker kapatmıs olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Sinan Er adlı üyeden alıntı
ben efesdeki bilet kesen bayana sordum maksımum kartla giriş yapılabiliyormuş.ilk girişi yaptıgın günden itibaren baslayıp şimdi tam hatırlayamadım 2 ay mı 1 ay mı ne süresi varmıs 2. girişin, daha sonra öbür seneyi beklemek gerekiyomus. hadi ben gectim arkadasım ne olcak ona müze kart alalım dedik baktık araştırdık ki ona da 30 lira bayılacaz fakat o da yılda 2 kez bedava gecicen sonra yine para verecekmişiz. Anlayacagın kafama yatmadı bu iş. yanlısım varsa düzeltin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)